Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244
426 resultaten - huidige 1 to 9.
Sorteer op:
Toon:
Annie Sloan vandaag bestellen morgen in huis

Annie Sloan bestellen

Alle producten van Annie Sloan kunt u hier vinden. Wij zijn niet voor niets de grootste webshop van Annie Sloan producten in Nederland en België. Bij ons is het standaard dat de dag waarop u besteld ook verzenden. Tegen zeer lage verzendkosten. Of gratis verzending. Zodat u het de volgende dag in huis heeft. Ook op zaterdag bestellen dan heeft u het maandag in huis.

Annie Sloan als persoon

Annie Sloan de uitvinder van Annie Sloan Chalk Paint en inmiddels zeer succesvol ondernemer. Schrijver van ruim 25 boeken met haar winkel op 33 Cowley Road in Oxford England heeft ook hele andere tijden gekent. Annie nu getrouwd met David en moeder en beretrots op haar kinderen, is haar leven heel anders begonnen in de jaren 70 was Annie zangeres in de succesvolle band The Moodies waarmee ze over de hele wereld trok, ze behoorde tot de absolute wereldtop en namen die nu nog steeds tot de verbeelding spreken zoals Pink Floyd waren bands waar ze de wereld mee rond trok. Ze haalde er zelfs ooit de voorpagina van de Sunday Times mee. Als een kunstenaar in hart en nieren wist ze al heel erg vroeg dat haar toekomst niet lag in de popwereld en is ze eruit gestapt, voor heel veel mensen een onbegrijpelijke beslissing zeker als je zo enorm succesvol bent als Annie Sloan was als popster. Maar Annie wist diep down dat haar hart en toekomst ergens anders lag. Nu ruim 40 jaar later heeft ze bewezen dat haar liefde voor kleuren en verf een heel succesvolle carrière kunnen maken.

Annie Sloan Verf

Annie Sloan Chalk Paint heeft als eigenschap dat u er enorm veel mee kunt verven. Dat maakt Annie Sloan Chalk Paint de goedkoopste en makkelijkste manier om uw meubels, trappen, vloeren, kasten, stoelen, keuken, kamers, muren, lampen, stoffen stoelen, tegels, lampen kappen, glas en nog zo veel meer mee op te knappen. U kunt gratis bij iedere bestelling een gratis handleiding bestellen en gratis roerstokjes. In onze gebruiksaanwijzing beschrijven wij voor u stap voor stap hoe u tot het beste resultaat kunt komen met Annie Sloan Chalk Paint. Wij raden u aan als u de kleuren niet kent om altijd eerste een handgeschilderde kleurenkaart te bestellen.

De Volgende Annie Sloan producten zijn bij ons verkrijgbaar:

Wij hebben alle Annie Sloan artikelen voor u op voorraad