Annie Sloan Lacquer de afwerking voor Annie Sloan Chalk Paint
Annie Sloan Lacquer de afwerking voor Annie Sloan Chalk Paint

Annie Sloan Lacquer is speciaal ontwikkeld voor Annie Sloan verf. Wij zien dat vaak Annie Sloan Lacquer geadviseerd word. Wij denken dat dit onnodig is omdat in de meeste gevallen de Annie Sloan Soft Wax voldoende is om uw meubels te beschermen. Annie Sloan Soft Wax is ook aanzienlijk goedkoper dan Annie Sloan Lacquer.

Annie Sloan Lacquer wanneer heb je dat nodig

Annie Sloan Lacquer gebruik je alleen voor het afwerken van vloeren ( zowel hout als tegels) en voor trappen. Annie Sloan Lacquer keukens en tafels en is speciaal ontwikkeld voor zeer intensief gebruik Je moet over een trap en vloer kunnen lopen zonder dat steentjes onder je schoenen je vloer direct kapot maken en Annie Sloan Lacquer beschermt dat uitstekend.

Annie Sloan Lacquer aanbrengen

Annie Sloan Lacquer breng je aan met een vachtroller zoals je op de foto ziet. Of met een speciale vernis kwast voor een streeploos resultaat. Lacquer is extreem vloeibaar en en deze schuimrollers of verniskwasten brengen het goed en gelijkmatig aan. Het voorkomt dat u teveel gebruikt. Lacquer brengt u altijd aan in twee dunne laagjes met een droogtijd tussen laag één en twee van minimaal 24 tot 48 uur.  U moet zich realiseren dat de droogtijd of lees het geduld uw resultaat positief beïnvloeden.

Gebruik geen andere vernis dan die wij aanbevelen

Annie Sloan verf is een natuurlijke verf met een extreem laag gehalte aan oplosmiddelen en kan erg slecht tegen chemicaliën, lijm en verharder. Hierdoor kan de verf geel uitslaan, kijk hiervoor uit. Kies altijd de door ons aanbevolen vernis want bij andere vernissoorten kan de verf enorm verkleuren. Bij de door ons geadviseerde vernissoorten is dat niet het geval.. Lacquer heeft een lange droogtijd tussen iedere laag en daar kiezen wij vaak voor Decorateursvernis of vloervernis omdat bij deze twee soorten de droogtijd maar 2 uur is tussen iedere laag..

Annie Sloan Lacquer is verkrijgbaar in verpakkingen van 750 ml. Voor een trap van dertien treden heeft u nodig één en een kwart liter Lacquer. Met één liter Lacquer kunt u ongeveer 19 vierkante meter afwerken. Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen.

Annie Sloan Lacquer de afwerking voor Annie Sloan Chalk Paint
Annie Sloan Lacquer de afwerking voor Annie Sloan Chalk Paint

Bestel nu de Annie Sloan Lacquer