• Verzendkosten tot €50: €4,95; vanaf €50,- gratis verzonden in Nederland

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244
Annie Sloan Knightsbridge Green voorbeelden
Annie Sloan Knightsbridge Green voorbeelden

Annie Sloan Satin Paint en Wall Paint Knightsbridge Green

De kleur Knightsbridge Green is nu verkrijgbaar in Satin Paint En Wall Paint. Zo kunt u het hele huis verven met de mooie kleuren van Annie Sloan in zijdeglans kleuren en in mat. Knightsbridge Green is een rijk en statig groen. Gebruik het om sfeer te creëren en het kosmopolitische gevoel van Knightsbridge, Londen in huis te halen. Deze tint is een echt artiesten groen en zit boordevol pigment om kleurdiepte en uitstekende dekking te garanderen. Deze tint is ontwikkeld om te combineren met de kleuren Amsterdam Green, Oxford Navy en Athenian Black. Knightsbridge Green Wall Paint past goed bij de Wall Paint kleuren Oxford Navy, Athenian Black en Terre Verte en de Chalk Paint kleuren Amsterdam Green, Oxford Navy en Athenian Black. Op bijgaande foto's kunt u heel mooi zien hoe u een combinatie van zijdeglans verf en de matte muurverf van Annie Sloan één geheel vormen in uw huis. De deuren en plinten zijn gedaan met Annie Sloan Satin Paint Knightsbridge Green, de muren met Annie Sloan Wall Paint Knigtsbride Green. Het kastje op foto 2 is gedaan in Annie Sloan Chalk Paint Antoinette en de stoel in Annie Sloan Chalk Paint Svenska Blue. Zo heb je de ideale combinatie in Wall Paint, Satin Paint en Chalk Paint in één ruimte.

Annie Sloan Knightsbridge Green Muurverf

Op bijgaande foto's ziet u Annie Sloan Wall Paint Knightsbridge Green op de muur. Zoals u ziet is het een kleur die je goed kan combineren met andere kleuren. Het kastje op fot 2 is gedaan in de kleur Annie Sloan Chalk Paint Florence en de plinten zijn gedaan in Annie Sloan Satin Paint Canvas. De muurverf is afwasbaar en u kunt Annie Sloan Wall Paint Knightsbridge Green dus gebruiken in iedere ruimte in het huis. Het is makkelijk om aan te brengen, fluweel poederachtig en snel droog. Mooie combinatie kleuren zijn Annie Sloan Duck Egg Blue, Svenska Blue, Antoinette en Satin Paint Piranesi Pink.

Verf nu uw hele huis met Annie Sloan

Of u nu meubels wilt verven, uw trap, keuken, vloer, plinten of kozijnen. Uw vensterbak of radiator het is vanaf nu allemaal mogelijk met Annie Sloan verf.

Annie Sloan Knightsbridge Green voorbeelden
Annie Sloan Knightsbridge Green voorbeelden
Annie Sloan Knightsbridge Green voorbeelden
Annie Sloan Knightsbridge Green voorbeelden

Annie Sloan Satin Paint en Wall Paint Knightsbridge Green

U ziet een voorbeeld van een combinatie van Annie Sloan Satin Paint Knightsbridge Green en Annie Sloan Wall Paint Knightsbridge Green. Foto 2 een muur met Annie Sloan Knightsbridge Green

Annie Sloan Knightsbridge Green bestellen

Annie Sloan Knightsbridge Green verkrijgbaar in Satin Paint en Wall Paint