• Verzendkosten tot €50: €4,95; vanaf €50,- gratis verzonden in Nederland

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244
Annie Sloan Tyrian Plum voorbeelden
Annie Sloan Tyrian Plum voorbeelden

Annie Sloan Tyrian Plum voorbeelden met omschrijving

Met deze pagina willen wij u de kleur Tyrian Plum van Annie Sloan laten zien. Annie Sloan Muurverf Tyrian Plum is een rijke, met juwelen getinte pruim met zowel kastanjebruine als rode elementen. Het is Annie's eerbetoon aan het oude pigment, Tyrisch paars (een tint gereserveerd voor Romeinse keizers). Dit diep verzadigde kastanjebruin zal de meeste ruimtes flatteren en een heerlijke sfeer creëren. Een vorstelijke maar zachte tint, de warmte, rijpheid en diepte van het pigment in Tyrian Plum maken het een ideale keuze voor eetruimtes of slaapkamers.

Annie Sloan Wall Paint Tyrian Plum

Tyrian Plum Wall Paint zorgt voor een heerlijke sfeer en gaat goed samen met Annie Sloan Wall Paint kleuren Doric, Adelphi en Old Ochre. Op de foto is de muur Geverfd met Tyrian Plum en de plinten in Annie Sloan Satin Paint French Linen, een warm, geruststellende, volle grijze kleur.

Annie Sloan Tyrian Plum voorbeelden
Annie Sloan Tyrian Plum voorbeelden
Annie Sloan Tyrian Plum voorbeelden
Annie Sloan Tyrian Plum voorbeelden

Tyrian Plum Wall Paint maakt een echte statement in deze hal. Gebruik Tyrian Plum in entrees, trappenhuizen en andere dynamische ruimtes. Tyrian Plum Wall Paint is gebruikt in deze feestelijk hal. Satin Paint kleur Canvas is gebruikt op de lambrisiering en de sidetable in een Chalk Paint Burgundy mix. De Kerstballen zijn in Chalk Paint kleuren Napoleonic Blue, Pure, Firle en Duck Egg Blue geverfd.

Annie Sloan Tyrian Plum bestellen

De mooiste voorbeelden van Annie Sloan Tyrian Plum