Annie Sloan Chalk Paint Old Ochre 250 ml
€ 12,95 € 8,95

Annie Sloan Chalk Paint Old Ochre 250 ml. Wij zouden het enorm waarderen als u na aanschaf van de Annie Sloan Chalk Paint Old Ochre product een product beoordeling zou willen invullen om andere klanten te helpen een juiste keus te maken gebaseerd op uw ervaring met dit product.Schrijf een beoordeling

Annie Sloan Chalk Paint Old Ochre 250 ml bestellen

Voordelen Annie Sloan Chalk Paint Old Ochre

 • Annie Sloan Chalk Paint bestaat al bijna dertig jaar
 • Annie Sloan heeft haar succes bewezen door resultaten en niet door marketing
 • U hoeft niet te schuren of te gronden
 • Annie Sloan verf Old Ochre is veilig  voor u en het millieu
 • Annie Sloan verf is reukloos
 • Annie Sloan kunt u binnen en buiten gebruiken
 • Bruikbaar op bijna alle materialen
 • Extreem zuinig in gebruik
 • Droogt heel snel
 • Verdun Chalk Paint met water en u heeft White Wash
 • Alle kleuren kunt u lichter maken met Pure White
 • U kunt alle kleuren onderling mengen
 • Keuze uit bijna 40 standaard kleuren

Annie Sloan Old Ochre is verkrijgbaar in 

Voordat u gaat verven met Annie Sloan Chalk Paint Old Ochre

Ontvet het oppervlak met een witte doek en St Marc verdunt met water. Bij een witte doek kunt u goed zien of het meubelstuk nog afgeeft. Na het ontvetten maak het schoon met water. Dan bent u klaar om aan de slag te gaan. U zet eerst de verfpot op zijn kop. Dat doet u omdat het pigment naar de bodem van de pot zakt. Door hem om te keren komt dat los. Laat de Chalk Paint zo tien minuten staan. Dan zet u hem terug maakt het blik open en gaat heel goed roeren om al het pigment goed te verdelen. Neem ook het pigment van de bodem mee. Als dat is gedaan houd het roerstokje omhoog en kijk hoe de verf terug loopt in de pot. De verf moet mooi vloeibaar zijn om een goed resultaat te krijgen. Is het te dik dan gaat u water toevoegen. Haal eerst uw kwast over wat schuurpapier dat voorkomt dat er lossen haren in de verf komen te zitten. U bent nu klaar om iets heel moois te gaan maken. Breng de eerste laag aan en laat die veertig minuten drogen. Dan kunt u aan de tweede laag beginnen. Laat die twaalf uur drogen dan kunt u het afwerken met Wax of Lak.

Tips voor na het verven met Annie Sloan Chalk Paint

Maak u kwasten na gebruik gelijk schoon met wat warm water desnoods met een beetje St Marc. Zet ze nooit in water dan gaan ze roesten. Doe een elastiekje rond de haren dan blijven ze mooi en hang de kwast op aan een spijker.  Na het verven maak de rand van het blik goed schoon met een natte doek. Als de verf gaat uitharden voorkomt u als u de volgende keer weer gaat verven dat er harde stukjes verf  in het blik vallen, of dat u moeite heeft om het te openen.

De kleur Annie Sloan Old Ochre

Annie Sloan Chalk Paint Old Ochre 250 ml maakt onderdeel uit van de geeltinten van Annie Soan. Maar het is een kleur die zeker verre van uitgesproken geel is. Bijna zacht en warm daarom zeer makkelijk te ombineren.

Annie Sloan Chalk Paint Old Ochre 250 ml kopen

Product code Annie Sloan Chalk Paint Old Ochre 250 ml
Product Categories Annie Sloan vandaag bestellen morgen in huis
Prijs (excl. btw) € 7,40
Prijs (incl. btw) € 8,95
BTW € 1,55
Beschikbaarheid Niet beschikbaar
Aantal beoordelingen 2

Annie Sloan

Alle producten van Annie Sloan kunt u hier vinden. Wij zijn niet voor niets de grootste webshop van Annie Sloan producten in Nederland en België. Bij ons is het standaard dat de dag waarop u besteld ook verzenden. Tegen zeer lage verzendkosten. Of gratis verzending. Zodat u het de volgende dag in huis heeft. Ook op zaterdag bestellen dan heeft u het maandag in huis.

Annie Sloan als persoon

Annie Sloan de uitvinder van Annie Sloan Chalk Paint en inmiddels zeer succesvol ondernemer. Schrijver van ruim 25 boeken met haar winkel op 33 Cowley Road in Oxford England heeft ook hele andere tijden gekent. Annie nu getrouwd met David en moeder en beretrots op haar kinderen, is haar leven heel anders begonnen in de jaren 70 was Annie zangeres in de succesvolle band The Moodies waarmee ze over de hele wereld trok, ze behoorde tot de absolute wereldtop en namen die nu nog steeds tot de verbeelding spreken zoals Pink Floyd waren bands waar ze de wereld mee rond trok. Ze haalde er zelfs ooit de voorpagina van de Sunday Times mee. Als een kunstenaar in hart en nieren wist ze al heel erg vroeg dat haar toekomst niet lag in de popwereld en is ze eruit gestapt, voor heel veel mensen een onbegrijpelijke beslissing zeker als je zo enorm succesvol bent als Annie Sloan was als popster. Maar Annie wist diep down dat haar hart en toekomst ergens anders lag. Nu ruim 40 jaar later heeft ze bewezen dat haar liefde voor kleuren en verf een heel succesvolle carrière kunnen maken.

Annie Sloan Verf

Annie Sloan Chalk Paint heeft als eigenschap dat u er enorm veel mee kunt verven. Dat maakt Annie Sloan Chalk Paint de goedkoopste en makkelijkste manier om uw meubels, trappen, vloeren, kasten, stoelen, keuken, kamers, muren, lampen, stoffen stoelen, tegels, lampen kappen, glas en nog zo veel meer mee op te knappen. U kunt gratis bij iedere bestelling een gratis handleiding bestellen en gratis roerstokjes. In onze gebruiksaanwijzing beschrijven wij voor u stap voor stap hoe u tot het beste resultaat kunt komen met Annie Sloan Chalk Paint. Wij raden u aan als u de kleuren niet kent om altijd eerste een handgeschilderde kleurenkaart te bestellen. 

De Volgende Annie Sloan producten zijn bij ons verkrijgbaar:

Wij hebben alle Annie Sloan artikelen voor u op voorraad

Schrijf een beoordeling Bekijk alle beoordelingen

ook al zo'n mooie, warme kleur

makkelijk op te brengen, zeker een aanrader, zeer tevreden met deze chalk verven

Waarde
| Kwaliteit
| Prijs

Mooie warme kleur

Heerlijke verf om mee aan de slag te gaan. Eens je de smaak te pakken hebt, is het nog moeilijk te stoppen. Je vindt altijd ...

Waarde
| Prijs
| Kwaliteit