Annie Sloan Chalk Paint de verf van Annie Sloan
Annie Sloan Chalk Paint de verf van Annie Sloan

Annie Sloan verf is uniek en heel bijzonder

“Annie Sloan Chalk Paint ™ Home to the best paint in the world” . Annie Sloan is een interieur designer, artiest, en schrijver van meer dan 25 boeken over verf, verf technieken, decoratie en Chalk Paint ™ , veel mensen verwarren dit met krijtverf. Haar laatste boek vertaald in het Nederlands Kleurrecepten met Chalk Paint voor meubels en meer is een absolute aanrader die in een creatieve boekenkast niet mag ontbreken.

Annie Sloan Chalk Paint heeft een aantal unieke kenmerken

 • Bij Annie Sloan Chalk Paint hoeft u niet te schuren of te gronden
 • Bij Annie Sloan Chalk Paint kunt u alle kleuren mengen en uw eigen kleuren maken
 • Annie Sloan Chalk Paint kunt u gebruiken op bijna alle materialen
 • Annie Sloan Chalk Paint is na afwerking waterafstotend en vetvrij

Annie Sloan Chalk Paint de verf van Annie Sloan wat is dat precies

Annie Sloan Chalk Paint ™ is een gepatenteerde verf en Annie Sloan is de uitvinder en ontwikkelaar hiervan. Annie Sloan Chalk Paint is de merknaam en dat is vertaald naar Kalkverf en krijtverf, maar het grappige is er zit in Annie Sloan Chalk Paint geen krijt en ook geen kalk, het heeft alleen die uitstraling. Het is dus ook geen krijtverf of kalkverf. Wat er wel inzit is "het geheim van Annie Sloan ". Het kenmerk van Annie Sloan Chalk Paint is verven zonder schuren en u kunt wel twaalf tot dertien vierkante meter verven met één liter Chalk Paint. Dat maakt het tot de beste en goedkoopste verf om uw meubels mee op te knappen. Veel andere fabrikanten hebben van allerlei soorten krijtverf op de markt gebracht, maar geen enkele heeft dezelfde kwaliteiten als de originele Chalk Paint ™ van Annie Sloan. De  verf heeft een heel speciaal pallet van unieke kleuren waaraan je kan zien dat Annie Sloan een expert is in haar vakgebied. Annie Sloan zelf heeft een winkel in Oxford in Engeland. Vandaar ook the slogan:

“The Home of the best Paint in the World”.

Shabby Treats is officieel dealer van Annie Sloan Chalk Paint ™. Al weer een een tijdje geleden nam Annie Sloan contact met mij op en ik kan jullie niet uitleggen hoe verschrikkelijk trots ik ben dat ik nu officieel een van de dealers ben van Annie Sloan Chalk Paint ™ .  Tot en met de dag van vandaag heb ik regelmatig contact met haar en haar persoonlijkheid zie je terug in haar werk, passie ,liefde, kennis, ervaring en vooral warmte.

Annie Sloan Chalk Paint in Oxford

En binnenkort zal ik in Oxford van haarzelf een aantal trainingen krijgen zodat ik die kennis en ervaring mee kan nemen in de workshops die ik regelmatig geef in Nijkerk. De data ’s kan je vinden onder het tabblad workshops Annie Sloan Chalk Paint ™ . Als tip , schrijf je wel vroegtijdig in want er is erg veel belangstelling voor. Medio mei zal ik starten met een vervolg training voor gevorderden die één dag zal duren. Annie zal mij in begin April de laatste trucs bij brengen die ik graag weer wil overdragen.

Annie Sloan Chalk Paint workshops

De workshops vinden plaats in een speciale ruimte waar je de sfeer van Annie Sloan en Engeland bij de houtkachel zal ervaren. Buiten het feit dat je er erg veel zal leren over alle technieken en hoe je de Chalk Paint ™ het beste tot zijn recht kan laten komen op je eigen geverfde meubels, muren of planken, zullen we vooral veel plezier met elkaar hebben, want ik geniet van iedere seconde om dit samen met jullie te doen. Voor een goed gebruik van Annie Sloan Chalk Paint ™ is een workshop zeker aan te raden, dan haal je meer en beter resultaat uit deze bijzondere Paint. Chalk Paint™ heeft een groot aantal voordelen, het is een product dat speciaal is ontwikkeld door Annie Sloan omdat ze behoefte had aan een veelzijdige verf. Verf die je op onbehandeld hout of muren, ja op alles moest kunnen aanbrengen. Voorzien van een prachtige kleurlaag niet in de laatste plaats door de toevoeging van limewash ! Met Chalk Paint ™ geeft u meubels, houten voorwerpen, vloerplanken en muren een uitstraling zoals men vroeger ook schilderde. Vroeger werd er veel krijt in verven gebruikt omdat dit een goedkope natuurlijke grondstof was. Voor de kleuren werden schilders pigmenten gebruikt zoals oker en omber. Door het mengen met bijvoorbeeld lijnolie ontstonden er prachtige kleuren. Annie Sloan heeft alle technieken van vroeger verwerkt en geoptimaliseerd in haar Chalk Paint ™ en zo is haar Paint ontstaan. Wil je meer lezen over Annie Sloan, over haar soft wax, haar leven, en alle mogelijkheden die deze geweldige verf heeft op onze informatie site kan je echt alles vinden. Wij hopen u snel als klant te mogen verwelkomen.

Annie Sloan Chalk Paint de verf van Annie Sloan
Annie Sloan Chalk Paint de verf van Annie Sloan
Annie Sloan Chalk Paint de verf van Annie Sloan
Annie Sloan Chalk Paint de verf van Annie Sloan

Annie Sloan trekt de hele wereld over op zoek voor inspiratie om nieuwe kleuren te maken

Annie Sloan trekt de hele wereld over recentelijk nog naar Havanna om nieuwe ideeën op te doen om haar kleurenpalet verder te verbeteren en zo is het assortiment ieder jaar beter en completer. Wil je meer weten over Annie Sloan op onze website van de winkel kan je echt alle informatie vinden over de kleuren verf van Annie Sloan. Het gebruik van Chalk Paint, hoe je moet omgaan met wax, welke technieken er allemaal zijn en nog veel en veel meer. En je kan natuurlijk ook de informatie vinden over de winkel.

Annie Sloan Chalk Paint ™ heeft 12 voordelen:

 • Het is de beste verf voor het schilderen van meubels
 • Schuren en gronden is niet nodig
 • Milieuvriendelijk vanwege een zeer laag gehalte oplosmiddelen
 • Kan gebruikt worden op elke ondergrond, binnen en buiten
 • De verf kan verdund worden met water voor bijv. whitewash, waardoor de houtnerf zichtbaar blijft
 • De kleuren zijn zodanig samengesteld, dat ze goed onderling gemengd kunnen worden
 • It’s a girls’ Paint, but boys can use it too
 • Het is een flexibel product, dus je kunt er heel creatief mee omgaan
 • Het laat muren ademen en daarom uitermate geschikt voor oude huizen of cottages
 • Het kan gebruikt worden als ‘impasto’, laat de deksel van de pot om de verf te laten drogen
 • De verf wordt gemaakt sinds 1990, je zou kunnen zeggen: door de wol geverfd
 • Steeds nieuwe en moderne kleuren beschikbaar

Voorbeelden Annie Sloan Chalk Paint

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken op

Shop de producten en u heeft ze morgen in huis