Annie Sloan Wall Paint mengen met Annie Sloan Chalk Paint
Annie Sloan Wall Paint mengen met Annie Sloan Chalk Paint

Annie Sloan Wall Paint mengen met Annie Sloan Chalk Paint kan dat ? Dat is een vraag die wij met enige regelmaat voorbij zien komen. En vaak zien wij dan het antwoord; ja dat kan. Feitelijk is dat juist want je kan alles mengen. Maar de vraag is of het ook verstandig is? Zo kan je ook Wall Paint mengen met Chalk Paint dat klopt. Maar de unieke eigenschap van Wall Paint zijn, dat het keihard is, met water afneembaar is en schrobbaar. En die unieke eigenschappen gaat dan verloren.

Nooit teveel Chalk Paint toevoegen aan de Wall Paint dan is het niet meer afwasbaar

De verharder ga je namelijk verdunnen met nieuwe verf. Hierdoor zal de verf per 120 cc die je eraan gaat toevoegen snel zijn unieke eigenschappen verliezen.

Annie Sloan Wall Paint mengen met Chalk Paint kan maar doe het zeer beperkt

Wij raden dus ook af om Annie Sloan Chalk Paint te mengen met Annie Sloan Wall Paint of het moet gaan om een zeer minimale toevoeging bv een klein beetje zwart bij wit, om licht grijs te maken. U kunt Chalk Paint toevoegen aan Wall Paint maar ons advies is nooit meer dan 5% toevoegen, anders is de Wall Paint niet meer afneembaar. Voor u aan de slag gaat met Annie Sloan Chalk Paint raden wij u aan onze handleiding te lezen. Die hebben wij gemaakt per materiaal en uiteraard onze algemene handleiding. Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint.

Annie Sloan Wall Paint mengen met Annie Sloan Chalk Paint
Annie Sloan Wall Paint mengen met Annie Sloan Chalk Paint

Shop de bovenvermelde producten in de volgende categorieën