Annie Sloan Verf en zwangerschap
Annie Sloan Verf en zwangerschap

Annie Sloan Verf is veilig voor jou en je kinderen

Kan je Annie Sloan verf veilig gebruiken tijdens je zwangerschap. Kan het in kinderkamers en op kindermeubels. Deze vragen krijgen wij regelmatig. Daarom een korte uitleg.

Lees waarom je Annie Sloan Chalk Paint veilig kunt gebruiken

Annie Sloan verf (Chalk Paint) kan je volledig veilig gebruiken tijdens je zwangerschap. Het is vrij van giftige stoffen en reukloos. Zowel Chalk Paint® en Wall Paint zijn niet giftig en volkomen veilig ook voor meubels en muren van kinderen.

Annie Sloan verf kan je veilig gebruiken tijdens je zwangerschap

De monsters van Chalk Paint®, Wall Paint en Soft Wax zijn onafhankelijk getest en gecertificeerd als Toy Safe volgens de strenge Europese regelgeving (NEN-EN 71-3: 2013). Zowel Chalk Paint® en Wall Paint zijn watergedragen verven en niet brandbaar. Ze zijn echter niet geclassificeerd als brandvertragende verven (BS 476). Ze zijn veilig te gebruiken op radiatoren en schoorstenen. Annie Sloan producten zijn niet getest op dieren. Chalk Paint bevat geen dierlijke producten. ( informatiebron AnnieSloan.com)

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint. U ziet daar kinderkamers, wiegjes, boxen en nog veel meer. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat met Annie Sloan Chalk Paint. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen.

Annie Sloan Verf en zwangerschap
Annie Sloan Verf en zwangerschap

Ook tijdens de zwangerschap kunt u veilig werken met Annie Sloan verf