Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244
25 resultaten - huidige 1 to 9.
Sorteer op:
Toon:
Annie Sloan Chalk Paint Bruine kleuren

Bekijk de bruine kleuren van Annie Sloan Chalk Paint

Annie Sloan Chalk Paint bruine kleuren Is een overzicht van alle bruine kleuren in het assortiment van Annie Sloan Chalk Paint.De echte donker bruine kleur is Annie Sloan Honfleur. Maar je hebt de kleur Annie Sloan Coco, die is bruin met een vleugje paars en Annie Sloan French Linen, ook die zullen we laten zien.

De  bruine kleuren van Annie Sloan Chalk Paint zijn:

Annie Sloan Chalk Paint Honfleur

Annie Sloan Chalk Paint Honfleur is vernoemd naar een havenstad in Normadië in Frankrijk. Annie Sloan Chalk Paint Honfleur is geinspireerd door de rijke warme bruin tinten in het rustieke Franse platteland. Deze rijke bruine kleur gaat heel goed samen met felle kleuren. Het ziet er geweldig mooi uit in combinatie met Skandinavian Pink, Barcelona Orange, Giverny, Provence, Greek Blue en Antibes Green. Het gaat ook heel goed samen met Louis Blue en Antoinette voor een elegante en klassieke look.

Annie Sloan Chalk Paint Honfleur is verkrijgbaar in:

Annie Sloan Chalk Paint Coco

Annie Sloan Chalk Paint Coco is een warme taupe kleur met een licht paarse ondertoon. Deze klassieke kleur doet denken aan het warme pigment, bergbruin, dat als sinds jaar en dag voor decoratieve projecten wordt gebruikt. Bij Annie Sloan Chalk Paint Coco denk je aan het Franse houtwerk. Je kan het goed combineren met Provence, Duck Egg Blue en Versailles.

Annie Sloan Chalk Paint Coco is verkrijgbaar in

Annie Sloan Chalk Paint French Linen

Annie Sloan Chalk Paint French Linen is een koele neutrale kaki grijze kleur. Annie Sloan Chalk Paint French Linen is gebaseerd op vervaagd natuurlijk linnen. Annie Sloan Chalk Paint French Linen werkt prachtig in combinatie met goud en een scala aan rijke en heldere kleuren. Het is dus ook de ideale kleur om mee te werken in combinatie met Brass Leaf. Annie Sloan Chalk Paint French Linen gaat goed samen met Annie Sloan Chalk Paint Emile, Emperor Silk en Burgundy.

Annie Sloan Chalk Paint French Linen is verkrijgbaar in

Alle bruine kleuren van Annie Sloan Chalk Pint in een overzicht