Geweldige producten

Mooie producten, goede verf en kwasten. Erg mooie kleur. Zeker een aanrader

Beoordeeld door Karin op 15 november 2021 06:47 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Top producten

Hallo, Heb deze gekocht om een beukentrap te schilderen . Eerst goed ontvetten met Saint Marc en daarna 2 à 3 lagen en trap ziet er helemaal anders uit. Verf dekt goed en op treden heb ik na verf ook 2 soorten vloerlak gezet . Echt een top product en dit allemaal zonder schuren van de oude verf of vernis. Ben nu bezig met de beuken leuning van trap . Ik was al lang op zoek naar een goed verf voor een trap en dit zonder schuren en heb ze gevonden.

Beoordeeld door Pierre op 18 april 2024 14:02 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Eethoek keuken

Ik heb mijn grenen eethoek in een nieuw jasje gestoken met de Country Grey van Annie sloan. De kleur is in het echt nog mooier als op het staaltje. Ik heb de stoelen en de tafelpoten twee keer met de krijtverf geverfd en daarna nog drie keer een vernislaag aangebracht. de eethoek staat in de keuken en moet tegen een stootje kunnen. Door de vernis er op aan te brengen is de eethoek ook prima af te wassen. Ik heb gekozen voor een zijdeglans vernis dit vindt ik mooier als een hele matte kleur. Ben heel tevreden met het resultaat en mijn eethoek ziet er weer nieuw uit.

Beoordeeld door Annette van den Broek op 19 juni 2020 20:52 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

TOP SPUL

Mijn meubels aan het restylen Met countrey grey (y)

Beoordeeld door els born op 1 december 2014 00:35 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Heel veel geschilderd

Ik kocht deze kleur om de trap te gaan schilderen. Uiteindelijk heb ik een buffetkast en de eettafel geschilderd in plaats van de trap. Wat een warme kleur en wat schildert de verf fijn. Ook verdund met water geeft het een mooi effect.

Beoordeeld door Antoinet Auwens-van den Boogaard op 4 juni 2020 21:39 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Country grey

Een mooie rustige kleur, blij met het resultaat!

Beoordeeld door Sylvia op 18 november 2020 16:31 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Een super fijn product!

Ik werk al jaren met annie sloan krijtverf en ben nog nooit teleurgesteld! Tapijten, kasten, kussenslopen en plaids en zelfs de hele keuken geverfd met dit product! De kleuren komen exact overeen met wat je ziet Tip; Wel is het erg belangrijk voorafgaand je start je goed in te lezen voor welke materialen dit geschikt is en de evt hoeveelheid water nodig is bv bij stoffen Gebruik je het op hout adviseer ik altijd af te werken met de wax!

Beoordeeld door Helga Vosmeer op 9 januari 2021 19:10 | Permalink

De review heeft geen stemmen.