Annie Sloan Paarse Kleuren

Annie Sloan Paarse kleuren

Paars is een secundaire kleur die je maakt van Rood ( Emperor Silk) en Blauw ( Greek Blue). Op onze pagina kleuren mengen leggen we u uit hoe u dat moet doen.

annie sloan paarse tinten henriettaAnnie Sloan Paarse kleuren Henriëtta

Annie Sloan Henrietta is een iets paarsachtig roze met een vleugje lila geinspireerd door het Rococo roze uit de achtiende eeuw en de beschilderde Neoklassieke plafonds. Het is een verfijnde kleur die je gebruikt in zijn volle kracht. Maar als je het mengt met Old White blijft het een interessante kleur. Henrietta gaat goed samen met Annie Sloan Country Grey, Provence en French Linen.

Annie Sloan Paarse kleuren Antoinette

annie sloan paarse kleuren antoinette

Annie Sloan Antoinette is een zacht licht roze meet een licht vleugje bruin erin. Hierdoor is het roze niet te zoet. Deze lichte bleekroze tint is afkomstig van de schemerachtige wandkleuren en decoratievemeubelstukken die komen uit de 18e eeuwse interieurs. Annie Sloan Antoinette is een mooie kleur die goed samen gaat met French Linen en Duck Egg Blue.

Annie Sloan Paarse kleuren Emile

annie sloan paarse kleuren emile

Annie Sloan Emile is een warme warme zachte aubergine kleur. De rode roze ondertoon van deze kleur geeft een rijke complexiteit die mooie verfijnde lily tinten maakt, wanneer je Old White hieraan aan gaat toevoegen. De kleur heeft zijn oorsprong in Bohëmien Parijs. Je kan Annie Sloan Emile goed combineren met French Linen en Chateau Grey.

Annie Sloan Paarse kleuren Paloma

annie sloan paarse tinten palomaAnnie Sloan Paloma is een mooie warm grijze kleur, met hierin taupe en veel diepte en een paarse ondertoon. Deze kleur werd gebruikt toen voor het eerst een nieuwe reeks paarse tinten verscheen. De kleur kan ook worden gebruikt als een eigen tijdse neutrale kleur. De kleur Paloma gaat goed samen met Annie Sloan French Linen en Aubusson Blue.

 Annie Sloan Paarse kleuren Coco

annie sloan paarse kleuren cocoAnnie Sloan Coco is een warme taupe kleur met een licht paarse ondertoon. Deze klassieke kleur doet denken aan het warme pigment, bergbruin, dat als sinds jaar en dag voor decoratieve projecten wordt gebruikt. Bij Annie Sloan Coco denk je aan het Franse houtwerk. Je kan het goed combineren met Provence, Duck Egg Blue en Versailles.

Annie Sloan paarse kleuren mengen

Als je paarse kleuren lichter wilt maken kan je dat doen op twee manieren. Je kan hiervoor Annie Sloan Pure White gebruiken voor een mooie frisse tint. Als je Annie Sloan Old White gebruikt (hier zit een klein beetje grijs in) dan krijg je een vintage look.

Wilt u voorbeelden bekijken van Annie Sloan paarse kleuren ga dan naar onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan of bezoek onze pagina op Facebook of Pinterest hier staan duizenden foto's allemaal van klanten. Er staan geweldig veel mooie voorbeelden bij van de paarse tinten van Annie Sloan. Ook de Annie Sloan gele kleuren en blauwe kleuren en groene kleuren en oranje kleuren en rode kleuren en neutrale kleuren hebben wij voor u beschreven.

Google+  Facebook  Twitter  You Tube  Pinterest Instagram

 

Annie Sloan Paarse kleuren bij de Annie Sloan Chalk Paint specialist

Bestel hier Chalk Paint van Annie Sloan