Annie Sloan Chalk Paint voor buiten

Annie Sloan Chalk Paint voor buiten Annie Sloan Chalk Paint voor buiten bij de specialist in Chalk Paint ™  

Annie Sloan Chalk Paint voor buiten gaan de meest vreemde verhalen over rond netzo als over Annie Sloan Chalk Paint gebruik met alle informatie op onze site proberen we u eerlijk en goed voor te lichten over wat u van deze geweldige verf van Annie Sloan kunt verwachten en vooral hoe u hem wel of niet moet gebruiken. De eerste zonnestralen breken weer door en het is dus weer tijd om buiten aan de slag te gaan en u moet dan zeker de geweldige kleuren van Annie Sloan Chalk Paint voor buiten niet vergeten.  voor buiten is zeker m ogelijk voor schuren of schuttingen en luiken maar u moet zich realiseren dat Annie Sloan Chalk Paint een decoratieve verf is, u annie sloan chalk paint voor buitenkunt het zeker voor buiten gebruiken maar dan moet u rekening houden met de volgende punten:

1)      Annie Sloan Chalk Paint is een decoratieve verf en biedt dus geen bescherming voor het hout.
2)      Het te schilderen oppervlak moet schoon en zo droog mogelijk zijn ontvet het met ST Marc
annie sloan chalk paint voor buiten3)      Zorg er na het schilderen voor dat het meubelstuk of voorwerp 24 uur lang droog blijft en geen regen te verduren krijgt.
4)      Drogen in de zon maakt Annie Sloan Chalk Paint extra sterk.
5)      Behandel het meubelstuk of voorwerp na het drogen nooit met wax of vernis.
6)      Annie Sloan Chalk Paint is een ademende verf zorg dat eventueel achtergebleven vocht door de verflaag heen kan verdampen. Als u het afsluit krijgt u een verrottingsproces.
7)      Het aanbrengen van wax of vernis blokkeert dat en dan kan de Annie Sloan Chalk Paint gaan bladderen.

Bij ons laatste bezoek aan Annie Sloan op 4 april hebben we uitgebreid besproken hoe je de verf moet gebruiken voor buiten. De verf zal heel lang op uw meubels of schutting blijven zitten als u het laat drogen in de zon. Dit maakt de verf echt ijzer sterk en u zult er jaren lang plezier van hebben. 

Om op een goede manier met Annie Sloan Chalk Paint te kunnen werken kunt u natuurlijk op onze site heel erg veel informatie vinden. Toch is het voor nieuwe gebruikers zeker aan te raden om een Annie Sloan Chalk Paint workshop te volgen en voor de echte liefhebbers van Annie Sloan Chalk Paint is een workshop bij ons een feestje. Alle informatie kennis en ervaring die ik heb opgedaan bij Annie zelf en op mijn workshops zal ik met u delen en vanaf dat moment gaat u ook distressen, decoupage toepassen en nog veel meer. Verder helpen wij u met een groot aantal tips en trucs en wetenswaardigheden om het maximale resultaat uit u inspanningen te halen, als echte Annie Sloan liefhebber wil ik u graag helpen en wil ik niets anders dan dat u gelukkig bent met het gebruik van Annie Sloan Chalk Paint. 

 

U kunt ons ook volgen op:  Google+  Facebook  Twitter  You Tube  Pinterest Instagram

 

Annie Sloan Chalk paint voor buiten alle informatie bij de Annie Sloan Chalk Paint ™ specialist 

Bestel hier Chalk Paint van Annie Sloan