€41,95 € 33,55 Beschikbaar

Annie Sloan Chalk Paint Duck Egg Blue 1 liter

Dit product combineert goed met de onderstaande:

Annie Sloan Chalk Paint Duck Egg Blue Pakket 1 Annie Sloan Duck Egg Blue Pakket 1
Annie Sloan Chalk Paint Duck Egg Blue Pakket 2 Annie Sloan Duck Egg Blue Pakket 2
Annie Sloan Chalk Paint Duck Egg Blue Start Pakket Annie Sloan Start Pakket Duck Egg Blue
Annie Sloan Chalk Paint Duck Egg Blue 500 ml Annie Sloan Chalk Paint Duck Egg Blue 500 ml
Annie Sloan Chalk Paint Duck Egg Blue 120 ml Annie Sloan Chalk Paint Duck Egg Blue 120 ml
Basis set kwasten - Beste deal Basis set kwasten

22 beoordelingen  

Schrijf een beoordeling
  • Nu bestellen Vandaag verzonden
  • Achteraf betalen via Afterpay
  • Gratis verzending v.a. 75 Euro
  • Ruim 10 jaar Annie Sloan Stockist
  • Meer dan 50.000 tevreden klanten
  • Fysieke winkel in Nijkerk
  • 6 dagen per week telefonisch bereikbaar
  • Goedkoopste Amsterdam Acrylverf
  • Goedkoopste Van Gogh Olieverf
  • Alle Polyvine producten beschikbaar
  • Hoogste klantwaardering online
  • Verzending 6 dagen per week

Laat een productbeoordeling achter
of annuleren

Annie Sloan Chalk Paint Duck Egg Blue bestellen

Voordelen Annie Sloan Chalk Paint Duck Egg Blue zijn, u hoeft niet te schuren. De verf is erg zuinig in gebruik en bestaat ruim dertig jaar. Annie Sloan Chalk Paint Duck Egg Blue is veilig voor u en het millieu.

Eigenschappen Annie Sloan Chalk Paint Duck Egg Blue

  • Merk: Annie Sloan
  • Herkomst: UK
  • Kleur: Duck Egg Blue
  • Kleurfamilie: Groen   
  • Glansgraad: Mat  
  • Inhoud: 1000 ml 
  • Verpakking: Blik
  • Artikelnummer: P003DEB.X101.01
  • EAN: 5060621620310     
  • Categorie: Chalk Paint

De kleur Annie Sloan Chalk Paint Duck Egg Blue

Duck Egg Blue is groenblauw en is gemaakt door de secundaire kleur groen en de primaire kleur blauw te mengen. Daarna is grijs toegevoegd, dat is een achromatische kleur. Een achromatische kleur betekent dat het een kleur "zonder kleur" is, omdat het kan worden samengesteld uit zwart en wit. Duck Egg Blue gebruikte men in Rococo, Franse en Zweedse interieurs. Annie Sloan Chalk Paint Duck Egg Blue gaat goed samen met Annie Sloan Chalk Paint Primer Red, Aubusson Blue, Scandinavian Pink, Antoinette, Graphite, Olive.

Annie Sloan Chalk Paint Duck Egg Blue nu kopen morgen in huis

Unieke productcode (UPC)Annie Sloan Chalk Paint Duck Egg Blue
Categorieën Annie Sloan Chalk Paint - Annie Sloan Verf - Annie Sloan Satin Paint |
Prijs (excl. btw)€ 27,73
Prijs (incl. btw)€ 33,55
BTW hoog (21%)€ 5,82
Beschikbaarheid Beschikbaar
Aantal beoordelingen 22

Bekijk alle reviews

Beoordelingen

  1. Top product en fijn om mee te werken

    Deze verf leek me al geweldig, maar nu ik er de gehele kledingkast van onze dochter mee heb geverfd ben ik helemaal enthousiast! Meteen een ander kleurtje ( de antoinette en cream ) besteld om de nieuwe commode ook te kunnen verven! Moest even wennen aan de soft wax, maar als je de handigheid te pakken hebt, is het fijn afwerken!

    Beoordeeld door Samantha Haak - Molema op 31 maart 2014 10:55 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  2. Duck Egg blue is meer groen dan blauw

    Dit is een perfect dekkende verf. Het pakte in één keer op donker eiken/ Echter, als echte blauw liefhebber wil ik toch graag aan andere vertellen dat deze kleur beter Duck Egg Green had kunnen heten omdat het algemene gevoel meer groen dan blauw is. Dit om teleurstellingen te voorkomen ;)

    Beoordeeld door Kitty op 16 juni 2014 23:44 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  3. geweldig

    mooiste kleur ever!!!!

    Beoordeeld door marjon op 30 november 2014 22:28 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  4. Eerste kleur

    Dit was de eerste kleur die ik bestelde van Annie Sloan en tevens het eerste project waar ik aan ging beginnen. Het oppimpen van de salontafel. En wat een resultaat. Een witte laag onder deze kleur en dan doorschuren en waxen. Prachtige kleur en makkelijk om mee te verven.

    Beoordeeld door Antoinet Auwens-van den Boogaard op 4 juni 2020 21:49 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  5. Meteen verliefd op deze kleur.

