Annie Sloan ervaringen - Ervaringen met Annie Sloan verf

Annie Sloan ervaringen daarvan staat er honderden in ons Gastenboek. Maar ook op onze Facebook pagina staan honderden Annie Sloan ervaringen. Bijgaand een greep willekeurige uit de Annie Sloan ervaringen. U kunt alle Annie Sloan ervaringen zelf terug lezen op onze site en op Facebook.

Inge 31 maart 2016 at 15:01
 

KASTJE

Wij hebben een kastje geverfd met Annie Sloan verf. Na een snelle levering zijn we ook snel aan de slag gegaan. Ik heb nu een nieuwe bestelling gedaan voor ons nieuwe project. Ik heb er erg zin in.
 
Yvonne 30 maart 2016 at 20:41
 

SUPER

Ik werk al enige tijd met een soort gelijk product,maar aangezien dit goedkoper was,voor het eerst besteld,dag na bestellen in huis,alles was super verpakt,mooie kleuren,goed dekkende verf,mijn dressoir in anderhalf uur klaar,ik ben helemaal van het product,super,en zeker jullie site ,goed uitleg wat je krijgt,alles is top ,jullie hebben er weer een afnemer bij ,topppp
 
Edith 29 maart 2016 at 13:41
 

STOF GEVERFD MET ANNIE SLOAN

annie sloan ervaringenIk ben zo blij met de snelle levering, de Annie Sloan verf en resultaat!!....geweldig! Annie Sloan kwast en verf gebruikt op oude stoffen eetkamerstoelen met zeer lelijke vlekken....het resultaat is verbluffend mooi!
 
Corrie 29 maart 2016 at 10:32
 

SUPER ONTVANGEN

Super snelle levering. En erg goed verpakt, waar ik blij om ben! Heb ook al eens ( ergens anders) de doos niet ontvangen omdat de deksel van de verfbus was afgegaan en alles onder de verf zat en weer retour ging. Dat is dan jammer want je wilt zo snel mogelijk beginnen met verven als je besteld hebt! Bij jullie was het juist perfect verpakt! TOP!
 
E van mil 23 maart 2016 at 16:46
 

ANNIE SLOAN DUCKEGG BLUE

Ge-wel-dige verf!
Beetje doorwerken want Annie Sloan verf droogt snel... 
Prachtige kleuren en geen gezaag met schuren en gronden

Ik ga op zoek naar mn volgende project ;-)
 
Marian 23 maart 2016 at 08:22
 

BESTELLING

Jullie maken waar wat jullie zeggen. Eergisteren Annie Sloan verf bestel, gisteren in huis. Dank jullie wel voor de goede service!
 
Pauline 20 maart 2016 at 11:20
 

BESTELLING

Vrijdagmiddag mijn bestelling gedaan en had alles zaterdag in huis. Alles goed verpakt. Thanks voor de snelle levering! Nu kan ik aan de slag met m`n koloniale meubels :-)
 
Karin 19 maart 2016 at 13:54
 

SUPER TEVREDEN

Beste Jayne wat ben ik blij dat ik vandaag naar je toe gereden ben. Dank je voor je advies. Echt top hoeveel tijd je neemt. Kan iedereen adviseren om naar jullie gezellige winkel in Nijkerk toe te gaan. Wij komen zeker snel terug en zullen je zeker aanbevelen Jayne !
 
Jannie 16 maart 2016 at 20:56
 

NIEUWE KLANT BIJ JULLIE

Super tevreden over jullie service gister mijn pakket besteld vandaag in huis goed en netjes verpakt dus kan morgen beginnen met mijn eerste kast heb er super veel zin in 
 
 
Danny Steenbakkers 8 maart 2016 at 09:46
 

BESTELLING

heb nu bijna al mijn kasten in huis met de Annie Sloan verf gedaan, super blij mee.
Goede service en super advies (zelfs nog tijdens het schilderen )
 
Yvonne Floor 25 februari 2016 at 16:36
 

EERSTE BESTELLING

Voor mij als nieuweling een eerste bestelling gedaan met de ASCP. Kan niet wachten om dit weekend een eerste kastje te pimpen!Bestelling erg snel en keurig geleverd. Ik kom zeker terug!
 
