Annie Sloan Chalk Paint op Trappen

Annie Sloan Chalk Paint op trappen in een stappenplan 

Op deze pagina willen wij voorbeelden laten zien van allerlei soorten trappen allemaal gedaan met Annie Sloan verf door onze klanten.

Annie Sloan Chalk Paint op Trappen lees hoe u het moet doen

Voor u verder leest. Het enige wat u nodig heeft om een trap te verven zonder schuren is:

  • St Marc
  • Een kwast
  • De verf naar keuze ( kleur)
  • En Polyvine Vloervernis

Trap verven met Annie Sloan is zo makkelijk

Bekijk alle voorbeelden van tevreden klanten die u voor gingen en voor minder dan 100 Euro hun trap een compleet nieuwe look gaven. Annie Sloan Chalk Paint op trappen een korte handleiding hoe u dit moet doen. Voor u aan de slag gaat is het handig om eerst een paar dingen te doen zodat u tot een goed resultaat kunt komen. Annie Sloan Chalk Paint op trappen geeft een goed en duurzaam resultaat, maar net zo als het verven van meubels is het belangrijk om te kijken naar het hout, meestal is het afgelakt en kunt u dus verven, maar lees voor de zekerheid even onze pagina vlekken in Chalk Paint Het grootste probleem wat wij met regelmaat tegenkomen is dat de trap vloerbedekking heeft gehad en dat het erg moeilijk is om alle lijmresten van de trap te verwijderen, ons advies is dan om niet te verven. Trap in Annie Sloan Paris Grey en rechts in Annie Sloan Country Grey

Annie Sloan voorbeeld van een trap in Scandinavian Pink en een trap in Emperor Silk

Voor het verven van een trap is het goed om onze handleiding te downloaden trap verven met Annie Sloan Chalk Paint. Daar staat alles in stap voor stap en ook welke materialen u nodig heeft. Links boven ziet u een trap in Annie Sloan Chalk Paint Scandinavian Pink en rechts boven een trap in de kleuren Honfleur en Emperor Silk.

Annie Sloan Chalk Paint op Trappen
Annie Sloan Chalk Paint op Trappen
Annie Sloan Chalk Paint op Trappen
Annie Sloan Chalk Paint op Trappen

Annie Sloan voorbeeld van een trap in French Linen

U ziet een trap in Annie Sloan Chalk Paint French Linen. Rechts een trap die is gedaan met Annie Sloan Chalk Paint Country Grey en afgewerkt met een mooi sjabloon. Het is even werk maar dan heb je ook iets speciaals

Annie Sloan voorbeeld voor en na van een trap in Scandinavian Pink

Hier een berichtje en review van een tevreden beginner met Annie Sloan, we hebben onze trap geverfd in de kleur Scandinavian Pink! Met behulp van jullie handleiding zijn we aan de slag gegaan met onze trap! Ik vond het vooraf erg leuk en behulpzaam om op de pagina voorbeelden te zien van mensen die ook hun trap hebben geverfd met Annie Sloan, dus daarom wil ik ook graag mijn ervaring delen. De meeste moeite hebben we gehad met de lijmresten van de trap verwijderen. Er lagen namelijk halve maantjes op, en die laten flink wat lijm achter op de trap. Dat heeft ons 4 uur gekost, wat een werk! Daarna kon dan eindelijk de verf erop, na goed te hebben ontvet natuurlijk. Dat ging vlot, dankzij de kwast en roller die ik had besteld. Ik heb heel veel voorbeelden gezocht van de kleur Scandinavian Pink, en gewoon de gok gewaagd. Na 2 lagen verf goed laten uitharden, daarna 2 keer glans vernis erop en daarna matte vernis. Glans vond ik echt niet mooi, was even bang dat het zo glanzend zou blijven, maar met de matte vernis erop trok het gelukkig weer bij. Scandinavian Pink dus, gedurfde kleur voor een trap, maar zo mooi geworden! We krijgen veel complimenten. Dankjewel voor de info op de website! Elianne.

Annie Sloan Chalk Paint op Trappen
Annie Sloan Chalk Paint op Trappen
Annie Sloan Chalk Paint op Trappen
Annie Sloan Chalk Paint op Trappen

Annie Sloan voorbeeld hoe je een oude trap nieuw maakt

Hiereen geweldig mooi voorbeeld van hoe de trap was en hoe het kan worden met Annie Sloan Chalk Paint als je goed de handleiding volgt.

Annie Sloan Voorbeeld van een trap in French Linen

Soms maak je jezelf druk om niets dat heb ik ook lang gedaan. Maar nadat ik vandaag mijn trap heb gedaan met Annie Sloan French Linen heb ik daar spijt van want ik had het al jaren geleden moeten doen. Schoongemaakt. En afgeplakt ( 5 minuten) 1 keer verven 30 minuten half uurtje laten drogen en nog een keer geverfd met French Linen en binnen 1 uur heb ik een andere trap. Kosten aan verf 35,00. Morgen de vloervernis erop in 2 laagjes en ik heb binnen een paar uur voor minder dan 100 Euro een nieuwe trap. Geweldig had het al veel eerder moeten doen. Gert

Annie Sloan Chalk Paint op Trappen
Annie Sloan Chalk Paint op Trappen
Annie Sloan Chalk Paint op Trappen
Annie Sloan Chalk Paint op Trappen

Annie Sloan voorbeeld van een trap in Graphite

Bedankt voor de hulp en de verf, erg mooi resultaat. We zijn heel blij met onze nieuwe Annie Sloan trap. Gr Kimentine

Annie Sloan voorbeelden van de trappen van Annie Sloan

Trap van Annie Sloan met verschillende kleuren Chalk Paint wat een geweldig mooi voorbeeld. ( foto 2) Deze trap is gedaan met Annie Sloan Chalk Paint Old White gemengd met Paris Grey met distressing techniek. Beide trappen zijn in het huis van Annie Sloan.

