Annie Sloan Lacquer speciaal voor Annie Sloan Chalk Paint

Annie Sloan Lacquer is speciaal ontwikkeld voor Annie Sloan verf. Wij vaak dat er heel erg veel Annie Sloan Lacquer geadviseerd word. Wij denken dat dit onnodig is omdat in de meeste gevallen de Annie Sloan Soft Wax voldoende is om uw meubels te beschermen. Annie Sloan Soft Wax is ook aanzienlijk goedkoper dan Annie Sloan Lacquer.

Annie Sloan Lacquer wanneer heb je dat nodig

Annie Sloan Lacquer gebruik je alleen voor het afwerken van vloeren ( zowel hout als tegels) en voor trappen. Annie Sloan Lacquer is speciaal ontwikkeld voor zeer intensief gebruik dus men gebruikt het ook regelmatg voor keukens. Je moet over een trap en vloer kunnen lopen zonder dat steentjes onder je schoenen je vloer direct kapot maken en Annie Sloan Lacquer beschermt dat uitstekend.

Annie Sloan Lacquer aanbrengen

Annie Sloan LacquerAnnie Sloan Lacquer

Annie Sloan Lacquer breng je aan met een vachtroller zoals je op de foto ziet. Of met een speciale vernis kwast voor een streeploos resultaat. Lacquer is extreem vloeibaar en en deze schuimrollers of verniskwasten brengen het goed en gelijkmatig aan. Het voorkomt dat u teveel gebruikt. Lacquer brengt u altijd aan in twee dunne laagjes met een droogtijd tussen laag één en twee van minimaal enkele uren. U moet zich realiseren dat de droogtijd of lees het geduld uw resultaat positief beinvloeden.

Annie Sloan Lacquer en witte kleuren

Annie Sloan LacquerAnnie Sloan Lacquer

Annie Sloan verf is een natuurlijke verf met een extreem laag gehalte aan oplosmiddelen en kan erg slecht tegen chemicaliën, lijm en verharders. Hierdoor kan de verf geel uitslaan. Kijk hiervoor uit en bij de keuze van uw kleur moet u hier rekening mee houden. Sinds kort is de samenstelling van Lacquer aangepast en kunt u het gebruiken op alle kleuren Chalk Paint. Lacquer heeft een matte uitstraling ( met een subtiele glans) en past dus uitstekend bij Annie Sloan verf en de Chalky uitstraling.

Annie Sloan Lacquer is verkrijgbaar in verpakkingen van één liter. De 250 ml is uit de handel genomen en niet meer verkrijgbaar. Voor een trap van dertien treden heeft u nodig één en een kwart liter Lacquer. Met één liter Lacquer kunt u ongeveer tien vierkante meter afwerken. Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloankunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken op Facebook of op onze Pinterest  en Instagram  pagina's.

Annie Sloan Lacquer de afwerking voor trappen en vloeren met Annie Sloan Chalk Paint