Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244

Annie Sloan heeft een nieuwe kleur, Canvas. De kleur maakt onderdeel uit van het nieuwe kleurenpalet van de Wall Paint collectie van Annie Sloan. De Wall Paint collectie bestaat uit ruim 30 kleuren die verkrijgbaar zijn in 2,5 Liter en 120 ml. Canvas is een warm neutraal beige-witte kleur. De naam weerspiegelt de veelzijdigheid van de kleur, die een fantastische achtergrond zal vormen voor andere kleuren en de toevoeging van kleurrijke meubels, contrasterende afwerkingen en andere artistieke interieurtoevoegingen. Het is van origine meer een stopverf taupe achtige kleur. Deze tint is ontwikkeld om te passen bij een kleurenmix van Country Grey en Pure White. De reden dat het zo mooi past bij deze kleuren is omdat Canvas dicht ligt bij de oude kleur Wall Paint Country Grey. Canvas is een neutrale kleur die goed is te combineren met andere kleuren en niet snel zal vloeken, je zou het daarom ook kunnen omschrijven als een veilige kleur.


Annie Sloan Canvas Voorbeelden

Annie Sloan Canvas Voorbeelden


Op bovenstaande foto's kan je goed zien dat de kleur Canvas rust en veiligheid brengt in een ruimte. De kleur komt erg mooi uit als je deuren en kozijnen Pure White maakt. De kozijnen komen er dan echt uit en je krijgt een hele frisse uitstraling in huis.


Annie Sloan Canvas Voorbeelden

Annie Sloan Canvas Voorbeelden


Op bovenstaande foto's zie je nieuwe kleur Canvas, maar ook de nieuwe lijn van blikken die Annie Sloan zal introduceren bij de Wall Paint collectie. Canvas is in de nieuwe collectie één van mijn favoriete kleuren, dit komt omdat de kleur is in te passen in ieder interieur en eigenlijk in iedere stijl. Het is een kleur die rust brengt in huis waarbij je met felgekleurde meubels kunt werken tegen de wand. Dat komt omdat de kleur in zijn basis neutraal is.

U kunt meer Canvas voorbeelden bekijken op:

Canvas Wall Paint van Annie Sloan