Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244

Annie Sloan Kleurenkaart bij de specialist in Chalk Paint ™ van Annie Sloan

Annie Sloan kleurenkaart  de nieuwe bestaande uit 4 pagina's is nu verkrijgbaar bij ons. Met een kleuren schema en een handleiding over Annie Sloan Chalk Paint ™ gebruik. Geeft u een heel goed beeld van alle kleuren van Annie Sloan Chalk Paint. Deze kleurenkaart is handgeschilderd en geeft daarom de kleuren echt authentiek weer. Op de gedrukte kleurenkaart kunnen de kleuren nog wel eens afwijken en met de Annie Sloan kleurenkaart die handgeschilderd is voorkomt u teleurstellingen.

Annie Sloan KleurenkaartAnnie Sloan Kleurenkaart

Annie Sloan KleurenkaartAnnie Sloan Kleurenkaart

De kleur Hortensia is niet meer leverbaar maar staat nog wel op de oude kleurenkaart. Ook de nieuwste kleuren van Annie Sloan Chalk Paint staan op de Annie Sloan kleurenkaart, Annie Sloan Chalk Paint Coco, Burgundy en English Yellow. De Kleur Amsterdam Green is een special edition speciaal voor de Nederlandse markt.Op onze site kunt u alles vinden over Annie Sloan, haar Work Book, de boeken die ze geschreven heeft, hoe u moet omgaan met Soft Wax, hoe u Annie Sloan Chalk Paint buiten kunt gebruiken tot welke voordelen Annie Sloan Chalk Paint heeft ten opzichte van gewone verf.Nu kan iedereen op de Annie Sloan kleurenkaart zijn kleuren uitzoeken en bestellen en morgen aan de slag gaan met deze geweldige verf van Annie Sloan. Want het is niet moeilijk om te doen, u hoeft niet te schuren of te gronden ( kijk wel goed naar de ondergrond), eventuele olie of olie bestanddelen goed verwijderen met ST Marc verdunt met water, laten verdampen en drogen en u kunt aan de slag.Toch is het voor de echte liefhebbers aan te raden om een Annie Sloan workshop te volgen, niet omdat ik u in een workshop wil praten, maar in één avond leren wij u zes technieken die u ook zelf moet uitvoeren en beheersen op de workshop zodat u echt het maximale resultaat kunt halen uit deze geweldige verf. Want er zijn enorm veel mogelijkheden. De workshops en de dat kunt u hier vinden. De Annie Sloan kleurenkaart is eigenlijk geen kleurenkaart maar een uitgebreide brochure over Annie Sloan Chalk Paint en het gebruik daarvan met uiteraard een overzicht van alle kleuren. 

Nu ook verkrijgbaar de Annie Sloan Wall Paint kleurenkaart 

Annie Sloan KleurenkaartAnnie Sloan Kleurenkaart

Annie Sloan Kleurenkaart Wall Paint of Annie Sloan Kleurenkaart

U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken op Facebook of op onze Pinterest en Instagram  pagina's er staan duizenden foto's van klanten en wat ze allemaal gemaakt hebben met Annie Sloan Chalk Paint. U zult verbaasd staan ! 

Annie Sloan kleurenkaart om alle kleuren echt en goed te zien