Astrid 24 februari 2016 at 23:59
 

EXTRA SERVICE

Beste Jayne en Geert, ook nog bedankt voor de extra service! Groetjes, Astrid
 
Astrid 24 februari 2016 at 23:52
 

BESTELLING WEER TOP VERZORGD

Zoals ik gewend ben, was ook deze bestelling weer tot in de puntjes verzorgd. Dankjewel! En ik ben erg benieuwd of de wax kwast zo fijn is als iedereen beweert.
 
Astrid 28 februari 2016 at 06:43
 
Die wax kwast is super, maar wel even opletten dat er geen haartjes achterblijven in de was op het behandelde stuk.
 
Regnera 20 februari 2016 at 15:34
 

BESTELLING

Bijzonder snelle levering waardoor ik direct aan de gang kon! Erg blij! Nu even kijken voor nog meer kleuren!
 
Ariane 12 februari 2016 at 12:40
 

ANNIE SLOAN, VELE MOGELIJKHEDEN!

Ik heb onlangs het Annie Sloan French Linen pakket besteld en een potje 250ml Old White.
De mogelijkheden zijn groot, merk ik, en al doende leert men, zeggen ze wel eens, en dat klopt.
De technieken van het geven van een antieke look enzovoorts, heb ik allemaal van het internet afgelezen, en met effect..het lukt me aardig.
Zo kan je je meubels maken hoe je wilt, afgeleefde look of juist niet, een erg antieke look of juist een subtiel antieke look etcetera..
Wat ik van plan was te schilderen met de kleur French Linen, een boekenkast, heb ik besloten met Graphite te schilderen, aangezien ik deze kleur beter zie passen in m'n interieur.
Wat ik niet van plan was te schilderen, m'n salontafel, heb ik nu met de Old White geverfd, aangezien deze wel een likje verf kon gebruiken en ben er heel blij mee! Mooi! En in een handomdraai gefixed. 
Ook zag ik een foto hier op de site, van iemand die z'n slaapkamer had gedaan met Graphite. Erg mooi, ik ga nu ook m'n bed doen, want ik erger me al langer aan de kleur van het bed(crème-wit) wat erg gelig afsteekt tegen de zuivere witte muur.

En inderdaad, het uitpakken van de Annie Sloan producten gaat gepaard met veel rommel(witte schuimpjes).
Ik lees hiervan in de comments en moest lachen.
Maar beter goed verpakt, dan dat de inhoud beschadigd arriveert.

Al met al is de Annie Sloan een geweldige uitvinding, je kunt je interieur er flink mee oppimpen en dat voor weinig geld.
Je kunt naar de Leen Bakker en je zoekt er een complete meubelset uit(salontafel, dressoir en tv-meubel bv) en betaalt een paar honderd euro, en dan nog mist het vaak een bepaalde sfeer of karakter.
En dit behaal je wel eerder met wat karakteristieke meubels wat varieert qua vorm en stijl, bv met antieke meubels, die je vervolgens behandeld met Sloan verf en daarna afwerkt met clear en evt. dark wax, véél leuker én voor een leuke prijs!

Voor nu ben ik blij met m'n 'nieuwe' salontafel en hoop binnenkort de koloniale boekenkast te stylen met de Graphite Sloan verf, daarna m'n bed.
Ik zal hopelijk de foto's ervan doorsturen.

Groeten!
 
ANNIE SLOAN VERF
Top! Uitstekende service en supersnelle en zeer goed verpakte verzending!
 
Le Brocant'age 3 februari 2016 at 17:21
 

PRIMA SERVICE!

