Annie Sloan Fabrics Dottie
€ 40,00

Niet op voorraad

Annie Sloan Fabrics Dottie Prijs per strekkende meter 40,00 Stofbreedte: 280 cm. 100% katoen Geschikt voor lichte stoffering Op stoffen zit een levertijd van ongeveer 1 week


Ja kan een melding via email ontvangen wanneer we het product weer op stock hebben


Schrijf een beoordeling

Annie Sloan Fabrics Dottie

Annie Sloan Fabrics Dottie een van de stoffen uit de collectie van Annie Sloan Fabrics het is van 100% katoen geschikt voor lichte stoffering.

Annie Sloan Fabrics Dottie - Annie Sloan Fabrics - Annie Sloan Stoffen - De stoffen collectie van Annie Sloan

Product code Annie Sloan Fabrics Dottie
Product Categories Annie Sloan stoffen | Annie Sloan Producten | Annie Sloan webshop | Annie Sloan Fabrics
Prijs (excl. btw) € 33,06
Prijs (incl. btw) € 40,00
BTW € 6,94
Beschikbaarheid Niet beschikbaar
Aantal beoordelingen 0

Annie Sloan Fabrics

Annie Sloan Fabrics. Is de eigen collectie van Annie Sloan. Alles is van zeer hoge kwaliteit en uitermate geschikt voor stofferingen van stoelen of het maken van gordijnen. Alles is afgestemd of gemaakt van de echte Annie Sloan kleuren. Bij de Fabrics staat vermeld wat de breedte is. Herhalingspatroon en er staan meerdere foto's. De Fabrics is niet uit voorraad leverbaar en hebben een levertijd van ongeveer 1 week. De Fabrics worden speciaal besteld en op maat geleverd. Deze kunnen dus ook niet retour worden gezonden en vallen onder artikel 8 van de leveringsvoorwaarden. Besteld u ook andere Annie Sloan producten zullen wij die direct uitleveren en de Fabrics sturen wij u na en uiteraard nemen wij de verzendkosten van de 2e levering voor onze rekening. U betaald hier dus geen verzendkosten voor.

Annie Sloan Fabrics - Annie Sloan Fabrics collectie