Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244

Cambrian Blue is een koele staalblauwe tint, zoals een donkere denim. Net als donkere denim past deze altijd koele en hardwerkende tint overal bij. De naam verwijst naar de kostbare klei gevonden in Noord-Russisch, gewaardeerd als de zeldzaamste en meest waardevolle klei ter wereld. Cambrium Clay bevat een hoge concentratie aan zilveren chemische elementen, die we hebben nagebootst met de licht reflecterende grijze pigmenten die in deze tint zichtbaar zijn.

Annie Sloan Cambrian Blue Voorbeelden

Annie Sloan Cambrian Blue VoorbeeldenOp bovenstaande foto's ziet u dat Cambrian Blue een echte eigentijdse kleur is, waar we dan ook erg veel van verwachten. Het is een kleur die je in zowel moderne als klassieke interieurs goed kunt inpassen. Maar gebruik daarvoor wel de juiste tinten.


Annie Sloan Cambrian Blue Voorbeelden

Annie Sloan Cambrian Blue VoorbeeldenOp onze site hebben wij van alle kleuren voorbeelden staan, maar ook van speciale onderwerpen, zoals voorbeelden van keukens, trappen, vloeren, meubels, tafels, muren, buiten meubels, buikkastjes en nog veel meer. U zult veel plezier beleven aan de kleur Cambrian Blue. De kleur is heel erg moor te combineren met de Wall Paint kleur Paled Mallow, de Wall Paint kleur Pointe Silk en Wall Paint en Chalk Paint kleur Doric.

U kunt meer Cambrian Blue voorbeelden bekijken op:

Cambrian Blue de geweldige mooie nieuwe staalblauwe kleur van Annie Sloan