Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244

Adelphi is een zachte kleur taupe. Het is gemengd met zowel rode als blauwe pigmenten, waardoor het een perfect uitgebalanceerde neutrale kleur is, met verrassend warme eigenschappen. De kleur is geïnspireerd op de enorm invloedrijke neoklassieke architect Robert Adam, die deze zachte neutrale kleur vaak liet zien in de vele privéwoningen, kerken en theaters die hij ontwierp. Een schitterende basis om te gebruiken als onderdeel van mooie pastelkleurenschema's. Deze tint is ontwikkeld om te gebruiken bij een kleurenmix van Annie Sloan Chalk Paint in Paloma en Pure White.

Annie Sloan Adelphi Voorbeelden

Annie Sloan Adelphi Voorbeelden


Op bovenstaande foto's kunt u goed zien dat Adelphi een hele warme, geraffineerde, zachte kleur taupe is. Het is de kleur die je in ieder woon magazine kan vinden op dit moment. Dat komt omdat het een warme kleur is die perfect valt te combineren met meubels die zijn gedaan met Chalk Paint Old White.

Annie Sloan Adelphi Voorbeelden

Annie Sloan Adelphi VoorbeeldenOp onze site hebben wij van alle kleuren voorbeelden staan, maar ook van speciale onderwerpen, zoals voorbeelden van keukens, trappen, vloeren, meubels, tafels, muren, buiten meubels, buikkastjes en nog veel meer. U zult veel plezier beleven aan de kleur Adelphi. De kleur is heel erg moor te combineren met de Wall Paint kleur Cambrian Blue, de Wall Paint kleur Pemberley Blue en Wall Paint en Chalk Paint kleur Paris Grey. Veel plezier met kijken en wij wensen uw veel plezier met het verven van uw muren.

U kunt meer Adelphi voorbeelden bekijken op:

Adelphi een geweldige mooie nieuwe warme taupe kleur van Annie Sloan