Annie Sloan ervaringen
Annie Sloan ervaringen

Annie Sloan ervaringen daarvan staat er honderden in ons Gastenboek. Maar ook op onze Facebook pagina staan honderden Annie Sloan ervaringen. En onze onafhankelijk reviews van The Feedbackcompay. Bijgaand een greep willekeurige uit de Annie Sloan ervaringen. U kunt alle Annie Sloan ervaringen zelf terug lezen op onze site en op Facebook.

Lees de Annie Sloan ervaringen van onze klanten

21-06-2022

Jayne heb verleden week een bestelling gedaan bij Annie Sloan Nijkerk. Maar tot mijn grote verbazing bleek het pakket te komen uit Hilversum. Baalde hier enorm van want ik bestel al meer dan 8 jaar bij jou. Heb jou nu bij mijn favorieten gezet zodat ik weet dat ik volgende keer bij jou bestel www.shabbytreats.com

15-06-2022

Wij zijn blij dat wij bij Shabbytreats en jullie winkel in Nijkerk zijn gekomen. Jullie service is perfect en jullie hebben echt alles van Annie Sloan op voorraad. Direct antwoord op alle vragen en jullie leveren de volgende dag. Na mijn bezoek in Nijkerk al weer 2 bestellingen bij jullie gedaan. Thnx Jolanda

25 mei 2022 16.42

Weer dik tevreden. Zoals altijd ben ik weer dik tevreden met mijn bestelling (Wallpaint English Yellow)!!

Altijd goed en eerlijk advies, top kwaliteit verf, zeer zuinig in gebruik en mooie matte uitstraling. Tot de volgende bestelling!

Groetjes Monique

7 november 2021 13:41

Fijne bezorging en kwaliteit. De bezorging en staat van de geleverde pakketten zijn echt helemaal geweldig!!

Er is hier werkelijk van alles te vinden. Ik vind de witte vernis was over de ikea ivar kast echt top. 1 laag haalt net al het oranje geel naar beneden. En je kan ze mengen met de blanke .Ben benieuwd naar de vernis kwast eerste kast gedaan met een gewone.

Birgit Pechtold uit Hilversum

26 oktober 2021 13:20

Verf. Werkelijk de makkelijkste klussen ever met deze verf. Ik verf er inmiddels al jaren mee en het blijft erg leuk om te doen. Elke keer als ik denk: ik koop iets nieuws dan doe ik het uiteindelijk toch maar niet. Ik verf het in een andere kleur. En kleuren, daar zijn er inmiddels ook heel veel van.

Ad Klein

26 oktober 2021 03:07 Kwaliteit. LS, Wat een mooie kwaliteit, Levering snel. Meubels gaan nieuwe levensfase in. Tevreden en blij

Henriette J.C. van Zeggeren

24 oktober 2021 10:38. Al jarenlang plezier van de fijne verf (etc) van Annie Sloan en de plezierige service van Shabby treats. Sinds ik een jaar of 15 geleden met chalk paint ben gaan werken was ik verkocht aan dit heerlijke medium. werkelijk alles kun je er mee transformeren en de resultaten zijn geweldig. Shabby Treats is een heel fijne leverancier van oa de producten van Annie Sloan, snel, vriendelijk, ben er heel blij mee!

Marnhy

2 oktober 2021 22:27. Al meerdere bestellingen. Fijn adres om je producten te bestellen. Al verschillende kleuren van Annie Sloan besteld, waxen, kwasten, vernis etc. Altijd op tijd geleverd, netjes verpakt. Bij vragen over je werkstuk kun je hier terecht en krijg je goed advies. 1 maal een AS kwast met fabricagefout gehad, was geen probleem, kreeg direct een nieuwe toegestuurd. Top service. Hartelijke groet Marnhy

Natasscha

20 september 2021 07:55. Geweldige producten. Makkelijk te gebruiken. Heel erg bedankt !

Lianne

19 september 2021 6:00 Ben bij veel Annie Sloan winkels geweest. Maar nog nergens zo'n goed advies gehad als bij The Shabby Shed in Nijkerk. Ik rijd altijd graag ven vanuit Hilversum naar Nijkerk. Jullie hebben altijd goede tips en voor mij belangrijk jullie hebben altijd alle verf.