Voor het eerst voor mijn eigen brocante winkel de verf en bijbehorende attributen besteld bij Shabby Treats. Tot nu toe haalde ik alle benodigdheden zelf op een adres zo'n 40km rijden van Eerbeek, maar nu ik Shabby Treats heb ontdekt, stap ik voortaan niet meer in de auto maar bestel lekker makkelijk online bij dit mooie bedrijf. Het uitpakken van alle spullen is weliswaar een klus op zich, want alles zit in eindeloze lagen noppenfolie verpakt en je huis ligt daarna vol met van die piepschuim dingen, maar goed en veilig verpakt is het wel!!
Ik kom terug!
www.lebrocantage.nl
 
Barbara 2 februari 2016 at 14:21
 

KEUKEN

Wij hebben onze keuken geschilderd met Annie Sloan verf (en wax). Het is prachtig geworden! Nieuwsgierig? Ik heb er een blog over gemaakt:

http://www.barbaramama.nl/2016/02/low-budget-sort-off-keuken-renovatie-deel-1.html
 
Deborah 28 januari 2016 at 19.41
 

MUURVERF

Wij hebben onze muur in de woonkamer geverfd met Annie Sloan muurverf.....in een woord geweldig!!!! Prachtige kleur (duck edge), weinig spetters en goed dekkend. Is zeker een aanrader!
 

Annie Sloan ervaring Facebook

Heel fijne internetshop snelle levering uitstekende service en advies.Meubeltjes opknappen met Annie Sloan verf werkt verslavend eigenlijk zou er een waarschuwing op moeten staan ha ha . Ook heerlijke verf om mee te experimenteren en als het niet bevalt gewoon over doen . 
Binnenkort ga ik de Annie Sloan muurverf ook uitproberen ben benieuwd hoe die is. Trees

Super gaaf. En goede verf. Leuke ideeën. Super goede service en aardige mensen aan de telefoon om je te helpen als er iets niet lukt. Jessica

Snelle levering en dit keer gratis twee potjes erbij wat een leuke attentie. Verder een geweldige website en goede uitleg over de diverse verf technieken. Petra

Super fijne verf!!!! Zou niet meer anders willen, niks als voordelen ....En een snelle en uitstekende service.... TOP!!!!! Wendy

Grappig.... wij hebben dus dezelfde stockist. Ik ben er nét zo tevreden over en blij mee als jij. Informatieve site, enthousiaste en betrokken eigenaren, goede service, goed bereikbaar, enthousiasmerend en nooit te beroerd om even advies te geven als dat nodig is. Topzaak The Shabby Shed. Yvonne.

Geweldige zaak. Kwamen binnen met open gedachten, kwamen naar buiten vol inspiratie, en uiteraard een mooie set verf. Absolute topwinkel! Nick

super service en uitleg in een geweldig leuk gezellig en knus winkeltje Catharine

Fantastische verf, hoe simpel en makkelijk je in 1 handomdraai een totaal andere look kan creëeren! Heb al vele projecten met Annie Sloan geverfd. Nathasja

Geweldige verf. Geweldig personeel. Annie Sloan maakt klussen leuk! Angelique

 

Annie Sloan ervaringen winkel The Shabby Shed

 

Fijne winkel met goede informatie verstrekking! Ik ben heel blij naar huis gegaan met veel tips en mooie materialen. Dookje

Heerlijk knus en gezellig zaakje, fijne mensen en altijd tijd voor een praatje en antwoorden op je vragen. Geweldig! Sabine

Super leuke mensen, goede service, tips en zeer behulpzaam. Zo wil ik elke week wel komen winkelen hoor. Miriam

Vandaag weer een hele leuke en inspirerende verfworkshop gevolgd. Weer veel geleerd en leuke ideeën opgedaan. Dank je wel Jayne. Lieve groetjes Monique

