Annie Sloan muurverf  bestaat die nu of niet ? Heel erg veel mensen stellen ons dagelijks die vraag, of ze de Annie Sloan Chalk Paint ook kunnen gebruiken op muren of niet en hoe werkt dat dan ? Allereerst Annie Sloan Chalk Paint is een verf op waterbasis en dat zijn eigenlijk de meeste muurverf producten. Dat wil dus ook zeggen dat je juist Annie Sloan Chalk Paint heel goed kunt gebruiken als Annie Sloan muurverf.

Annie Sloan Muurverf is verkrijgbaar in de volgende kleuren

Breng stucwerk op kleur door het te mengen met Annie Sloan Chalk Paint

Je kan het namelijk mengen met alle producten die je gebruikt op de muur zoals de meeste granol en stucwerk soorten. Hierdoor hoef je niet eerst je muur af te werken, het te laten drogen en daarna nog eens de hele muur te verven met Annie Sloan muurverf. Nee, je zet het gelijk met de kleur die je wilt op de muur.  Het grote voordeel hiervan is dat als u putjes stoot in de muur u het niet ziet want de verf zit door het stucwerk.

Annie Sloan Chalk Paint als muurverf

Heb je nu al je muren al klaar dan kom je bij ons naar de winkel of kijkt op een handgeschilderde kleurenkaart om echt de goede en juiste kleuren combinaties uit te zoeken. Op onze pagina Annie Sloan Chalk Paint kleuren helpen we je daar mee. Je kan Annie Sloan Chalk Paint met wat water verdunnen als je het gebruikt voor op de muur zodat het met een roller goed is te verwerken. Denk er wel om dat je heel erg goed de verft hebt geschud en met een roerstaaf goed hebt gemengd. Dan kan je ongeveer 12 vierkante meter doen met een blik. Kan je een voorstelling maken van de geweldige kleuren van Annie Sloan echt uniek in zijn soort hoe die zouden staan op je muren? Geweldig toch ! Annie Sloan Chalk Paint heeft een fluweel matte afwerking en geeft muren een geweldige nieuwe uitstraling. Annie Sloan Chalk Paint op muren geeft veel extra mogelijkheden… je kunt muren verven om een smart polished  “look” met een beetje textuur te krijgen hierdoor is de muurverf niet zo glad en heb je een leuk effect. Annie Sloan Chalk Paint kleur Graphite is een mooie kleur om te gebruiken om dit effect te krijgen. Annie Sloan Chalk Paint kleur Old White samen met Annie Sloan Clear Wax geeft een hele mooie uitstraling en het effect van een polished muur. Heel erg veel mensen staan er niet bij stil wat je allemaal kunt doen met Annie Sloan Chalk Paint. Annie Sloan Chalk Paint als muurverf kan je echt zo makkelijk mengen om je muren een eigen kleur te geven ga dus eens niet aan de slag met een kleuren wijzer maar maak u eigen kleur muurverf. Er zijn heel veel mogelijkheden. Als je een basis kleur een lichtere tint wilt geven kan je mengen met Old White om het een meer vintage uitstraling te geven, ga je voor een meer moderne uitstraling kan je met Annie Sloan Chalk Paint kleur Pure White mengen.  Maar je kan ook andere dingen doen en dat bewijzen de foto's hieronder. Gewoon je eigen muurschilderingen maken met Annie Sloan verf. Wees eerlijk dan heb je toch de allermooiste muur die je kan krijgen in huis.

De beste muurverf Annie Sloan muurverf 

Annie Sloan muurverf de afwasbare muurverf

Annie Sloan muurverf de afwasbare muurverf


Annie Sloan muurverf - Annie Sloan Wall Paint

Nu is er sinds juli 2015 speciale muurverf gekomen van Annie Sloan. Deze geweldige Wall Paint van Annie Sloan heeft een hele mooie poederachtige uitstraling en is volledig afwasbaar en u kunt het zelfs schrobben. Dat is het grote voordeel ten opzichte van Annie Sloan Chalk Paint op de muur. De verharder is de Wall Paint werkt echt ideaal kunnen we uit eigen ervaring zeggen. De verf is ijzersterk en geschikt voor muren in de woonkamer, slaapkamer, hal, toilet of badkamer. U kunt het eigenlijk in iedere kamer gebruiken. De verpakkingseenheid is 2,5 liter en met een gemiddeld verbruik van 2,5 liter per 30 vierkante meter is de muurverf erg goedkoop in gebruik. Annie Sloan Wall Paint / muurverf is erg makkelijk aan te brengen zonder spetters, u kunt dat doen met een vachtroller of met een blokkwast.

Annie Sloan Wall Paint kleuren

annie sloan muurverf

annie sloan muurverf


Links ziet u Annie Sloan muurverfverf Old White en rechts ziet u Annie Sloan muurverf Original White

annie sloan muurverf

annie sloan muurverf


Links ziet u Annie Sloan muurverf Duck Egg Blue rechts ziet u Annie Sloan muurverf French Linen

annie sloan muurverf

annie sloan muurverf


Links ziet u Annie Sloan Muurverf Aubusson Blue rechts ziet u Annie Sloan muurverf Graphite

annie sloan muurverf

annie sloan muurverf


Links ziet u Annie Sloan muurverf Versailles rechts ziet u Annie Sloan muurverf Country Grey

annie sloan muurverf

annie sloan muurverf


Links ziet u Annie Sloan muurverf Old Ochre rechts ziet u Annie Sloan muurverf Paris Grey

annie sloan muurverf

annie sloan muurverf


Links ziet u Annie Sloan muurverf Amsterdam Green rechts ziet u Annie Sloan muurverf Emperor's Silk

annie sloan muurverf

annie sloan muurverf


Links ziet u Annie Sloan muurverf Antoinette rechts ziet u Annie Sloan muurverf Provence

annie sloan muurverf

annie sloan muurverf


Links ziet u Annie Sloan muurverf English Yellow rechts ziet u Annie Sloan muurverf Napoleonic Blue

Wij hopen u snel te zien in onze winkel of u kunt natuurlijk nu online op onze webshop Annie Sloan Chalk Paint of Wall Paint bestellen. Wij hebben altijd alle kleuren in voorraad u hoeft dus niet te wachten en heeft het morgen al veilig verpakt in huis ! Wij wensen u veel succes met verven en als u vragen heeft kunt u ons altijd bellen of mailen wij helpen u graag want als echte Annie Sloan Chalk Paint liefhebber willen wij maar één ding dat u het maximale resultaat haalt uit Annie Sloan Chalk Paint The best paint in the World ! Wij nodigen u graag uit in onze winkel waar wij de kleuren Old Violet, Cream, Scandinavian Pink, Old Ochre, French Linen en Provence hebben gebruikt op de muren om onze winkel kleur te geven. En we hebben een muur in Annie Sloan Wall Paint Antoinette En Annie Sloan Wall Paint Original. U kunt dan zien dat muurverf van Annie Sloan niet alleen heel makkelijk toepasbaar is maar de kleuren op de muur echt geweldig mooi zijn.

Voorbeelden Annie Sloan muurverf

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloankunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint en Annie Sloan Wall Paint op muren. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden van muurverf bekijken op

Annie Sloan muurverf welke kleuren zijn er en wat zijn de mogelijkheden