Annie Sloan Kalkverf - Kalkverf Annie Sloan

Annie Sloan kalkverf bestaat niet het is Chalk Paint ™ van Annie Sloan

Annie Sloan kalkverf is een onjuiste benamening want het is Annie Sloan Chalk Paint. Toch gebruiken heel erg veel mensen de annie sloan kalkverfnaam Annie Sloan kalkverf hoe komt dat ?. Annie Sloan Chalk Paint bestaat al bijna dertig jaar en is een geregistreerde naam één van de weinigen. De naam Chalk Paint ™ vertalen veel mensen naar kalkverf, maar wat nou zo grappig is, u moet de filmpjes van Annie Sloan op ons Youtube kanaal maar eens bekijken, in Annie Sloan Chalk Paint zit helemaal geen kalk, zoals u zult zien in de filmpjes daar legt Annie dat zelf uit. Het heeft de matte uitstralling van Kalk. Wat er wel in Annie Sloan Chalk Paint zit zal niemand u ooit vertellen, want ze weten het niet en alle verhalen die de ronde doen zijn dingen die mensen zelf verzinnen. Het is het geheim van Annie zelf netzo als het geheim van het recept van Coca Cola. En u begrijpt dat geheim zal Annie nooit vertellen want alle kalkverf en krijtverf leveranciers zouden maar wat graag het geheime recept van deze wonderverf willen hebben. Want iedereen wil toch een verf zonder schuren of zonder gronden waar je alle materialen mee kan verven. Kalkverf en krijtverf zijn er in alle soorten en maten, maar er is maar één Annie Sloan Chalk Paint, verf met eindeloze mogelijkheden waar u mee gewerkt moet hebben.

Annie Sloan Chalk Paint is dus geen Annie Sloan kalkverf, anders zou het niet de eigenschappen hebben die Annie Sloan Chalk Paint. Welke kalkverf kunt u gebruiken zonder schuren of zonder gronden. Welke kalkverf kunt u gebruiken om hout, annie sloan kalkverfgeschuurd hout, gelakt hout, gebeitst hout, deuren, ramen, kozijnen, meubels, glas, metaal, stof, stoffen stoeln, trappen, keukens mee te verven. Het kan allemaal met Annie Sloan Chalk Paint. Annie Sloan Chalk Paint is namelijk ook ruim één kilo zwaarder per liter en dat komt niet door één liter water die is namelijk overal gelijk één kilo ! Nee het zit in het kleurpigment van Annie Sloan Chalk Paint. Hierdoor kunt u op bijna alle ondergronden verven en u zult het merken want u kunt ongeveer dertien vierkante meter verven met één liter Annie Sloan Chalk Paint. Dat is aanzienlijk meer dan met krijtverf of kalkverf, daar kunt u met de meeste liters maar zeven vierkante meter mee verven. Verder heeft Annie Sloan een speciale wax ontwikkeld voor Chalk Paint ™. De soft Wax, deze trekt in de verf, maakt de toplaag speikerhard en als het vocht is verdampt kunt u het gewoon afnemen metwater en zeepsop. Het werken met Annie Sloan Chalk Paint is heel erg makkelijk, wij hebben een algemene gebruikershandleiding voor u geschreven, maar er zijn ook handleidingen voor stof, stoffen stoele, riet, rotan, trappen vloeren en nog veel meer u kunt ze allemaal vinden op onze site.

Om u toch een klein inzicht te geven in Kalkverf het volgende :Een vaak gehoord misverstand is dat kalkverf hetzelfde zou zijn als krijtverf. Deze laatste is, net als kalkverf, een natuurlijke verfsoort. Er zijn echter ook enkele verschillen. Krijtverf zal, in tegenstelling tot kalkverf egaal drogen. U krijgt er dus niet de kleurnuances mee die u met kalkverf wel krijgt. Het resultaat zal echter wel veel matter zijn dan bij Latex – of acrylverf. Nog een groot verschil is dat u krijtverf achteraf makkelijk kunt overschilderen, met om het even welke andere verf. Bij kalkverf is dat veel moeilijker.

Op onze pagina meubels met Chalk Paint ™ van Annie Sloan  kunt u een groot aantal voorbeelden vinden wat mensen allemaal doen met Annie Sloan Chalk Paint. Het leuke van deze pagina, maar ook van onze Facebookpagina en Pinterest is dat het foto's zijn van klanten en u kunt zien bij de meeste foto's hoe het meubelstuk was en hoe het geworden is met Annie Sloan Chalk Paint. Alles wat u wilt weten over Annie Sloan Chalk Paint en de toepassingen daarvan kunt u lezen op onze site. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze Annie Sloan winkel in Nijkerk. Maar bent u niet in de gelegenheid om bij ons te komen kunt u uw Annie Sloan Chalk Paint ook direct online bestellen. Wij hebben altijd alle annie Sloan Chalk Paint producten op voorraad en vandaag bestellen is uiteraard morgen veilig bij u thuis.

 

 U kunt ons ook volgen op:  Google+  Facebook  Twitter  You Tube  Pinterest Instagram

 

Annie Sloan kalkverf bestaat niet het is Annie Sloan Chalk Paint ™

Bestel hier Chalk Paint van Annie Sloan