Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244

Annie Sloan Kleurenkaart verkrijgbaar bij de Annie Sloan winkel in Nijkerk

De Annie Sloan kleurenkaart is nu verkrijgbaar bij ons. Met een kleuren schema en een handleiding over Annie Sloan Chalk Paint ™ gebruik. Het geeft u een heel goed beeld van alle kleuren van Annie Sloan Chalk Paint. Deze kleurenkaart is handgeschilderd en geeft daarom de kleuren echt authentiek weer. Aanschaf van de Annie Sloan kleurenkaart voorkomt teleurstellingen.

Annie Sloan Kleurenkaart

Annie Sloan Kleurenkaart


Op onze site kunt u alles vinden over Annie Sloan, de boeken die ze geschreven heeft, hoe u moet omgaan met Soft Wax, hoe u Annie Sloan Chalk Paint buiten kunt gebruiken tot welke voordelen Annie Sloan Chalk Paint heeft ten opzichte van gewone verf. Nu kan iedereen op de Annie Sloan kleurenkaart zijn kleuren uitzoeken en bestellen en morgen aan de slag gaan met deze geweldige verf van Annie Sloan. Want het is niet moeilijk om te doen, u hoeft niet te schuren of te gronden ( kijk wel goed naar de ondergrond), eventuele olie of olie bestanddelen goed verwijderen met ST Marc verdunt met water, laten verdampen en drogen en u kunt aan de slag. Toch is het voor de echte liefhebbers aan te raden om een Annie Sloan workshop te volgen, niet omdat ik u in een workshop wil praten, maar in één avond leren wij u zes technieken die u ook zelf moet uitvoeren en beheersen op de workshop zodat u echt het maximale resultaat kunt halen uit deze geweldige verf. Want er zijn enorm veel mogelijkheden. De workshops en de dat kunt u hier vinden. De Annie Sloan kleurenkaart is eigenlijk geen kleurenkaart maar een uitgebreide brochure over Annie Sloan Chalk Paint en het gebruik daarvan met uiteraard een overzicht van alle kleuren. 

Nu ook verkrijgbaar de Annie Sloan Wall Paint kleurenkaart

Annie Sloan Kleurenkaart

Annie Sloan Kleurenkaart


Annie Sloan Kleurenkaart Wall Paint of Annie Sloan Kleurenkaart

U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken op

Er staan duizenden foto's van klanten en wat ze allemaal gemaakt hebben met Annie Sloan Chalk Paint. U zult verbaasd staan ! 

Annie Sloan kleurenkaart om alle kleuren echt en goed te zien