Annie Sloan ervaringen
Annie Sloan ervaringen
Annie Sloan ervaringen
Annie Sloan ervaringen

Joke kneefel. 5 september 2021 09:49. Wax verschillende soorten. Helemaal blij met de spullen. De zilverkleurige wax al geprobeerd. Super mooi

Linda. 29 augustus 2021 11:49. Annie sloan Compleet pakket. Voor de eerste keer besteld. Verzending is super netjes en snel. Ik moest even wachten voor ik aan de slag kon, maar nu dan aan de slag gegaan. Wat een geweldige verf! Als de wax er net zo gemakkelijk op gaat ben ik superblij! Gebruiksaanwijzing via de site gevolgd en hop, mijn kast ziet er nu al geweldig uit. Alleen de wax nog...

Ingrid Bikker. 27 augustus 2021 12:44. Houtverf - diverse kleuren. Topverf is het! En leuk...om tegen een redelijk bedrag een beetje te rommelen met goedkope kastjes op MP. Zalig! Goede verf, goede service en snelheid. Ik zeg: Niets meer aan doen. Hartelijke groet, Ingrid

Botman. 26 augustus 2021 16:46. Craquele. Goede producten, aantrekkelijke prijzen. Goede service en snelle verzending. Heel blij met deze website.

Liesbeth V Milligen. 14 augustus 2021 17:57. Bestelling van verf en benodigdheden. Fijne, overzichtelijke website. Duidelijke handleidingen. En super snelle verzending! Mooi, stevig verpakt. Hier kan ik mijn keuken mee gaan verven! Groeten uit Hilversum

Debbie van Baalen-Trevor. 31 juli 2021 15:32. Bestelling. Ik heb eerder al besteld bij Shabby Treats en ben heel erg tevreden over het bestelproces. Het gaat altijd heel snel en loopt altijd goed. Ik ben ook onder de indruk van hun assortiment - wat hebben ze veel! Ik blijf bij Shabby Treats bestellen!

None. 27 juli 2021 16:01. Beantwoorden. Chalk paint en wax. Supersnelle leveringen wat een fijne verf!! Ik ben verkocht, nu meer projectjes zoeken.

Annemie le Sage. 14 juli 2021 08:46. Super Verf. Snelle levering van de verf. Geweldige verf om mee te schilderen. De verf ruikt niet en laat zich makkelijk verwijderen als je per ongeluk ernaast hebt geverfd. De kleuren zijn ook mooi maar heb zelf nog niet gemengd met kleuren. De bestelling is altijd goed verpakt. Voor beginners ook prima om mee te werken. SUPER VERF. Groetjes Annemie.

Paxart. 06 december 2021. direct persoonlijk contact toen de betaling niet direct lukte. Recommended: Ja

K.P. Gloger 05 december 2021. positief. Recommended: Ja

Desirée van Hattem. 04 december 2021. Mooie, fijne producten en snelle levering. Recommended: Ja

Dory Grootscholten. 03 december 2021. Heb er al veel mee geschilderd. Tafels, deur, kast, keuken en trap. Fijn en makkelijk schilderen. Best sterk. De lak zou van mij transparant mogen zijn. Het is wit als je het zo smeert. Als je het mengt met de verf Gaat het beter. Recommended: Ja

Mirjam 03 december 2021. Prima! Recommended: Ja

Janneke de Jong 30 november 2021. Snelle levering, goed product. Recommended: Ja

Monique Palmen. 30 november 2021. Snelle levering, goed verpakt. Heel duidelijke en prettige website. Recommended: Ja

Annie Sloan ervaringen
Annie Sloan ervaringen
Annie Sloan ervaringen
Annie Sloan ervaringen

Leida Zomer. 06 december 2021. Erg aangenaam. Recommended: Ja

Patrick de Kruijf. 30 november 2021. prima. Recommended: Ja

Britt Gielen. 28 november 2021. Ik ben super tevreden van alle verzendingen die ik de afgelopen jaren van shabby treats ontvangen heb. Altijd heb ik mijn verf de volgende dag. Ze pakken alles zorgvuldig in. Top! Recommended: Ja