    Zojuist mijn allereerste Annie Sloan meters gemaakt! Veilig begonnen met platte vlakken. 2 vensterbanken met bruin gemêleerde tegeltjes zijn nu mooi Duck egg blue geworden. Het oogt fris en ruikt nauwelijks. Ik ben erg tevreden.

    Beoordeeld door Ceciel Andes op 14 juni 2020 16:13 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  6. Supermooie kleur!

    En weer helemaal blij om deze verf aan de slag te gaan. Supermooie kleur en wat schildert het prettig. Ook de verpakking en bezorging was weer top!

    Beoordeeld door Coby op 17 juni 2020 10:10 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  7. Duck egg

    Geweldige mooie kleur goed geholpen goed advies gekregen kortom helemaal bij met prezzies by Mir

    Beoordeeld door Ellen kriege kriege op 17 juni 2020 11:20 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  8. Mooie kleur

    Hele mooie kleur Heb de keuken ermee geverfd erg mooi geworden.Fijne verf om te gebruiken. Snelle levering ook.

    Beoordeeld door Ingrid op 17 juni 2020 13:02 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  9. Vintage keuken

    Heel mooie kleur en schildert heerlijk. Ik heb er mijn nieuwe Ikea keukenkastjes mee geschilderd. Het zijn van die landelijke paneeldeurtjes, maar originele kleur is glossy grijs. Dus alles met de kwast: 2 lagen en alle richtingen op. Op die manier ontstond er een heel mooi effect. Lijken nu authentiek. Afgewerkt met 2 dunne laagjes glanzende lak en de laatste laag is matte lak. Heel easy en echt mooi geworden. Ben nu wel verslaafd geraakt aan Annie Sloan 😂

    Beoordeeld door Mariëlle op 19 juni 2020 14:13 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  10. Makkelijke verf

    Hele makkelijk verf om op te brengen en droog super snel en mooi op. Schuren hoeft niet eens. Geweldige kleur. Vandaag besteld en morgen in huis geldt hier echt. Zelfs in Corona tijd erg snel bezorgt. 👍🏻

    Beoordeeld door Gonnie op 6 juli 2020 16:13 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  11. Prima dekkende verf

    Ik heb er een oude grenen kast mee geschilderd ging heel goed mooi dekkend. Alleen t was absoluut geen groen zoals op de pot staat maar meer babtblauw. Ik heb m overgeschilderd

    Beoordeeld door Bea op 6 juli 2020 17:47 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  12. Annie Sloan Chalk Paint Duck Egg Blue

    Wij hebben onze keuken gepimt met de Annie Sloan Chalk Paint Duck Egg Blue. Een hele mooie warme kleur. Keuken ziet er weer als nieuw uit. Wel goed de instructies volgen.

    Beoordeeld door Joke Hol op 9 juli 2020 17:53 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  13. Prachtige kleur

    Ik heb inmiddels meerdere kasten in deze kleur en ik kijk er met veel plezier naar. Landelijke uitstraling en goed te combineren met bijna alle kleuren en prutteltjes

    Beoordeeld door Marjet op 17 oktober 2020 11:16 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  14. Mijn favoriet

    Een kleur die leeft en verandert met lichtval van blauw tot groenig, ik ben verliefd op deze super mooie kleur. INGspiration

    Beoordeeld door Ingrid Krol op 30 november 2020 22:46 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  15. Mooie kwaliteit en kleur

    De Duck Egg Blue komt qua kleur bijna overeen met de kleur gepresenteerd op de site. Het is iets blauwer en ietsje minder groen dan de site. De verf strijkt makkelijk uit en dekt goed. Mijn ervaring met Annie Sloan is dat het meestal goed is om 2x te schilderen. Ik heb deze kleur ook gebruikt om de zitting en rugleuning van een oude jaren 30 eetkamerstoel te schilderen. Goed verdund (vrijwel 1:1) werkt ook dat uitstekend. Vergeleken met ander krijt- of kalkverf geef ik de voorkeur aan Annie Sloan. Het eindresultaat op meubilair is vele malen beter.

    Beoordeeld door Nicole op 14 maart 2021 14:20 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  16. Duck egg blue

    Erge mooie kleur, iets groenig. Snelle levering. Geeft een echt Ibiza gevoel.

    Beoordeeld door Christel op 22 mei 2021 16:31 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  17. Mooie warme kleur

    Smeert goed en voordelig uit! Mooie warme kleur

    Beoordeeld door Marjet Zandstra-Peerdeman op 4 december 2022 11:43 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  18. Prachtige kleur

    Hele mooie kleur! Mijn keuken in het zomerhuisje ziet er zo leuk uit! De verf vind ik ook zeer goed! Snelle verzending! Bedankt!

    Beoordeeld door Anoniem op 21 december 2022 12:38 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  19. Topverf

    Snel geleverd, goed verpakt, ...De beste verf. Ruikt niks. Mooie kleuren. Je kan er zowat alles met verven. Zeer gebruiksvriendelijk. Zelf de grootste kluns kan er iets mooi van maken met deze verf:-)

    Beoordeeld door Anoniem op 31 januari 2023 13:18 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  20. Geweldig

    Had een witte buffetkast en heb hem geverfd in de kleur duck egg blue . Hij is heel erg mooi geworden.

    Beoordeeld door Monique op 25 april 2023 16:48 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.