Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244

Lees alle Annie Sloan Chalk Paint voordelen

Wat zijn de voordelen allemaal

Annie Sloan Chalk Paint voordelen ten opzichte van andere verven zijn er nogal wat en dat is niet vreemd want Annie Sloan is de uitvinder en grondlegger van Annie Sloan Chalk Paint in de wereld. Annie Sloan was de eerste die kwam met deze geweldige natuurlijke verf met zoveel mogelijkheden dat velen hebben geprobeerd om het na te maken en onder andere namen op de markt te zetten. Maar de voordelen van Annie Sloan Chalk Paint hebben ze nooit kunnen overtreffen en onderstaand zal ik ze kort voor u beschrijven.

Annie Sloan Chalk Paint voordelen

Annie Sloan Chalk Paint voordelen


Annie Sloan Chalk Paint kunt u gebruiken op eigenlijk alle ondergronden zoals, muren, vloeren, trappen, meubels, steen, beton, metaal, glas, stof, stoffen stoelen, leer, keukens, en nog veel en veel meer. Annie Sloan Chalk Paint is als decoratieve verf de allerbeste verf die er is voor het schilderen van uw meubels en als decoratieve verf ook te gebruiken als muurverf. U hoeft bij Annie Sloan Chalk Paint niet te schuren en gronden is niet nodig. Annie Sloan Chalk Paint kunt u zowel binnen als buiten gebruiken, u kunt daar op onze site alles over lezen, op welke wijze u dat moet doen met een goede beschrijving. Het is milieuvriendelijk vanwege een zeer laag gehalte aan oplosmiddelen. Annie Sloan Chalk Paint is reukloos en u kunt dus heerlijk binnen verven zonder die vervelende lucht. Annie Sloan Chalk Paint kunt u mengen u kunt dus zelf u eigen kleuren samenstellen. “It’s a girl’s paint, but boys can use it too”.

Annie Sloan verf kan je bijna overal op gebruiken

De verf is een ademende verf en daarom uitermate geschikt voor meubels, maar ook oude huizen u kunt het gebruiken op metaal, glas hout en op de muur. Annie Sloan Chalk Paint is een flexibel product u kunt morgen van gedachten veranderen en er met een andere kleur overheen. Annie Sloan Chalk Paint bestaat al ruim 25 jaar. Annie Sloan Chalk Paint heeft een uitermate goede prijs en u kunt met één pot (onverdund) 13 vierkante meter schilderen. Annie Sloan Chalk Paint is een verf op waterbasis u kunt het dus verdunnen, voor bijvoorbeeld op de muren, maar ook voor een “ whitewash “ waardoor de houtnerf goed zichtbaar blijft van uw meubels. Er komen steeds nieuwe kleuren bij Annie reist de hele wereld over op zoek naar nieuwe inspiratie en daarom heeft het zo’n uniek kleuren pallet. Recentelijk is de Wall Paint van Annie Sloan er bij gekomen. De muurverf die u nat kunt afnemen en zelfs kunt schrobben.

Voorbeelden Annie Sloan Chalk Paint

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken op

Annie Sloan Chalk Paint voordelen lees ze allemaal dan weet je waarom je Annie Sloan moet gebruiken