Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244

Annie Sloan Chalk Paint Muurverf nu ook als speciale muurverf verkrijgbaar

Annie Sloan Chalk Paint Muurverf kende Annie Sloan tot voor kort niet. Annie Sloan Chalk Paint is namelijk multifunctioneel en kunt u als muurverf gebruiken maar ook voor uw meubels, trappen, vloeren, keukens u kunt er zelfs stoffen stoelen mee verven.  Wij krijgen heel erg vaak de vraag kun je de verf ook gebruiken op de muur? Ja dat kan uitstekend zoals u op onderstaande voorbeelden kunt zien. Annie Sloan Chalk Paint heeft een hele hoge hechtingskracht en is dus uitstekend geschikt als muurverf. Wel is het zo dat u bij Annie Sloan Chalk Paint op verschillende manieren afhankelijk van de ondergrond de verf moet aanbrengen. Op muren zijn er twee verschillende manieren om de verf aan te brengen. Op vlakke muren adviseren wij u om de verf aan te brengen met een vachtroller, blok kwast of uiteraard de Annie Sloan Wall Paint kwast. Omdat het hele compacte stevige verf is rolt u de verf voor u uit en kunt u heel snel werken en zult u zien dat het grootste gedeelte van het oppervlak in één keer dekkend is geverfd. Op muren met structuur lukt dat niet. U krijgt het niet in alle gaatjes door de stevige structuur van de verf. Wij adviseren u dan ook de verf te verdunnen met water zodat u het kunt aanbrengen met een vachtroller. Krijtverf als muurverf is niet duur en dat komt omdat u met Annie Sloan Chalk Paint ongeveer twaalf vierkante meter dekkend kunt verven met één liter.

Er is nu ook Annie Sloan Wall Paint

Sinds kort heeft Annie Sloan speciale muurverf op de markt gebracht met een aantal hele speciale kenmerken. U kunt het afnemen, schrobben en aanbrengen zonder spetters. De verf is goedkoop in aanschaf maar ook in gebruik. Alle informatie over Annie Sloan Wall Paint kunt u hier vinden.

Annie Sloan Chalk Paint Muurverf

Annie Sloan Chalk Paint Muurverf


Annie Sloan Chalk Paint Muurverf

Annie Sloan Chalk Paint Muurverf


Op bovenstaande foto's willen we u graag diverse toepassingen laten zien van Annie Sloan Chalk Paint als muurverf. Op de foto linksboven ziet u hoe je met Annie Sloan Chalk Paint op een geweldige manier met stencils de muur kunt decoreren. Op de foto rechtsboven ziet u hoe u met Annie Sloan Chalk Paint Scandinavian Pink, maar dat kan natuurlijk ook met andere kleuren uw woonkamer een volledig nieuwe look kunt geven. Links onder een muur gedaan in Paris Grey in een kinderkamer. En rechtsonder ziet u hoe u Annie Sloan Chalk Paint kunt gebruiken als schoolbordverf. U kunt nog veel meer mooie foto's vinden van allerlei soorten Chalk Paint ™  transformaties allemaal gemaakt door onze klanten op onze pagina meubels met Annie Sloan Chalk Paint. Het leuke van deze pagina is dat er foto's staan van voor dat men ging schilderen en na de transformatie met Annie Sloan Chalk Paint. In onze winkel kunt u zien wat de geweldige kleuren van Annie Sloan op de muur doen, wij hebben wanden geschilderd in Annie Sloan Chalk Paint Old Ochre, Old Violet, French Linen, Scandinavian Pink , Provence en Cream.

Alle informatie over Annie Sloan Chalk Paint kunt u bij ons vinden. Alle technieken zijn beschreven. En wij hebben voor u een handleiding gemaakt hoe u Annie Sloan Chalk Paint moet gebruiken op meubels. Alles wat u wilt weten over Annie Sloan Chalk Paint en de toepassingen daarvan kunt u lezen op onze site. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze Annie Sloan winkel in Nijkerk. Maar bent u niet in de gelegenheid om bij ons te komen kunt u uw Annie Sloan Chalk Paint ook direct online bestellen. Wij hebben altijd alle Annie Sloan Chalk Paint producten op voorraad en vandaag bestellen is uiteraard morgen veilig bij u thuis. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken op

Er staan duizenden foto's van klanten en wat ze allemaal gemaakt hebben met Annie Sloan Chalk Paint. U zult verbaasd staan!

Annie Sloan Chalk Paint muurverf en hoe je dat moet doen alles lees je bij de specialist