Annie Sloan Chalk Paint voordelen
Annie Sloan Chalk Paint voordelen

Voordelen Annie Sloan Chalk Paint en Annie Sloan Wall Paint

Wat zijn de voordelen allemaal van Annie Sloan verf, dat zijn er nogal wat en die willen wij graag met u doornemen. Annie Sloan vergv heeft een groot voordelen ten opzichte van andere soorten krijtverf die vooral het verven voor u makkelijker maken en zorgen dat u duurzaam kunt genieten van uw meubelstuk. Annie Sloan is de uitvinder en grondlegger van Annie Sloan Chalk Paint in de wereld nu ruim dertig jaar geleden. Ze veranderde met haar verf het spectrum van decoratief verven enorm. Annie Sloan was de eerste die kwam met deze geweldige natuurlijke verf met zoveel mogelijkheden dat velen hebben geprobeerd om het na te maken en onder andere namen op de markt te zetten. Maar de voordelen van Annie Sloan Chalk Paint hebben ze nooit kunnen overtreffen en onderstaand zal ik ze kort voor u beschrijven.

Alle voordelen van Annie Sloan verf

Annie Sloan Chalk Paint kunt u gebruiken op eigenlijk alle ondergronden zoals, muren, vloeren, trappen, meubels, steen, beton, metaal, glas, stof, stoffen stoelen, leer, keukens, en nog veel en veel meer. Annie Sloan Chalk Paint is als decoratieve verf de allerbeste verf die er is voor het schilderen van uw meubels en als decoratieve verf ook te gebruiken als muurverf. U hoeft bij Annie Sloan Chalk Paint niet te schuren en gronden is niet nodig. Annie Sloan Chalk Paint kunt u zowel binnen als buiten gebruiken, u kunt daar op onze site alles over lezen, op welke wijze u dat moet doen met een goede beschrijving. Het is milieuvriendelijk vanwege een zeer laag gehalte aan oplosmiddelen. Annie Sloan Chalk Paint is reukloos en u kunt dus heerlijk binnen verven zonder die vervelende lucht. Annie Sloan Chalk Paint kunt u mengen u kunt dus zelf u eigen kleuren samenstellen. “It’s a girl’s paint, but boys can use it too”.

Annie Sloan Chalk Paint voordelen
Annie Sloan Chalk Paint voordelen
Annie Sloan Chalk Paint voordelen
Annie Sloan Chalk Paint voordelen

Annie Sloan verf kan je bijna overal op gebruiken

De verf is een ademende verf en daarom uitermate geschikt voor meubels, maar ook oude huizen u kunt het gebruiken op metaal, glas hout en op de muur. Annie Sloan Chalk Paint is een flexibel product u kunt morgen van gedachten veranderen en er met een andere kleur overheen. Annie Sloan Chalk Paint bestaat al ruim 25 jaar. Annie Sloan Chalk Paint heeft een uitermate goede prijs en u kunt met één pot (onverdund) 13 vierkante meter schilderen. Annie Sloan Chalk Paint is een verf op waterbasis u kunt het dus verdunnen, voor bijvoorbeeld op de muren, maar ook voor een “ whitewash “ waardoor de houtnerf goed zichtbaar blijft van uw meubels. Er komen steeds nieuwe kleuren bij Annie reist de hele wereld over op zoek naar nieuwe inspiratie en daarom heeft het zo’n uniek kleuren pallet. Recentelijk is de Wall Paint van Annie Sloan er bij gekomen. De muurverf die u nat kunt afnemen en zelfs kunt schrobben.

Voorbeelden Annie Sloan Chalk Paint

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen.

Annie Sloan Chalk Paint voordelen
Annie Sloan Chalk Paint voordelen
Annie Sloan Chalk Paint voordelen
Annie Sloan Chalk Paint voordelen

Het is reukloos, zodat je er heerlijk mee kan werken.  Annie Sloan Chalk Paint is de beste verf voor het schilderen van meubels. Bij Annie Sloan Chalk Paint is schuren en gronden niet nodig. Het is milieuvriendelijk vanwege een zeer laag gehalte oplosmiddelen. Annie Sloan Chalk Paint kan gebruikt worden op elke ondergrond, binnen en buiten. Het kan verdund worden met water voor bijv. whitewash, waardoor de houtnerf zichtbaar blijft. De kleuren zijn zodanig samengesteld, dat ze goed onderling gemengd kunnen worden. It’s a girls’ paint, but boys can use it too. Annie Sloan Chalk Paint is een flexibel product, dus je kunt er heel creatief mee omgaan en gemakkelijk van gedachten veranderen. Het laat muren ademen en daarom uitermate geschikt voor oude huizen of cottages. Het kan gebruikt worden als ‘impasto’, laat hiervoor de deksel van de pot om de verf te laten drogen, waardoor het dikker wordt .Het wordt gemaakt sinds 1990, je zou kunnen zeggen: door de wol geverfd. Steeds nieuwe en moderne kleuren beschikbaar.

Voordelen Annie Sloan Wall Paint ten opzichte van muurverf

Voordelen Annie Sloan Wall Paint zijn er een heleboel en graag wil ik ze allemaal met u doornemen. Annie Sloan Wall Paint is niet voor niets de beste muurverf die er is.

Annie Sloan Wall Paint voordelen

  • Annie Sloan Wall Paint kan je aanbrengen met blokkwast of Roller
  • Annie Sloan Wall Paint geeft geen spetters met aanbrengen
  • Annie Sloan Wall Paint is afwasbaar
  • Annie Sloan Wall Paint is schrobbaar
  • Annie Sloan Wall Paint is zuinig in gebruik
  • Annie Sloan Wall Paint verbruikt 2,5 liter ( 1 blik) voor 36m2
  • Annie Sloan Wall Paint is verkrijgbaar in testblikjes 100 ml
  • Annie Sloan Wall Paint is goedkoop in gebruik
  • Annie Sloan Wall Paint is er in een groot aantal kleuren

De reacties van onze klanten zijn ronduit positief, klanten zijn voornamelijk erg tevreden dat het heel erg makkelijk is aan te brengen en dat je geen verschil ziet als je even stopt en later verder gaat tussen de kleur. Geen spetters en rotzooi bij het aanbrengen en het schoonmaken staat natuurlijk met stip bovenaan. We hebben nog geen enkele negatieve reactie gehad en we hebben al enorm veel Wall Paint verkocht. Kortom  alleen maar positief.

Voorbeelden Annie Sloan Wall Paint

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Wall Paint en Annie Sloan Chalk Paint. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat met Annie Sloan Chalk Paint of Wall Paint. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen.

Annie Sloan Chalk Paint voordelen
Annie Sloan Chalk Paint voordelen

Bestel de beste verf die er is en geen nadelen, maar alleen maar voordelen heeft