Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244

Beoordeel uw aankoop bij ons en ontvang een voucher voor een gratis product.

Product reviews zijn in toenemende mate belangrijk. Net zo als beoordelingen die klanten geven op Google places over de winkel. En dat is logisch klanten willen hun aanschaf doen bij een betrouwbaar bedrijf en kijken wat anderen daarvan vinden. Nu hebben wij meer dan 2600 reviews van klanten via de Feedback company, wat volledig onafhankelijk is en partner is van Google. Honderden reviews in ons gasten boek. Duizenden reviews op Facebook. En toch merken wij één ding. Klanten die ontevreden zijn om welke reden dan ook, soms volledig onterecht gebruiken internet om hun eigen waarheid te vertellen. Dat mag daarom zijn alle reviews ook onafhankelijk. Maar tevreden klanten waar we vaak al tien jaar zaken mee doen vinden de sublieme kwaliteit van ons bedrijf normaal. Want dat doen we altijd iedere dag.

Daarom gaan wij product reviews belonen

Beoordeel de door u aangeschafte producten op ShabbyTreats en u ontvangt van ons een voucher code die u kunt gebruiken bij uw volgende aankoop. U doet het product in uw winkelwagen voert de code in en u krijgt het van ons gratis. Uw ervaringen helpen andere klanten met hun keuzes. Na het invullen van een product review ontvangt u van ons een voucher code die u kunt gebruiken om het product gratis bij ons te bestellen. Bezoek onze site nogmaals om een product review achter te laten door onderstaande link te volgen: 

shabbytreats.com

Wij roepen al onze vaste klanten op dat te doen. U helpt ons maar ook nieuwe klanten enorm met uw ervaringen. En wij maken u blij met leuke gratis artikelen.

Ontvang een voucher code voor gratis producten op ShabbyTreats