Margot van IJzeren. 28 november 2021. Heel positieve ervaring. Niet voor het eerst besteld en iedere keer perfect. Goed advies en snelle levering. Vraag gemaild en bijna meteen een antwoord! Recommended: Ja

Ria Koopman-Balt. 26 november 2021 Prima side Recommended: Ja

Lida Alles 26 november 2021. Het is geweldige verf, beetje water erbij dan dekt het ook nog prima, en krijg je een mooie gladde laag die fluweelzacht lijkt ,echt heel mooi. Recommended: Ja

Claudia Top. 25 november 2021. Ik bestel altijd online en het is de volgende dag thuis en goed ingepakt, de eerste keer kreeg ik een blikopener van Annie Sloan dat was wel leuk, maar daarna niks meer als kleine cadeautje gehad dus ben ik wel zuinig met de opener ;) Recommended: Ja

Danielle Oudshoorn. 25 november 2021. Top!! Recommended: Ja

Dana van der Stam. 23 november 2021. Snelle bezorging. Recommended: Ja

Jenny. 23 november 2021. Snel en goed. Recommended: Ja

Inge 31 maart 2016 at 15:01. KASTJE Wij hebben een kastje geverfd met Annie Sloan verf. Na een snelle levering zijn we ook snel aan de slag gegaan. Ik heb nu een nieuwe bestelling gedaan voor ons nieuwe project. Ik heb er erg zin in.

Yvonne 30 maart 2016 at 20:41. SUPER. Ik werk al enige tijd met een soort gelijk product, maar aangezien dit goedkoper was, voor het eerst besteld, dag na bestellen in huis, alles was super verpakt, mooie kleuren ,goed dekkende verf, mijn dressoir in anderhalf uur klaar, ik ben helemaal van het product, super,en zeker jullie site ,goed uitleg wat je krijgt, alles is top ,jullie hebben er weer een afnemer bij ,topppp 

Edith 29 maart 2016 at 13:41. STOF GEVERFD MET ANNIE SLOAN. Ik ben zo blij met de snelle levering, de Annie Sloan verf en resultaat!!....geweldig! Annie Sloan kwast en verf gebruikt op oude stoffen eetkamerstoelen met zeer lelijke vlekken....het resultaat is verbluffend mooi!

Corrie 29 maart 2016 at 10:32. SUPER ONTVANGEN. Super snelle levering. En erg goed verpakt, waar ik blij om ben! Heb ook al eens ( ergens anders) de doos niet ontvangen omdat de deksel van het blik was afgegaan en alles onder de verf zat en weer retour ging. Dat is dan jammer want je wilt zo snel mogelijk beginnen met verven als je besteld hebt! Bij jullie was het juist perfect verpakt! TOP! 

E van mil 23 maart 2016 at 16:46. ANNIE SLOAN DUCKEGG BLUE. Ge-wel-dige verf! Beetje doorwerken want Annie Sloan verf droogt snel... Prachtige kleuren en geen gezaag met schuren en gronden. Ik ga op zoek naar mn volgende project ;-)

Marian 23 maart 2016 at 08:22. BESTELLING. Jullie maken waar wat jullie zeggen. Eergisteren Annie Sloan verf bestel, gisteren in huis. Dank jullie wel voor de goede service!

Pauline 20 maart 2016 at 11:20. BESTELLING. Vrijdagmiddag mijn bestelling gedaan en had alles zaterdag in huis. Alles goed verpakt. Thanks voor de snelle levering! Nu kan ik aan de slag met m`n koloniale meubels :-) 

Annie Sloan ervaringen
Annie Sloan ervaringen
Annie Sloan ervaringen
Annie Sloan ervaringen

Karin 19 maart 2016 at 13:54. SUPER TEVREDEN. Beste Jayne wat ben ik blij dat ik vandaag naar je toe gereden ben. Dank je voor je advies. Echt top hoeveel tijd je neemt. Kan iedereen adviseren om naar jullie gezellige winkel in Nijkerk toe te gaan. Was even rijden vanuit Hilversum. Wij komen zeker snel terug en zullen je zeker aanbevelen Jayne ! 

