€41,95 € 33,55 Beschikbaar

Annie Sloan Chalk Paint Athenian Black 1 Liter

Dit product combineert goed met de onderstaande:

Annie Sloan Chalk Paint Athenian Black Pakket 1 Annie Sloan Athenian Black Pakket 1
Annie Sloan Chalk Paint Athenian Black Pakket 2 Annie Sloan Athenian Black Pakket 2
Annie Sloan Chalk Paint Athenian Black Start Pakket Annie Sloan Start Pakket Athenian Black
Annie Sloan Chalk Paint Athenian Black 120 ml Annie Sloan Chalk Paint Athenian Black 120 ml
Basis set kwasten - Beste deal Basis set kwasten
Annie Sloan Chalk Paint Athenian Black 500 ml Annie Sloan Chalk Paint Athenian Black 500 ml

40 beoordelingen  

Schrijf een beoordeling
  • Nu bestellen Vandaag verzonden
  • Achteraf betalen via Afterpay
  • Gratis verzending v.a. 75 Euro
  • Ruim 10 jaar Annie Sloan Stockist
  • Meer dan 50.000 tevreden klanten
  • Fysieke winkel in Nijkerk
  • 6 dagen per week telefonisch bereikbaar
  • Goedkoopste Amsterdam Acrylverf
  • Goedkoopste Van Gogh Olieverf
  • Alle Polyvine producten beschikbaar
  • Hoogste klantwaardering online
  • Verzending 6 dagen per week

Laat een productbeoordeling achter
of annuleren

Annie Sloan Chalk Paint Athenian Black 1 liter bestellen

Voordelen Annie Sloan Chalk Paint Athenian Black zijn, u hoeft niet te schuren. De verf is erg zuinig in gebruik en bestaat ruim dertig jaar. Annie Sloan Chalk Paint Athenian Black is veilig voor u en het millieu.

Eigenschappen Annie Sloan Chalk Paint Athenian Black

  • Merk: Annie Sloan       
  • Herkomst: UK       
  • Kleur: Athenian Black       
  • Kleurfamilie: Zwart       
  • Glansgraad: Mat       
  • Inhoud: 1000 ml       
  • Verpakking: Blik       
  • Artikelnummer: P059ATH.X101.01       
  • EAN: 5060621621089       
  • Categorie: Chalk Paint

De kleur Annie Sloan Chalk Paint Athenian Black

Athenian Black is een diep zwarte kleur. Anders dan Annie Sloan Chalk Paint Graphite die lichter is van kleur. De kleur Athenian Black is geinspireerd door de figuren die zijn geschilderd op het oude Griekse Keramiek, die echt diep zwart van kleur waren. De kleur Athenian Black is een hele goede toevoeging aan het assortiment van Annie Sloan Chalk Paint want er is veel vraag naar diep donker zwart. Athenian Black gaat goed samen met Annie Sloan Chalk Paint Original White, Country Grey, Provence, Aubusson Blue, Primer Red, Svenska Blue.

Annie Sloan Chalk Paint Athenian Black nu kopen morgen in huis

Unieke productcode (UPC)Annie Sloan Chalk Paint Athenian Black 1 liter
Categorieën Annie Sloan Chalk Paint - Annie Sloan Verf - Annie Sloan Satin Paint | Annie Sloan Chalk Paint zwarte kleuren |
Prijs (excl. btw)€ 27,73
Prijs (incl. btw)€ 33,55
BTW hoog (21%)€ 5,82
Beschikbaarheid Beschikbaar
Aantal beoordelingen 40

Bekijk alle reviews

Beoordelingen

  1. Geweldig mooi zwart

    Zo simpel onder schuren op gronden aangebracht. Ben Fan

    Beoordeeld door Diane op 7 mei 2020 20:16 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  2. Mooie diep zwarte matte kleur

    Verbazingwekkend! Eerste keer gebruikt en helemaal tevreden over het product en de kleur!

    Beoordeeld door H.W. op 2 juni 2020 19:51 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  3. Kalkverf

    Hallo iedereen, even toch iets melden i. V. 'm. Annie sloan verf... Koop ni teveel want ze dekt verbazend goed. Zulk plezier om mee te werken. Je kan er alles mee. Goedkoop en ik weet wel waar... Ik wil geen andere meer. Let wel op... Is verslavend... Al die keuzes en dagje later al in huis. Wens elkeen... Veel verfplezier. 😁

    Beoordeeld door Heidi Van Gestel op 17 juni 2020 10:15 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  4. Prachtige diepe kleur, vooral met zwarte wax erover

    Deze kleur is perfect! Mooie warme zwarte diepe kleur. Vooral met zwarte wax erover. Ik heb al meerdere dingen geverfd en ben erg blij dat er nu ook zwart aan het assortiment is toegevoegd !

