Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244

Annie Sloan Chalk Paint cadeaubon te besteden in de winkel

Annie Sloan Chalk Paint cadeaubon is het mooiste cadeau wat je een Annie Sloan Chalk

Annie Sloan Chalk Paint Cadeau bon

Paint liefhebber kan geven. Wij hebben voor u de cadeaubon mogelijk gemaakt om persoonlijk te geven aan uw vrienden of familie voor ieder bedrag wat u wilt geven, u kunt het dus aanpassen op een speciaal pakket van bijvoorbeeld een kleur Annie Sloan Chalk Paint Annie Sloan wax,  Annie Sloan kwasten en een kleurenkaart. Of alleen één liter verf. In de winkel kunt u de cadeaubon aanschaffen voor elk gewenst bedrag. Op de webshop bieden wij er twee aan die van 50,00 Euro en van 100,00 Euro. Dus vergeet bij u bestelling niet deze mee te bestellen voor uw toekomstige verjaardagen. De Chalk Paint ™ van Annie Sloan cadeaubon is onbeperkt geldig en kunt u besteden in onze winkel:

Annie Sloan Chalk Paint winkel The Shabby Shed

The Shabby Shed
Kloosterstraat 10A
3861 AC Nijkerk
telefoon 033-2462244


Openingstijden

10.00 uur tot 17.00 uur Maandag

11.30 uur tot 17.00 uur Dinsdag
11.30 uur tot 17.00 uur Woensdag
11.30 uur tot 17.00 uur Donderdag
11.30 uur tot 17.00 uur Vrijdag
10.00 uur tot 16.00 uur Zaterdag

Wij zullen uw vrienden of familie zoals altijd met open armen ontvangen in de winkel, met een kopje koffie en ze wegwijs maken in de mogelijkheden met Annie Sloan Chalk Paint, zodat ze echt het maximale kunnen halen uit te mogelijkheden die de beste verf in de wereld Annie Sloan Chalk Paint te bieden heeft. Wilt u meer weten over Annie Sloan en de mogelijkheden van Annie Sloan Chalk Paint, dan bent u bij ons aan het goede adres op onze site kunt u echt alles vinden over Annie Sloan en om u op weg te helpen hebben wij een overzichtspagina voor u gemaakt. Maar ook op de site van de winkel kunt u allerlei informatie vinden, bekijk ook zeker even onze laatste aanbiedingen. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken op

Er staan duizenden foto's van klanten en wat ze allemaal gemaakt hebben met Annie Sloan Chalk Paint. U zult verbaasd staan! 

Annie Sloan Chalk Paint cadeaubon het cadeau voor de echte Annie Sloan liefhebber