Annie Sloan Fabrics Lacque
€ 45,00

Beschikbaar

Annie Sloan Frabrics Lacque. Prijs per strekkende meter 45,00 Stofbreedte: 140 cm. 100% katoen Geschikt voor alle stoffering Op stoffen zit een levertijd van ongeveer 1 weekSchrijf een beoordeling

Annie Sloan Fabrics Lacque

Annie Sloan Fabrics Lacque een van de stoffen uit de collectie van Annie Sloan Fabrics het is van 100% katoen geschikt voor alle stoffering.

Annie Sloan Fabrics Lacque - Annie Sloan Fabrics - Annie Sloan Stoffen - De stoffen collectie van Annie Sloan

Product code Annie Sloan Fabrics Lacque
Product Categories Annie Sloan stoffen | Annie Sloan Producten | Annie Sloan webshop | Annie Sloan Fabrics
Prijs (excl. btw) € 37,19
Prijs (incl. btw) € 45,00
BTW € 7,81
Beschikbaarheid op voorraad
Aantal beoordelingen 0

Annie Sloan Fabrics

Annie Sloan Fabrics. Is de eigen collectie van Annie Sloan. Alles is van zeer hoge kwaliteit en uitermate geschikt voor stofferingen van stoelen of het maken van gordijnen. Alles is afgestemd of gemaakt van de echte Annie Sloan kleuren. Bij de Fabrics staat vermeld wat de breedte is. Herhalingspatroon en er staan meerdere foto's. De Fabrics is niet uit voorraad leverbaar en hebben een levertijd van ongeveer 1 week. De Fabrics worden speciaal besteld en op maat geleverd. Deze kunnen dus ook niet retour worden gezonden en vallen onder artikel 8 van de leveringsvoorwaarden. Besteld u ook andere Annie Sloan producten zullen wij die direct uitleveren en de Fabrics sturen wij u na en uiteraard nemen wij de verzendkosten van de 2e levering voor onze rekening. U betaald hier dus geen verzendkosten voor.

Annie Sloan Fabrics - Annie Sloan Fabrics collectie