Annie Sloan Lacquer

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Annie Sloan Lacquer voor een ijzersterke ondergrond de echte matte vernis speciaal voor Annie Sloan Chalk Paint.Lacquer gebruikt u voor trappen vloeren en tegels.

Annie Sloan Lacquer Gebruiksaanwijzing


Annie Sloan Lacquer gebruiksaanwijzing, waar is dat nu voor nodig. dat zou misschien wel mijn eerste reactie zijn als ik dat zou lezen. Toch is dat niet waar want er zijn een aantal héél belangrijke dingen waar u rekening mee moet houden als u gaat werken met Lacquer. De Lacquer heeft recentelijk een nieuwe samenstelling en kunt u gebruiken op alle kleuren Annie Sloan Chalk Paint.

Annie Sloan Lacquer aanbrengen


Annie Sloan Lacquer aanbrengen is alleen nodig op trappen en vloeren. Het is onnodig om het te doen op meubels. Daar werkt de Soft Wax voldoende. Breng Annie Sloan Lacquer aan met een Verniskwast voor een mooi en streeploos resultaat. De Lacquer is extreem vloeibaar en anders verbruikt u veel en veel te veel en dat is zonde want het is niet goedkoop.

Zeer lage verzenkosten en vanaf 100 Euro in NL gratis verzending


Altijd in meerdere lagen aanbrengen minimaal twee en het liefst drie met een droogtijd tussen de diverse lagen van het liefst acht uur. Sommige mensen adviseren korter toch zeggen wij "iets meer geduld maakt het sterker". U kunt Lacquer afnemen en dweilen. Maar de eerste zes weken heeft de Lacquer nodig om volledig uit te harden.

Annie Sloan Lacquer afnemen


Eerste zes weken voorzichtig met water. En neem het na het schoonmaken direct af. Als u in het begin water laat staan kunt u witte vlekken krijgen doordat de Lacquer nog niet volledig is afgesloten en het water opneemt, als het er lang op blijft staan.

Annie Sloan Lacquer nu bestellen morgen uw Annie Sloan Lacquer in huis