Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244
28 resultaten - huidige 1 to 9.
Sorteer op:
Toon:
Annie Sloan Chalk Paint witte kleuren

Bekijk alle Annie Sloan Chalk Paint witte kleuren

Annie Sloan witte kleuren is een overzicht van alle witte kleuren in het assortiment van Annie Sloan

Annie Sloan witte kleuren verkrijgbaar in Annie Sloan Chalk Paint:

Annie Sloan Chalk Paint Old White

Annie Sloan Chalk Paint Old White is verreweg de meest populaire kleur van Annie Sloan omdat hij heel erg makkelijk met alle kleuren is te combineren. Annie Sloan Chalk Paint Old White is een koele zacht wit zonder roze of geel erin. Er zit een heel licht grijze ondertoon in. Het is een kleur die echt werkt met alles. Maar voor een typische Franse look gebruik het over Paris Grey heen. Het is een kleur om toe te voegen aan andere kleuren om ze een vintage look te geven

Annie Sloan Chalk Paint Old White is verkrijgbaar in

Annie Sloan Chalk Paint Pure White

Annie Sloan Chalk Paint Pure White de naam zegt het al is de zuiver witte kleur van Annie Sloan.Deze kleur vormt ook een sterk contrast met sterkere kleuren en is ideaal voor gebruik in moderene interieurs. Verder is Annie Sloan Chalk Paint Pure White de kleur om andere kleuren in lichtere tinten te maken door ze met Annie Sloan Chalk Paint Pure White te mengen. Annie Sloan Chalk Paint Pure White gaat heel goed samen met eigenlijk alle kleuren als je een moderne uitstraling wilt hebben of mooi sereen schoon wit. Annie Sloan Chalk Paint Pure White is te vergelijken met Ral 9010 . Dat is een sereen witte kleur zonder toevoegingen.

Annie Sloan Chalk Paint Pure White is verkrijgbaar in

Annie Sloan Chalk Paint Original White

Annie Sloan Chalk Paint Original White is een warm licht romige, zacht wit. Dit komt door de toevoeging van een klein beetje geel kleurpigment. Deze witte tint van oude geverfde meubelstukken kan worden gecombineerd met Annie Sloan Chalk Paint Duck Egg Blue of Antoinette, voor een delicaat oud Frans resultaat. Het gaat heel goed samen met Annie Sloan Chalk Paint Paris Grey. De kleur Annie Sloan Chalk Paint Original White gebruikt men heel erg vaak voor deuren en kozijnen omdat de kleur overeenkomt met de ral kleuren die men hier vaak voor gebruikt en dat is Ral 9001. Hiermee is Annie Sloan Chalk Paint Original White het beste te vergelijken.

Annie Sloan Original White is verkrijgbaar in

Alle witte kleuren van Annie Sloan Chalk Paint omschreven