Annie Sloan Muurverf - Wall Paint Annie Sloan

annie sloan muurverfAnnie Sloan muurverf  bestaat die nu of niet ? Heel erg veel mensen stellen ons dagelijks die vraag, of ze de Annie Sloan Chalk Paint ook kunnen gebruiken op muren of niet en hoe werkt dat dan ? Allereerst Annie Sloan Chalk Paint is een verf op waterbasis en dat zijn eigenlijk de meeste muurverf producten. Dat wil dus ook zeggen dat je juist Annie Sloan Chalk Paint heel goed kunt gebruiken als Annie Sloan muurverf. Je kan het namelijk mengen met alle producten die je gebruikt op de muur zoals de meeste granol en stucwerk soorten. Hierdoor hoef je niet eerst je muur af te werken, het te laten drogen en daarna nog eens de hele muur te verven met Annie Sloan muurverf. Nee, je zet het gelijk met de kleur die je wilt op de muur.  Heb je nu al je muren al klaar dan kom je bij ons naar de winkel of kijkt op een handgeschilderde kleurenkaart om echt de goede en juiste kleuren combinaties uit te zoeken. Op onze pagina Annie Sloan Chalk Paint kleuren helpen we je daar mee. Je kan Annie Sloan Chalk Paint met wat water verdunnen als je het gebruikt voor op de muur zodat het met een roller goed is te verwerken. Denk er wel om dat je heel erg goed de verft hebt geschud en met een roerstaaf goed hebt gemengd. Dan kan je ongeveer 12 vierkante meter doen met een blik. Kan je een voorstelling maken van de geweldige kleuren van Annie Sloan echt uniek in zijn soort hoe die zouden staan op je muren? Geweldig toch ! Annie Sloan Chalk Paint heeft een fluweel matte afwerking en geeft muren een geweldige nieuwe uitstraling. Annie Sloan Chalk Paint op muren geeft veel extra mogelijkheden… je kunt muren verven om een smart polished

annie sloan muurverf “look” met een beetje textuur te krijgen hierdoor is de muurverf niet zo glad en heb je een leuk effect. Annie Sloan Chalk Paint kleur Graphite is een mooie kleur om te gebruiken om dit effect te krijgen. Annie Sloan Chalk Paint kleur Old White samen met Annie Sloan Clear Wax geeft een hele mooie uitstraling en het effect van een polished muur. Heel erg veel mensen staan er niet bij stil wat je allemaal kunt doen met Annie Sloan Chalk Paint, want je kan het niet alleen gebruiken als decoratieve verf voor binnen en buiten, of voor op je meubels, maar ook wel degelijk als uitstekende muurverf en in een ander artikel zal ik jullie uitleggen dat je het zelfs uitstekend kunt gebruiken als schoolbordverf voor de keuken of voor de kinderkamer zodat de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven. Hebt u wel eens uw eigen kleuren gemaakt? Wij doen dat regelmatig in de winkel voor onze klanten, dat ze komen met kussens of foto’s en precies de kleur willen hebben die daar bij past en zo ook echt hun eigen unieke kleur hebben gemaakt die niemand anders heeft, maar wel met de geweldige uitstraling zoals alle kleuren van Annie Sloan die hebben. Ga ook eens aan de slag om uw eigen muurverf te maken, u kunt de kleuren mengen er zijn veel mogelijkheden om dat te doen hiervoor kunt u op onze site van allerlei suggesties vinden. Annie Sloan Chalk Paint als muurverf kan je echt zo makkelijk mengen om je muren een eigen kleur te geven ga dus eens niet aan de slag met een kleuren wijzer maar maak u eigen kleur muurverf. Er zijn heel veel mogelijkheden. Als je een basis kleur een lichtere tint wilt geven kan je mengen met Old White om het een meer vintage uitstraling te geven, ga je voor een meer moderne uitstraling kan je met Annie Sloan Chalk Paint kleur Pure White mengen. 

Nieuw sinds juli 2015 Annie Sloan Wall Paint

Nu is er sinds juli 2015 speciale muurverf gekomen van Annie Sloan. Deze geweldige Wall Paint van Annie Sloan heeft een hele mooie poederachtige uitstraling en is volledig afwasbaar en u kunt het zelfs schrobben. De verf is ijzersterk en geschikt voor muren in de woonkamer, slaapkamer, hal, toilet of badkamer. U kunt het eigenlijk in iedere kamer gebruiken. De verpakkings eenheid is 2,5 liter en met een gemiddeld verbruik van 2,5 liter per 36 vierkante meter is de muurverf erg goedkoop in gebruik. Annie Sloan Wall Paint / muurverf is erg makkelijk aan te brengen zonder spetters, u kunt dat doen met een vachtroller of met een blokkwast. Het is verkrijgbaar in de kleuren: 

annie sloan muurverf old white

 

 Wall Paint Old White

annie sloan muurverf old white

 

Wall Paint Original White 

   

 annie sloan muurverf

 Wall Paint Country Grey

 annie sloan muurverf old ochre

Wall Paint Old Ochre

   

 annie sloan muurverf paris grey

Wall Paint Paris Grey

 annie sloan muurverf french linen

Wall Paint French Linen

   

 annie sloan  muurverf graphite

Wall Paint Graphite

 annie sloan muurverf aubusson blue

Wall Paint Aubusson Blue

   

 annie sloan muurverf duck egg blue

Wall Paint Duck Egg Blue

 annie sloan muurverf versailles

Wall Paint Versailles

   

 

annie sloan muurverfWij hopen u snel te zien in onze winkel of u kunt natuurlijk nu online op onze webshop Annie Sloan Chalk Paint bestellen, wij hebben altijd alle kleuren in voorraad u hoeft dus niet te wachten en heeft het morgen al veilig verpakt in huis! Wij wensen u veel succes met verven en als u vragen heeft kunt u ons altijd bellen of mailen wij helpen u graag want als echte Annie Sloan Chalk Paint liefhebber willen wij maar één ding dat u het maximale resultaat haalt uit Annie Sloan Chalk Paint The best paint in the World! Wilt u meer leren en alle mogelijkheden van Annie Sloan Chalk Paint leren kennen bent u van harte welkom op onze workshops, daar leer ik u de technieken die Annie Sloan zelf mij bij heeft gebracht en al die kennis en ervaring wil ik dolgraag met u delen. Zou u meer willen leren hoe om te gaan met Annie Sloan Chalk Paint om van allerlei technieken te leren die ik zelf weer rechtstreeks heb van Annie Sloan zelf bent u van harte welkom op één van de workshops die ik regelmatig geef. Wij nodigen u graag uit in onze winkel waar wij de kleuren Old Violet, Cream, Skandinavian Pink, Old Ochre, French Linen en Provence hebben gebruikt op de muren om onze winkel kleur te geven en dat is gewoon de Chalk Paint en niet eens de speciale Wall Paint. U kunt dan zien dat muurverf van Annie Sloan niet alleen heel makkelijk toepasbaar is maar de kleuren op de muur echt geweldig mooi zijn.

 

U kunt ons ook volgen op:  Google+  Facebook  Twitter  You Tube  Pinterest Instagram

                            

Annie Sloan muurverf bij de specialist in  Annie Sloan Chalk Paint

 

Bestel hier Chalk Paint van Annie Sloan