Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244

Nu Annie Sloan kwasten bestellen of kopen

Annie Sloan kwasten zijn er in verschillende categorieën:

  • Verf Kwast
  • Wall Paint kwasten
  • Wax kwasten
  • Detail Brushes

Annie Sloan Verf Kwasten

Annie Sloan kwast nr 8

Annie Sloan kwast nr 8 de enige echte Annie Sloan kwast te gebruiken voor Annie Sloan Chalk Paint. De kwasten zijn van de allerbeste kwaliteit en gemaakt van varkenshaar. Veel klanten gebruiken de grote ronde Annie Sloan kwast om alle hoekjes en ornamenten goed te verven.

Annie Sloan kwast nr 12

De Annie Sloan kwast nummer 12 is het grotere broertje van de nummer acht kwast.

Annie Sloan kwast nr 16

De Annie Sloan kwast nummer 16 is voor de echte pro onder u die snel en makkelijk en goed kunnen verven.

Annie Sloan Wall Paint kwast nummer 22

Annie Sloan wax kwast maakt het waxen leuk en veel makkelijker. Door zijn fijne handgreep en de haren in een punt is het uitermate makkelijk om de wax uit de pot te krijgen. Je voorkomt dat je teveel wax gebruikt en vetvlekken krijgt. Een investering voor de liefhebber die veel werkt met Annie Sloan Chalk Paint. Het zal je werk makkelijker en sneller maken.

Annie Sloan Wax kwast nummer 26

Wij merken uit ervaring dat vooral mensen die reumatische klachten hebben werken met deze Wax kwast. Omdat je hand zich volledig kan sluiten om de handgreep. Hierdoor geven klanten aan dat ze minder of geen pijn hebben tijdens het waxen.

Annie Sloan Wall Paint kwast

De Annie Sloan Wall Paint kwast is gemaakt van een combinatie van natuurlijke en synthetische haren en speciaal door Annie Sloan ontworpen om de Annie Sloan Wall Paint zo goed en makkelijk mogelijk op te brengen.

Annie Sloan Deatil brushes

Annie Sloan Detail Brushes. Annie Sloan Detail Brushes zijn vier hele mooie penselen in cadeau verpakking. De Detail Brush Set van Annie Sloan is ontworpen voor het eenvoudig aanbrengen van patronen en decoratieve schildertechnieken.

Annie Sloan kwasten bestellen of kopen wij zorgen dat u ze morgen in huis heeft