Jannie 16 maart 2016 at 20:56. NIEUWE KLANT BIJ JULLIE. Super tevreden over jullie service gister mijn pakket besteld vandaag in huis goed en netjes verpakt dus kan morgen beginnen met mijn eerste kast heb er super veel zin in

Danny Steenbakkers 8 maart 2016 at 09:46. BESTELLING. heb nu bijna al mijn kasten in huis met de Annie Sloan verf gedaan, super blij mee.Goede service en super advies (zelfs nog tijdens het schilderen)

Yvonne Floor 25 februari 2016 at 16:36. EERSTE BESTELLING. Voor mij als nieuweling een eerste bestelling gedaan met de ASCP. Kan niet wachten om dit weekend een eerste kastje te pimpen! Bestelling erg snel en keurig geleverd. Ik kom zeker terug!

Astrid 24 februari 2016 at 23:59. EXTRA SERVICE. Beste Jayne ook nog bedankt voor de extra service! Groetjes, Astrid

Astrid 24 februari 2016 at 23:52 BESTELLING WEER TOP VERZORGD. Zoals ik gewend ben, was ook deze bestelling weer tot in de puntjes verzorgd. Dankjewel! En ik ben erg benieuwd of de wax kwast zo fijn is als iedereen beweert.

Astrid 28 februari 2016 at 06:43. Die wax kwast is super, maar wel even opletten dat er geen haartjes achterblijven in de was op het behandelde stuk.

Regnera 20 februari 2016 at 15:34.BESTELLING. Bijzonder snelle levering waardoor ik direct aan de gang kon! Erg blij! Nu even kijken voor nog meer kleuren!

Ariane 12 februari 2016 at 12:40. ANNIE SLOAN, VELE MOGELIJKHEDEN! Ik heb onlangs het Annie Sloan French Linen pakket besteld en een potje 250ml Old White.De mogelijkheden zijn groot, merk ik, en al doende leert men, zeggen ze wel eens, en dat klopt.
De technieken van het geven van een antieke look enzovoorts, heb ik allemaal van het internet afgelezen, en met effect. Het lukt me aardig. Zo kan je je meubels maken hoe je wilt, afgeleefde look of juist niet, een erg antieke look of juist een subtiel antieke look etc. Wat ik van plan was te schilderen met de kleur French Linen, een boekenkast, heb ik besloten met Graphite te schilderen, aangezien ik deze kleur beter zie passen in m'n interieur. Wat ik niet van plan was te schilderen, m'n salontafel, heb ik nu met de Old White geverfd, aangezien deze wel een likje verf kon gebruiken en ben er heel blij mee! Mooi! En in een handomdraai gefixed. 
Ook zag ik een foto hier op de site, van iemand die z'n slaapkamer had gedaan met Graphite. Erg mooi, ik ga nu ook m'n bed doen, want ik erger me al langer aan de kleur van het bed(crème-wit) wat erg gelig afsteekt tegen de zuivere witte muur.
En inderdaad, het uitpakken van de Annie Sloan producten gaat gepaard met veel rommel(witte schuimpjes). Ik lees hiervan in de commentaar en moest lachen. Maar beter goed verpakt, dan dat de inhoud beschadigd arriveert.
Al met al is de Annie Sloan een geweldige uitvinding, je kunt je interieur er flink mee opknappen en dat voor weinig geld.
Je kunt naar de Leen Bakker en je zoekt er een complete meubelset uit(salontafel, dressoir en tv-meubel bv) en betaalt een paar honderd euro, en dan nog mist het vaak een bepaalde sfeer of karakter. En dit behaal je wel eerder met wat karakteristieke meubels wat varieert qua vorm en stijl, bv met antieke meubels, die je vervolgens behandeld met Sloan verf en daarna afwerkt met clear en evt. dark wax, véél leuker én voor een leuke prijs! Voor nu ben ik blij met m'n 'nieuwe' salontafel en hoop binnenkort de koloniale boekenkast te stylen met de kleur Graphite van Annie Sloan verf, daarna m'n bed. Ik zal hopelijk de foto's ervan doorsturen. Groeten!

ANNIE SLOAN VERF Top! Uitstekende service en supersnelle en zeer goed verpakte verzending! 

