De pagina Annie Sloan Capri Pink voorbeelden hebben wij voor u gemaakt om u te laten kennis maken met de nieuwste kleur van Annie Sloan Chalk Paint. Het is inmiddels al de vijf en veertigste kleur in het inmiddels complete kleuren pallet van Annie Sloan. De laatste nieuwe kleuren waren Athenian Black en Oxford Navy inmiddels enorme hardlopers in ons assortiment. Annie Sloan Capri Pink gaat dat ook zeker worden en als u onderstaande foto's ziet begrijpt u vast waarom. Deze mooie roze kleur met een licht rode ondertoon is geweldig, maar overtuig u zelf. Uiteraard is Capri Pink verkrijgbaar in alle hoeveelheden en tevens verkrijgbaar in al onze aanbiedings pakketten.

Annie Sloan Capri Pink voorbeeldenAnnie Sloan Capri Pink voorbeelden

Links boven ziet u een foto van Annie Sloan die trots voor het eerst haar nieuwe kleur laat zien. Rechts een geweldige compositie die is gemaakt door het team van Annie Sloan in Oxford ter introductie van de nieuwe kleur Capri Pink.

Annie Sloan Capri Pink voorbeeldenAnnie Sloan Capri Pink voorbeelden

Dat Annie Sloan een kunstenaar en geweldig schilder is wisten we al, maar bovenstaand meubelstuk laat het maar weer eens zien. Het is niet alleen The Best Paint in the World, maar waarschijnlijk ook The Best Painter in the World. Met detail brushes heeft ze deze geweldige schilderingen gemaakt.

Annie Sloan Capri Pink voorbeeldenAnnie Sloan Capri Pink voorbeelden

Wil je een kleur goed laten zien da moet je een aantal meubels schilderen en dat hebben ze dus ook gedaan in Oxford. Maar misschien wel het belangrijkste aan deze Capri Pink voorbeelden is dat ze heel erg goed laten zien dat Capri Pink heel goed en makkelijk is te combineren met de andere Chalk Paint kleuren.

Annie Sloan Capri Pink voorbeeldenAnnie Sloan Capri Pink voorbeelden

En ja hierboven ziet u de verf, Annie Sloan Chalk Paint Capri Pink,misschien vreemd voor u maar wij als Annie S loan stockist kunnen hier echt heel erg blij van worden. 

De mooiste voorbeelden van Annie Sloan Capri Pink

Annie Sloan Capri Pink Basis Pakket

€ 79,95 € 63,40

Annie Sloan Capri Pink Start Pakket

€ 57,40 € 52,45

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244