    Beoordeeld door Marieke op 18 juni 2020 10:42 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  5. Annie Sloan Chalk Paint

    Sinds enige tijd verslaafd aan Annie Sloan producten. Zo fijn om mee te werken, makkelijk, snel, schoon, creatief. Athenian Black geeft een prachtige zwarte kleur. Ik heb deze kleur gebruik voor raamkozijn, keukenkastjes, keuken-werkblad. Afgewerkt met zijdeglans Lacquer.

    Beoordeeld door Rebecca Jansen op 22 juni 2020 11:03 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  6. Super!

    Fijne verf, mooi echt zwart! Mooie matte kleur, droog snel. Ik heb er mijn bloempotten mee geverfd, deze zijn erg mooi geworden! Goede levering, helemaal tevreden!

    Beoordeeld door Dieke vd Want op 6 juli 2020 19:55 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  7. Annie Sloan Chalk paint

    Annie Sloan krijtverf is niet te vergelijken met andere merken welk en waar dan ook. Mijn laatste kleur die ik gebruikte is Athenian Black. Een prachtige hele diepe kleur - mat-zwart Deze verf is zo gemakkelijk op te brengen en schuren was niet nodig. Enkel vetvrij maken. Even afwassen. Wow Prachtig resultaat.

    Beoordeeld door Christina van Avesaath op 6 juli 2020 20:53 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  8. Meubels als nieuw

    Super fijne verf om je oude meubels een nieuwe look te geven. De verf dekt prima zonder schuren. Daarna in de wax gezet voor een super mooi resultaat.

    Beoordeeld door Monique van Hoof op 24 september 2020 13:53 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  9. aanrader!!

    wat een geweldig product. het beste merk voor je meubels oid te verven! van het weekend onze keuken veranderd met de annie sloan anhenian black. wat een pracht product!

    Beoordeeld door inge Mouthaan op 17 oktober 2020 23:59 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  10. Super verf

    Heerlijk om mee te verven en super mooi geworden, Geweldige verf

    Beoordeeld door Astrid Svendsen-van As op 2 november 2020 10:53 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  11. Athenian black chalkpaint

    Super verf in een super zwarte kleur. Er is géén ander merk met zo'n mooie zwarte verf.

    Beoordeeld door Nicole Rutten op 2 november 2020 13:58 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  12. Sjabloneren met kalkverf

    Ik gebruikte de zwarte kalkverf om tegels te sjabloneren.Daarna met de vernis van Annie Sloan erover. Heel mooi resultaat👍

    Beoordeeld door Michel Vanhoutven op 2 november 2020 20:38 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  13. Zijdeachtig zwart

    Prachtige kleur zwart, heerlijke verf om mee te werken. Zuinig in gebruik.

    Beoordeeld door Nanette op 2 november 2020 22:33 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  14. chalk paint verf

    heb mijn eigen weer uitgeleefd wat een heerlijk spul is dit super

    Beoordeeld door Ingrid Kox op 9 november 2020 09:30 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  15. Super mooi

    Deze zwarte verf is echt prachtig en verft lekker weg. Het resultaat mag er zijn. De kasten die ik verf krijgen een tweede kans.

    Beoordeeld door Martin Tanis op 11 december 2020 11:24 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  16. Super fijne verf

    Vorige week mijn kast mee geschilderd. Heel blij met het resultaat.

    Beoordeeld door Janneke Vreeken op 14 december 2020 18:45 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  17. Prachtige kleur verf

    Ik heb al vele oude meubels opgeknapt met deze prachtige kleur verf. Het geeft een mooie sjieke uitstraling en een aanwinst voor in huis. Dit is mijn 2 de blik en zeker niet de laatste. Ook vele andere kleuren van Annie Sloan zijn mooi en fijn om mee te werken. De verzending en service hiervan is in 1 woord fantastisch. Keurig verpakt, in de volgende dag al in huis. Ik ben een zeer tevreden koopster.

    Beoordeeld door Lenie op 10 januari 2021 10:47 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  18. Mooie mat zwarte paint

    Mooi diep zwart en fijn om mee te werken, heb zelf het afgewerkt met de black wax daar word de verf nog intenser zwart van, echt een aanrader ook omdat je na een uur weer het 2e laagje kan doen zo ben je in een middag klaar!!!

    Beoordeeld door JV op 12 januari 2021 08:18 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  19. Super verf ook voor niet ververs

    Verf is makkelijk aan te brengen en droogt mooi op. Ik ben zelf niet zo handig, maar mij lukt het ook om iets moois te maken. Goeie service ook.

    Beoordeeld door Caroline op 2 februari 2021 11:43 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  20. Geweldig

    Het was de 1e keer dat ik Annie Sloan prducten heb gebruikt. Wat is het fijn om er mee te werken. En wat fijn om de tafel de diepe zwarte kleur te kunnen geven echt super blij. Ik ben nou aan het denken om ook de keuken een heel ander look te geven.

