Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244

Geweldige kleur voor op de muur

Jayne wilde je bedanken voor alle tijd die je in me hebt gestoken. Ik weet het ben een enorme twijfelaar. Maar ben zo blij dat ik gekozen heb voor Old White. De hal en keuken zijn echt zo mooi geworden. zou willen dat je het zelf kon zien. Heb net een vriendin van mij ook het advies gegeven om naar Nijkerk te gaan. Want ook die weet niet zo goed welke kleuren ze moet gebruiken en jij hebt er zoveel verstand van. Ze heet Joke en komt morgenochtend naar je toe. Dan weet je dat. Liefs van Yvonne

Beoordeeld door Yvonne van Bergen op 10 juli 2018 17:49 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Wallpaint

Wat een top muurverf is dit. Een aantal jaar geleden deze voor t eerst gebruikt en we willen niet meer anders. Mooie kleur maar vooral erg prettig in de verwerking, geen gespetter meer en makkelijk schoon te maken.

Beoordeeld door Loraine op 17 juni 2020 10:15 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Wallpaint old white en paris grey

Ik heb de old white gebruikt voor het plafond, omdat ik wit te wit vond. Old white geeft een zachte kleur, en was supermakkelijk in gebruik. Ik heb het ook gebruikt in een mengsel met paris grey (2.5 ltr met 200ml paris grey) voor de muren in dezelfde ruimte, dit gaf een heel zacht grijze tint, ldie perfect paste bij het plafond. Een erg rode steense muur in de keuken besloot ik te schilderen met het water waarin ik de kwasten en roller steeds schoon had gemaakt met water ; dit gaf een prachtige waas die goed paste bij de andere muren en plafond. Een veelzijdige verf dus. Ik gebruik het graag! Waarde voor je geld!

Beoordeeld door shelley baert op 17 juni 2020 22:36 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

old white

Fijne verf om meubels mee te behandelen. Schuren is niet nodig, helemaal top! Resultaat zijn we zeer tevreden over. Mooie kleur wit. Ook prima service bij Shabby treats. Had in eerste instantie verkeerde verf besteld, maar kwam er direct na bestellen achter. Mailtje gestuurd, binnen 5 minuten bevestiging dat ze de juiste op zouden sturen.

Beoordeeld door Ben op 2 november 2020 21:12 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

uitstekend advies van een liefhebber

Beste Jayne wat ben ik blij dat ik vandaag naar je toegereden ben. Dank je voor je advies. Echt top hoeveel tijd je neemt. Kan iedereen adviseren naar jullie toe te gaan.

Beoordeeld door Karin op 19 maart 2016 12:28 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Super makkelijke muurverf

Ik ben niet zo van het schilderen, maar dit was echt te doen. Ik was gewoon nog vol energie toen ik mijn twee muren had geschilderd. Gewoon dekkend in 1x. Ook de kleur was mooi. Alleen niet helemaal de kleur die we hadden verwacht.

Beoordeeld door Caroline Visser op 2 mei 2021 21:09 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Verf zoals we van Annie Sloan gewend zijn.

De old white muurverf is geen gewoon wit maar een zachte wit met een grijzige ondertoon. Dekt goed en werkt fijn met de blokkwast van Annie Sloan.

Beoordeeld door Marleen Suijkerbuijk op 2 november 2020 21:24 | Permalink

De review heeft geen stemmen.