Annie Sloan Chalk Paint Original White 250 ml
€ 12,95 € 7,95

Annie Sloan Chalk Paint Original White 250 ml. kleurnummer 33. Wij zouden het enorm waarderen als u na aanschaf van dit product een beoordeling zou willen invullen om andere klanten te helpen een juiste keus te maken gebaseerd op uw ervaring met dit product. Schrijf een beoordeling

Annie Sloan Chalk Paint Original White 250 ml bestellen

Voordelen Annie Sloan Chalk Paint Original White

 • Annie Sloan Chalk Paint Original White bestaat al bijna dertig jaar
 • Annie Sloan heeft haar succes bewezen door resultaten en niet door marketing
 • U hoeft niet te schuren of te gronden
 • Annie Sloan verf is veilig  voor u en het millieu
 • Annie Sloan verf is reukloos
 • Annie Sloan kunt u binnen en buiten gebruiken
 • Bruikbaar op bijna alle materialen
 • Extreem zuinig in gebruik
 • Droogt heel snel
 • Verdun Chalk Paint met water en u heeft White Wash
 • Alle kleuren kunt u lichter maken met Pure White
 • U kunt alle kleuren onderling mengen
 • Keuze uit bijna 40 standaard kleuren

Annie Sloan Chalk Paint Original White is ook verkrijgbaar in 

Voordat u gaat verven met Annie Sloan Chalk Paint Original White

Ontvet het oppervlak met een witte doek en St Marc verdunt met water. Bij een witte doek kunt u goed zien of het meubelstuk nog afgeeft. Na het ontvetten maak het schoon met water. Dan bent u klaar om aan de slag te gaan. U zet eerst de verfpot op zijn kop. Dat doet u omdat het pigment naar de bodem van de pot zakt. Door hem om te keren komt dat los. Laat de Chalk Paint zo tien minuten staan. Dan zet u hem terug maakt het blik open en gaat heel goed roeren om al het pigment goed te verdelen. Neem ook het pigment van de bodem mee. Als dat is gedaan houd het roerstokje omhoog en kijk hoe de verf terug loopt in de pot. De verf moet mooi vloeibaar zijn om een goed resultaat te krijgen. Is het te dik dan gaat u water toevoegen. Haal eerst uw kwast over wat schuurpapier dat voorkomt dat er lossen haren in de verf komen te zitten. U bent nu klaar om iets heel moois te gaan maken. Breng de eerste laag aan en laat die veertig minuten drogen. Dan kunt u aan de tweede laag beginnen. Laat die twaalf uur drogen dan kunt u het afwerken met Wax of Lak.

Tips voor na het verven met Annie Sloan Chalk Paint

Maak u kwasten na gebruik gelijk schoon met wat warm water desnoods met een beetje St Marc. Zet ze nooit in water dan gaan ze roesten. Doe een elastiekje rond de haren dan blijven ze mooi en hang de kwast op aan een spijker.  Na het verven maak de rand van het blik goed schoon met een natte doek. Als de verf gaat uitharden voorkomt u als u de volgende keer weer gaat verven dat er harde stukjes verf  in het blik vallen, of dat u moeite heeft om het te openen.

De kleur Annie Sloan Original White

Annie Sloan Chalk Paint Original White 250 ml is romig witte kleur. De kleur die mn standaard gebruikt voor het verven van deuren en kozijnen.

Annie Sloan Chalk Paint Original White 250 ml kopen

Product code Annie Sloan Chalk Paint Original White 250 ml
Product Categories Annie Sloan witte kleuren
Prijs (excl. btw) € 6,57
Prijs (incl. btw) € 7,95
BTW € 1,38
Beschikbaarheid Niet beschikbaar
Aantal beoordelingen 1

Annie Sloan Witte Kleuren

Annie Sloan Witte Kleuren bestaat uit een drietal tinten wit die we graag voor u beschrijven:

 • Zuiver Wit
 • Romig Wit
 • Grijs Wit

Annie Sloan Zuiver wit

Annie Sloan zuiver wit is Pure White van Annie Sloan. Dat is de kleur zonder enige toevoeging. Het is dus ook sereen wit.  Pure White is de kleur die je gebruikt om zuiver te mengen en kleuren lichter te maken.

Annie Sloan Romig Wit

Annie Sloan romig wit of warm wit zoals ze het ook vaak noemen is de kleur Original White van Annie Sloan. Het is wit met een toevoeging van een beetje geel kleurpigment waardoor er een warme mooie kleur wit ontstaat. Het is dezelfde kleur die je gebruikt voor deurposten en kozijnen.

Annie Sloan Grijs Wit

Annie Sloan grijs wit of Off White of zoals ze het ook vaak noemen Vintage White is de kleur Old White van Annie Sloan. Verreweg de meest verkochte kleur wit van Annie Sloan. Old White is wit met een klein beetje grijs kleurpigment. Daardoor past het ook praktisch in iedere combinatie en kan je het met alle kleuren combineren.

Annie Sloan Witte kleuren voor u omschreven

Schrijf een beoordeling Bekijk alle beoordelingen

Genot om aan te brengen

Hoeveelheid oppervlakte dat gedaan kan worden is minder dan in de specificaties. Verder is het heel handig werken met het product als niet vakman omdat ...

Kwaliteit
| Waarde
| Prijs