Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244
492 resultaten - huidige 1 to 9.
Sorteer op:
Toon:
Annie Sloan

Annie Sloan

Bij het woord Annie Sloan denken de meeste mensen gelijk aan verf en dat is begrijpelijk. Maar Annie Sloan staat voor veel meer. Annie Sloan is ooit zelf begonnen met schilderen en er was geen enkele verf die deed wat ze precies wilde. Annie Sloan wilde dat ze kon verven op alle materialen en ze wilde hele andere kleuren dan die gangbaar waren. Toen is ze zelf gaan experimenteren met verf. Dat is de oorsprong geweest van Annie Sloan Chalk Paint. Ze begon met haar verf een winkeltje in Oxford en schilderde met haar eigen verf de mooiste meubels en maakte bijzondere creaties. In The UK zagen andere winkeliers dat ook en die wilden haar verf gaan verkopen. En zo begon de verkoop van Annie Sloan Verf. Maar Annie wilde meer en ze begon geweldig mooie boeken te schrijven over verf, verftechnieken en wat je allemaal kon doen met haar verf. Dat ontging de wereld niet en ze kwam in iedere talk show in Amerika, tot Australië en Japan. En voor dat ze zelf eigenlijk doorhad wat er gebeurde ontstond er een wereld merk. Annie Sloan is nu eigenlijk te koop in alle landen van de wereld en zoals je hebt gelezen dat komt niet door reclame dollars, maar door het ontwikkelen van een kwalitatieve goede verf die dingen kan die andere verven niet kunnen. De bekroning was dat de verf patent kreeg op basis van zijn bijzondere eigenschappen. Ook haar boeken verkoop steeg enorm en inmiddels heeft ze een groot aantal boeken geschreven en is Annie Sloan een begrip geworden, waar je ook komt. Dit is voor mij ook zo bijzonder ik heb haar mogen leren kennen persoonlijk en ik kan zeggen ze is nooit bezig geweest met het maken van een groot bedrijf. Maar ze wilde gewoon haar droom achterna en de beste verf ontwikkelen die er verkrijgbaar was. Die droom heeft het tot een wereld merk gemaakt en inmiddels is het een enorm bedrijf geworden. Toch blijft Annie zich zelf en wil ze gewoon mooie en nieuwe dingen ontwikkelen.

Annie Sloan is meer dan Verf

Annie Sloan heeft een wax ontwikkeld die niet op de verf blijft liggen zoals bij andere krijtverf, maar in de verf trekt, onzichtbaar is maar een ongelooflijk goede bescherming bied.

Annie Sloan ontwikkelde een groot aantal nieuwe dingen

Zoals een afwerking met Annie Sloan Lacquer die u uiteraard bij ons kunt vinden, die bestand is tegen UV stralen en nog veel meer bijzondere eigenschappen heeft. Maar ook een grote eigen stoffen collectie, geweldige Annie Sloan kwasten van de hoogste kwaliteit. Hele mooie artikelen die je helpen met verzilveren en vergulden, zonder verkleuring te krijgen wat je bij veel gangbare producten wel ziet. Annie Sloan ontwikkelde een hele mooie Muurverf die afwasbaar en schrobbaar is en alle kleuren van Annie Sloan zijn bijzonder, omdat ze anders zijn dan alle gangbare kleuren.

Annie Sloan Dealer

Al ruim 10 jaar zijn wij trots Annie Sloan dealer en wij hebben iets gemeen met Annie Sloan. Wij willen onze klanten helpen, om het allerbeste resultaat te behalen en gewoon mooie dingen te maken. Dat heb ik persoonlijk van Annie Sloan mogen leren. En ook wij hebben dezelfde ontwikkeling doorgemaakt als Annie Sloan, als je het allerbeste wilt, waarderen klanten dat. Dat heeft ons gebracht tot waar wij nu staan. Wij hebben zoveel klanten mogen helpen de afgelopen tien jaar en het is logisch dat ze meer dan tevreden zijn. Annie Sloan heeft gewoon de beste producten gemaakt die er zijn en wij leggen dat alleen maar uit en vertellen u de voordelen van Annie Sloan. Maar uiteindelijk hebben wij dat allemaal te danken aan Annie Sloan de uitvinder en ontwikkelaar van de beste verf in de wereld. Annie Sloan Chalk Paint. Wij dragen Annie Sloan een warm hart toe en hopen ook u te mogen helpen en te laten ervaren dat er geen betere verf is dan Annie Sloan Chalk Paint.

Annie Sloan is veel meer dan Verf, Annie Sloan is een begrip wat staat voor kwaliteit