Le Brocant'age 3 februari 2016 at 17:21. PRIMA SERVICE!
Voor het eerst voor mijn eigen brocante winkel de verf en bijbehorende attributen besteld bij Shabby Treats. Tot nu toe haalde ik alle benodigdheden zelf op een adres zo'n 40km rijden van Eerbeek, maar nu ik Shabby Treats heb ontdekt, stap ik voortaan niet meer in de auto maar bestel lekker makkelijk online bij dit mooie bedrijf. Het uitpakken van alle spullen is weliswaar een klus op zich, want alles zit in eindeloze lagen noppenfolie verpakt en je huis ligt daarna vol met van die piepschuim dingen, maar goed en veilig verpakt is het wel!! Ik kom terug! www.lebrocantage.nl

Barbara 2 februari 2016 at 14:21. KEUKEN. Wij hebben onze keuken geschilderd met Annie Sloan verf (en wax). Het is prachtig geworden! Nieuwsgierig? Ik heb er een blog over gemaakt: http://www.barbaramama.nl/2016/02/low-budget-sort-off-keuken-renovatie-deel-1.html

Deborah 28 januari 2016 at 19.41. MUURVERF. Wij hebben onze muur in de woonkamer geverfd met Annie Sloan muurverf.....in een woord geweldig!!!! Prachtige kleur (Duck Egg Blue), weinig spetters en goed dekkend. Is zeker een aanrader! 

Annie Sloan ervaringen
Annie Sloan ervaringen
Annie Sloan ervaringen
Annie Sloan ervaringen

Annie Sloan ervaring op Facebook

Heel fijne internetshop snelle levering uitstekende service en advies. Meubeltjes opknappen met Annie Sloan verf werkt verslavend eigenlijk zou er een waarschuwing op moeten staan ha ha . Ook heerlijke verf om mee te experimenteren en als het niet bevalt gewoon over doen .Binnenkort ga ik de Annie Sloan muurverf ook uitproberen ben benieuwd hoe die is. Trees

Super gaaf. En goede verf. Leuke ideeën. Super goede service en aardige mensen aan de telefoon om je te helpen als er iets niet lukt. Jessica

Snelle levering en dit keer gratis twee potjes erbij wat een leuke attentie. Verder een geweldige website en goede uitleg over de diverse verf technieken. Petra

Super fijne verf!!!! Zou niet meer anders willen, niks als voordelen ....En een snelle en uitstekende service.... TOP!!!!! Wendy

Grappig.... wij hebben dus dezelfde stockist. Ik ben er nét zo tevreden over en blij mee als jij. Informatieve site, enthousiaste en betrokken eigenaren, goede service, goed bereikbaar, enthousiasmerend en nooit te beroerd om even advies te geven als dat nodig is. Top bedrijf The Shabby Shed. Yvonne.

Geweldige zaak. Kwamen binnen met open gedachten, kwamen naar buiten vol inspiratie, en uiteraard een mooie set verf. Absolute topwinkel! Nick

super service en uitleg in een geweldig leuk gezellig en knus winkeltje Catharine

Fantastische verf, hoe simpel en makkelijk je in 1 handomdraai een totaal andere look kan creëren! Heb al vele projecten met Annie Sloan geverfd. Nathasja

Geweldige verf. Geweldig personeel. Annie Sloan maakt klussen leuk! Angelique

Annie Sloan ervaringen over The Shabby Shed

Fijne winkel met goede informatie verstrekking! Ik ben heel blij naar huis gegaan met veel tips en mooie materialen. Dookje

Heerlijk knus en gezellig zaakje, fijne mensen en altijd tijd voor een praatje en antwoorden op je vragen. Geweldig! Sabine

Super leuke mensen, goede service, tips en zeer behulpzaam. Zo wil ik elke week wel komen winkelen hoor. Miriam

Vandaag weer een hele leuke en inspirerende verfworkshop gevolgd. Weer veel geleerd en leuke ideeën opgedaan. Dank je wel Jayne. Lieve groetjes Monique