Wat een fijne winkel & webshop! Naomi 
 
Hele goede ervaring met The Shabby Shed! Ik ben destijds in de winkel goed geholpen en alle bestellingen online zijn altijd netjes op tijd binnen. Er staat veel informatie over technieken en handigheidjes van de Chalk Paint op de website van The Shabby Shed, waardoor veel van mijn vragen beantwoord worden! Ideaal zo een website waar je de informatie even op kunt zoeken. Judith
 
Beste Geert en Jayne,Jullie zijn 2 leuke en vriendelijke mensen. Jayne jij hebt me aan de telefoon ontzettend goed geholpen. Hiervoor mijn grote dank. Nu ga ik even de kleur die je ons hebt aangeraden voor de antieke koperen hanglampen ( in de woonkamer ( bekijken.
Ik bestel weer zo vlug mogelijk, de bestelservice van jullie is geweldig en zeer snel.Bedankt, Jose
 
Een klein en knus winkeltje, maar o wat hebben ze hier veel! Leuk om te snuffelen, kun je het niet vinden vraag het gerust. Ze weten er dan wel raad mee. Advies krijgen doen ze ook graag, en ook goed! Echte een aanrader om hier langs te gaan. Tip: als je op het plein staat, moet je even het hoekje omkijken. Want daar zit de winkel. Als je onbekend bent kun je het net over het hoofd zien, dat zou jammer zijn! Rianne
 
Al veel over gelezen Annie Sloan verf en vorige week dinsdagavond naar een demonstratieavond geweest het was super! veel inspiratie opgedaan en natuurlijk de verf gekocht! Mijn favorieten kleuren zijn hoofdkleur Old White met French linen.
Dus vandaag begonnen met mijn grenen salontafel nog niet helemaal af maar wat een heerlijk werk en het resultaat is prachtig!! hierna volgen mijn Dressior, Krisstalkast en lage tv kast. Kan het iedereen aanraden een nieuw interieur voor weinig geld en zelf gedaan dus eer van je werk!! dat is genieten zeg ik........ps als mijn salontafel af is zet ik het op deze site. Ria
 
Geweldige verf! Zo verslavend. Al paar keer besteld hier en was super snel in huis! En super super super verpakt. Kan echt niets mee gebeuren onderweg! Heerlijk uitgebreide site om op rond te snuffelen, je kan er zoveel informatie op vinden! Al heel wat projecten gedaan, vitrage geverfd, stof geverfd, kasten, kandelaars, lijsten, tja eigenlijk alles. En allemaal dankzij uitleg op de site, anders had ik echt niet mijn vitrage durven te verven Jolanda
 
Zo makkelijk om mee te werken en waar knapt alles ermee op.
Muren , meubels, trappen enz teveel om op te noemen. Bezoek de site van de Shabby Shed je zult versteld staan van de mogelijkheden.
In ieder geval is ons interieur er mooi van opgeknapt . Wil
 
Service is uitstekend, goede producten en snel resultaat ! Zou graag foto's willen plaatsen alleen weet niet hoe?! Maaike
 
Bedankt voor de supersnelle levering! Ik had nog nooit iets geschilderd,en ben helemaal enthousiast! Groetjes Sheila. 
 
Pas op, je raakt echt verslaafd aan de verf van Annie Sloan en de klantvriendelijkheid van The Shabby Shed. Bij vragen staan ze altijd & snel voor je klaar, telefonisch persoonlijk maar ook per e-mail Wendy
 
Vandaag in jullie gezellige pandje geweest... Genoten van de koffie en de bevlogen uitleg! Hartelijk dank! Annemiek
 
Ik ben nu al bijna een jaar aan het schilderen met Annie Sloan verf, ik word er zo blij van, dus zal het nog wel jaren doorgaan! De service in Nijkerk is geweldig, goede uitleg en fijne mensen! Christine
 
U kunt ons ook volgen op:  Google+  Facebook  Twitter  You Tube  Pinterest Instagram
 
 

En zo staan er nog honderden Annie Sloan ervaringen op onze site

Bestel hier Chalk Paint van Annie Sloan