Annie Sloan Chalk Paint op Trappen
Annie Sloan Chalk Paint op Trappen
Annie Sloan Chalk Paint op Trappen
Annie Sloan Chalk Paint op Trappen

Annie Sloan voorbeeld van een trap in Country Grey en French Linen

Ik heb mijn zoldertrap geschilderd. Ik vind het erg mooi geworden. Wat vinden jullie ervan? Hij is gedaan met French Linen en Country Grey. En een paar keer gelakt met Vernis.  Groetjes Linda

Annie Sloan voorbeeld trappen in Emile en Provence

De lijmresten geven een chemische reactie in combinatie met de verf en u gaat dan niet komen tot een goed eindresultaat. Dus in dat geval pas gaan verven voor alle lijmresten echt volledig verwijderd zijn. Een trap in een nieuwbouw huis en trappen die recent zijn gemaakt bestaan meestal uit 13 treden, is de breedte van de trap normaal dan heeft u aan 1 liter verf voldoende om de trap te verven. Maak de trap goed schoon zodat al het vuil en vettigheid volledig verwijderd is. Dan kunt u aan de slag. Annie Sloan Chalk Paint op trappen geeft een heel erg mooi en duurzaam resultaat mits u wel geduld heeft en niet te snel tot het eindresultaat wilt komen. U gaat de trap één keer licht verven (dun) en laat dat uitharden voor minimaal 30 minuten. Dan kunt u dun de 2e laag aanbrengen, u moet zich realiseren dat Annie Sloan Chalk Paint gemaakt is op waterbasis en het vocht goed moet kunnen verdampen, dus de 3e laag mag u pas aanbrengen als het echt voor 100% droog is. Wij adviseren u minstens 1 nacht te wachten. De volgende morgen kunt u de laatste laag aanbrengen en ook die moet u heel erg goed laten uitharden. Waarom nu 3 laagjes (dun) drie dunnen lagen is vele malen sterker dan 1 of 2 dikke lagen en Annie Sloan Chalk Paint op trappen is veel duurzamer.

Annie Sloan Chalk Paint op Trappen
Annie Sloan Chalk Paint op Trappen
Annie Sloan Chalk Paint op Trappen
Annie Sloan Chalk Paint op Trappen

Annie Sloan voorbeeld van een trap in Louis Blue

Met deze foto's willen wij u laten zien dat je niet altijd je hele trap hoeft te verven, maar het aanbrengen van een mooie kleurrijke strook kan al genoeg zijn om iets heel bijzonders te maken.

Trappen altijd afwerken met Vloervernis

De trap moet u altijd afwerken met Vloervernis dat is een matte vernis die u in twee  laagjes aanbrengt (met een vachtroller) door de vernis blijft de matte uitstraling van de verf bestaan. Voor een trap van 13 treden heeft u ongeveer 2 liter Vloervernis nodig. 1 liter zijdeglans en 1 liter mat. Als u namelijk eerst zijdeglans aanbrengt en daarna mat is de hardheidsgraad veel hoger. Uiteraard kunt u dat bij ons online bestellen en hebben wij dit altijd op voorraad. Als u alle stappen goed doorloopt zult een een uitstekend duurzaam resultaat  krijgen waar u jaren plezier aan kunt beleven. De Vloervernis kunt u gebruiken op alle kleuren Annie Sloan Chalk Paint. Voordeel van de vloervernis is de extreem korte droogtijd en de extreem korte uithardingstijd. Daar door kunt u snel werken, maar ook de trap weer snel gebruiken. De trap rechts bovenaan is een trap van Sonja die heeft haar hele huis al gedaan met Annie Sloan Chalk Paint en nu is haar trap ook eindelijk af! Ze is er erg blij mee, al ligt haar echte passie meer bij meubels maken. Ze heeft Coco gebruikt voor de treden en Coco met een beetje Old White voor de trapleuning en een beetje Primer Red. De trappen hebben 2 lagen Vernis.

Voorbeeld van een trap gedaan in Annie Sloan French Linen en Pure White

Trappen verven altijd een lastige klus maar met Annie Sloan Chalk Paint gaat het wel veel en veel beter en sneller. Geverfd met 2/3 French Linen en 1/3 Pure White. Ben er echt heel erg blij mee. En het is lekker licht. Dank je wel Gerri.

Annie Sloan Chalk Paint op Trappen
Annie Sloan Chalk Paint op Trappen
Annie Sloan Chalk Paint op Trappen
Annie Sloan Chalk Paint op Trappen

Voorbeeld van een trap voor en na gedaan met Annie Sloan verf French Linen

Wil heeft bovenstaande trap gedaan met Annie Sloan Chalk Paint French Linen. Twee keer dun geverfd en daarna twee keer afgewerkt met Vernis.

Voorbeeld van een trap gedaan in de Annie Sloan kleuren Barcelona Orange - Country Grey en Old Violet

De afgelopen weken heb ik regelmatig verf bij jullie besteld omdat het project in de gang steeds groter bleek te worden. Inmiddels hebben we de trap geverfd en we zijn erg trots op het resultaat. Het staat mooi bij de vloer die we gelegd hebben (overigens geen echte tegels maar een pvc laminaatvloer). De gebruikte kleuren zijn Country Grey, Barcelona Orange en Old Violet. Bedankt voor jullie snelle levering en service. En complimenten voor jullie informatieve en inspirerende site. Met vriendelijke groet, Nicoletta. Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen.

Annie Sloan Chalk Paint op Trappen
Annie Sloan Chalk Paint op Trappen

Bestel nu Annie Sloan verf om uw trap te verven