Wat een fijne winkel & webshop! Naomi

Hele goede ervaring met The Shabby Shed! Ik ben destijds in de winkel goed geholpen en alle bestellingen online zijn altijd netjes op tijd binnen. Er staat veel informatie over technieken en handigheidjes van de Chalk Paint op de website van The Shabby Shed, waardoor veel van mijn vragen beantwoord worden! Ideaal zo een website waar je de informatie even op kunt zoeken. Judith

Beste Jayne,Jullie zijn 2 leuke en vriendelijke mensen. Jayne jij hebt me aan de telefoon ontzettend goed geholpen. Hiervoor mijn grote dank. Nu ga ik even de kleur die je ons hebt aangeraden voor de antieke koperen hanglampen ( in de woonkamer ( bekijken.
Ik bestel weer zo vlug mogelijk, de bestelservice van jullie is geweldig en zeer snel. Bedankt, Jose

Een klein en knus winkeltje, maar o wat hebben ze hier veel! Leuk om te snuffelen, kun je het niet vinden vraag het gerust. Ze weten er dan wel raad mee. Advies krijgen doen ze ook graag, en ook goed! Echte een aanrader om hier langs te gaan. Tip: als je op het plein staat, moet je even het hoekje omkijken. Want daar zit de winkel. Als je onbekend bent kun je het net over het hoofd zien, dat zou jammer zijn! Rianne

Al veel over gelezen Annie Sloan verf en vorige week dinsdagavond naar een demonstratieavond geweest het was super! veel inspiratie opgedaan en natuurlijk de verf gekocht! Mijn favorieten kleuren zijn hoofdkleur Old White met French linen.
Dus vandaag begonnen met mijn grenen salontafel nog niet helemaal af maar wat een heerlijk werk en het resultaat is prachtig!! hierna volgen mijn dressoir, Krisstalkast en lage tv kast. Kan het iedereen aanraden een nieuw interieur voor weinig geld en zelf gedaan dus eer van je werk!! dat is genieten zeg ik........ps als mijn salontafel af is zet ik het op deze site. Ria

Geweldige verf! Zo verslavend. Al paar keer besteld hier en was super snel in huis! En super super super verpakt. Kan echt niets mee gebeuren onderweg! Heerlijk uitgebreide site om op rond te snuffelen, je kan er zoveel informatie op vinden! Al heel wat projecten gedaan, vitrage geverfd, stof geverfd, kasten, kandelaars, lijsten, tja eigenlijk alles. En allemaal dankzij uitleg op de site, anders had ik echt niet mijn vitrage durven te verven Jolanda

Zo makkelijk om mee te werken en waar knapt alles ermee op.
Muren , meubels, trappen enz. teveel om op te noemen. Bezoek de site van de Shabby Shed je zult versteld staan van de mogelijkheden.
In ieder geval is ons interieur er mooi van opgeknapt . Wil

Service is uitstekend, goede producten en snel resultaat ! Zou graag foto's willen plaatsen alleen weet niet hoe?! Maaike

Bedankt voor de supersnelle levering! Ik had nog nooit iets geschilderd,en ben helemaal enthousiast! Groetjes Sheila

Pas op, je raakt echt verslaafd aan de verf van Annie Sloan en de klantvriendelijkheid van The Shabby Shed. Bij vragen staan ze altijd & snel voor je klaar, telefonisch persoonlijk maar ook per e-mail Wendy

Vandaag in jullie gezellige pandje geweest... Genoten van de koffie en de bevlogen uitleg! Hartelijk dank! Annemiek

Ik ben nu al bijna een jaar aan het schilderen met Annie Sloan verf, ik word er zo blij van, dus zal het nog wel jaren doorgaan! De service in Nijkerk is geweldig, goede uitleg en fijne mensen! Christine.

Ruim 2500 reviews op de Feed back Company de afgelopen jaren

Onze klanten waarderen ons over een periode van 10 jaar met een cijfer 9,5. Daar zijn we trots op. En 99% van al onze klanten over de afgelopen 10 jaar wil ons aanbevelen bij anderen en dat doen ze ook heel actief en daar zijn wij dankbaar voor.

En zo staan er nog meer dan 3000 Annie Sloan ervaringen op onze site van klanten die ons aanbevelen

Annie Sloan ervaringen
Annie Sloan ervaringen

Shop Annie Sloan verf en u heeft het morgen in huis