Annie Sloan Wax kwasten zijn verkrijgbaar in:

  • Annie Sloan Wax kwast nummer 22
  • Annie Sloan Wax kwast nummer 26

Annie Sloan Wax kwast nummer 22

Deze kwast is de goedkoopste kwast van de wax kwasten. Voordeel van deze wax kwast is dat u erg dicht werkt op het oppervlak daardoor is het snel en makkelijk te verwerken.

Annie Sloan Wax Kwast nummer 26

Door zijn grote handgreep en de haren in een punt is het uitermate makkelijk om de wax uit de pot te krijgen. Je voorkomt dat je teveel wax gebruikt en vetvlekken krijgt. Een investering voor de liefhebber die veel werkt met Annie Sloan Chalk Paint. Wij merken uit ervaring dat vooral mensen met reumatische klachten werken met deze kwast omdat je hand zich volledig kan sluiten om de handgreep. Hierdoor heeft men geen of minder pijn tijdens het waxen.

Hoe maak je Annie Sloan Wax kwasten schoon en heb je er extra lang plezier van

Annie Sloan Wax kwasten zijn ook gemaakt van echt varkenshaar en ook die mag je nooit schoonmaken met chemicaliën. Annie Sloan wax kwasten maak je schoon met water en groene zeep en je spoelt ze goed uit.. De kwast met de haren naar beneden aan een spijker hangen. Na een een paar uur is de kwast droog en kan je hem weer gebruiken. Als je de kwast verzorgt als een "baby"kan je er jaren plezier van hebben. Laat hem nooit met de haren omhoog staan dan zal het metaal gaan roesten en dat is erg jammer.

Annie Sloan Wax kwasten bestellen of kopen wij zorgen dat u ze morgen in huis heeft