Annie Sloan verkooppunten
Annie Sloan verkooppunten

Dit zijn Annie Sloan verkooppunten

Annie Sloan verkooppunten in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk kunt u herkennen aan het logo Annie Sloan Stockist zoals u ziet op bijgaande foto. Annie Sloan verf is niet te koop bij de Gamma, Karwei, Praxis of Hema. Enkel door Annie Sloan aangestelde winkels die de training hebben gehad bij Annie Sloan mogen deze verf verkopen. Annie Sloan wil dat de Annie Sloan verkooppunten een goed en gedegen advies kunnen geven over Annie Sloan verf, maar ook de toepassingen op hout, stof, muren, vloeren, trappen en ook de verftechnieken beheersen en daar speciale Annie Sloan workshops in geven en kunnen geven.

Annie Sloan verkooppunt Nijkerk

Daarom zijn wij trots om het logo van Annie Sloan te mogen gebruiken op onze webshop en in onze winkel. Wilt u zeker weten op u te maken heeft met een echte Annie Sloan dealer kunt u dat altijd controleren op het raam. Al ruim tien jaar zijn wij stockist van Annie Sloan verf en daar zijn wij trots op. Wij hebben tien duizenden mensen mogen helpen met hun keuken, vloer, trap of meubels. En klanten waarderen onze vakkundigheid en kennis. Dat is ook belangrijk want soms kan je iets niet verven of heb je er een goed advies bij nodig. En in de afgelopen tien jaar hebben wij echt alles wel meegemaakt wat mis kan gaan, maar ook hoe je het vooral beter kunt krijgen. U bent altijd welkom in onze winkel in Nijkerk. Maar ook als u online Annie Sloan wilt bestellen kunt u ons zes dagen per week bellen voor advies en dan helpen wij u graag. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 033-2462244. Als u bij ons een bestelling plaatst, heeft u het de volgende dag in huis. Wij leveren alles uit eigen voorraad. u weet nu hoe u de verkooppunten kunt herkennen.

Annie Sloan verkooppunten
Annie Sloan verkooppunten
Annie Sloan verkooppunten
Annie Sloan verkooppunten

Annie Sloan verkooppunten kunt u herkennen aan het vertrouwde Annie Sloan Chalk Paint logo

Verder is het bij de Annie Sloan verkooppunten van belang dat men weet wat het effect is van diverse materialen op Annie Sloan verf. U wilt namelijk een goed resultaat met Annie Sloan verf het is niet voor niets de beste verf in de wereld voor het opknappen van uw meubels. U kunt de Annie Sloan verkooppunten herkennen aan het loge en u kunt aan het 2e logo zien of ze workshops mogen en kunnen geven. Op die manier weet u dat u bij een specialist binnenstapt die u kan helpen en voorzien van een gedegen en goed advies.

ShabbyTreats al ruim 10 jaar Annie Sloan verkooppunt

Dat is ook de reden dat Annie Sloan niet gekozen heeft om Annie Sloan verf te verkopen bij de grote winkelketens. Persoonlijke aandacht en advies, tijd voor klanten staat voorop. Daarom zijn wij trots om het logo van Annie Sloan te mogen gebruiken op onze webshop en in onze winkel. Nu heeft natuurlijk ieder Annie Sloan verkooppunt zijn eigen winkel. En er zijn wel degelijk grote verschillen in de verkooppunten. Zo verkopen wij alle Annie Sloan producten en geen andere verf. Daarin zijn wij eigenlijk uniek. Maar wij hebben ook ruim1600 Annie Sloan aanbiedingen, nergens zult u het goedkoper kunnen kopen. Want op een compleet pakket krijgt u maar liefst 35 Euro korting. Maar wij hebben ook nog speciaal onze extra sale. Dat zijn producten met een korting tussen de 30 en 70%, zo kunt u al snel honderden euro's besparen.

Shop nu de goedkoopste Annie Sloan producten die alleen bij ons verkrijgbaar zijn