    Beoordeeld door Cihat Bayazit op 10 februari 2021 13:25 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  21. Athenian Black

    Prachtige zwarte kleur. Heb er mijn antieke buffetkast mee geschilderd. De kast heeft een frisse moderne sjieke uitstraling gekregen. Als nieuw!!! Het was mijn 1e project. Nu kast 2 aan de beurt.

    Beoordeeld door karin strijbos op 18 februari 2021 13:36 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  22. Fijne verf

    Hele fijne verf met een gaaf resultaat. Meerdere kastjes en potten mee geveft en nog steeds over dus ook zuinig in gebruik

    Beoordeeld door Nathalie op 3 maart 2021 12:44 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  23. Annie Sloan Chalk Paint Athenian Black 1 liter

    Wat een geweldige verf! Op Marktplaats een ronde blank eiken (zeer ouderwetse) tafel gekocht, en met deze verf mat zwart geverfd ziet er echt super gaaf uit!!

    Beoordeeld door Manon Van der Ven op 5 maart 2021 11:37 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  24. Mooie kleur!

    Deze kleur tovert in een handomdraai een 'ouderwets' meubeltje om in een hippe chique eyecatcher!

    Beoordeeld door Eline Kanters op 14 maart 2021 13:47 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  25. Annie Sloan chalk paint zwart

    Goede prijs/kwaliteit verhouding. Na 3 lagen over kunstfineer zit er een prachtige krijtverf over de kastjes. Zonder te schuren. Afwerken met wax zodat er een harde kaag overheen komt. Ik ben tevreden.

    Beoordeeld door Mariska van Meer op 5 mei 2021 11:42 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  26. Hele mooie kleur

    Deze diepzwarte kleur is echt heel.mooi. 2 witte kasten mee geverfd, 2 lagen en afgewerkt met soft wax. De kasten zien er weer top uit.

    Beoordeeld door Patricia Koudstaal op 16 mei 2021 12:59 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  27. Ge-wel-dig

    Fantastische verf bij fantastische online winkel. Mijn complimenten voor de snelle nette levering.

    Beoordeeld door Denise op 11 juni 2021 15:47 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  28. Zwarte krijtverf

    Fijn product om mee te werken. Dek heel goed op mijn fineer kast. Levertijd super snel.

    Beoordeeld door Ina op 10 oktober 2021 11:36 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  29. Annie Sloan athenian black

    Wat een prachtige kast hebben we nu in onze kamer staan! Echt super mooi deze kleur zwart !!

    Beoordeeld door Leida Zomer op 10 december 2021 13:21 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  30. Super mooie verf

    Altijd goed en de mooiste zwart tint

    Beoordeeld door Amy op 18 december 2021 11:40 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  31. Aanrecht geverfd

    Eigenlijk wist ik niet zeker of het kon, maar ik heb het erop gewaagd; m’n aanrecht geverfd met deze verf. Ik ben heel tevreden met het resultaat. Ik moest even wennen aan de dikte van de verf en hoe snel het droogt, maar het resultaat mag er zijn. Heb 2 lagen van deze zwarte verf met een rollertje en kwast (bij de randen) aangebracht. Daarna 2 lagen vernis zijdeglans en toen nog een laagje vernis mat. Ben er heel blij mee, het is een heel ander gezicht (mijn aanrechtblad was kunststof in een houtkleur, maar niet mooi meer). Over een tijdje ga ik de keukenkastjes ook een likje verf geven, maar dan wit.

    Beoordeeld door Anoniem op 5 mei 2022 11:41 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  32. Verfblik

    Hoi, de verf heeft wel een uitstekende kwaliteit en ik ben erg tevreden . Maar wat mij opvalt is dat de blikken of meer de deksels van de blikken in kwaliteit erg achteruit gaan . Als je de deksel voorzichtig opend gaat deze al behoorlijk verformen en het wil na een paar keer niet meer goed afsluiten . Het materiaal word steeds dunner . Dit is als je grotere blikken besteld van nadeel . Ik bestel zelfs nu lege blikken om de verf dan nog te kunnen bewaren . Vroeger was alles beter :-) Karsten

    Beoordeeld door Karsten Gloger op 28 augustus 2022 20:01 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  33. Blij mee

    Een mooie dirp zwarte kleur. Makkelijk aan te brengen.

    Beoordeeld door Puella op 13 december 2022 15:38 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  34. Athenian black

    Prachtig mooie intense zwart kleur..love it

    Beoordeeld door Marjolijn op 19 januari 2023 11:39 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  35. Prachtige warme matte kleur zwart!

    De ombouw van de verwarming in onze gang een mooie look gegeven. Dekt super goed en snel droog. Na 2 lagen nog afgewerkt met 3 lagen matte decorateursvernis.. Binnenkort de kast verven.. Mensen ervaring met clear wax/ black wax/ decorateursvernis....? Wat het sterkste is..? Heb het allemaal in huis.. Voor de kast wil ik zo mat mogelijk dus dacht ik aan de clear wax.

    Beoordeeld door Anoniem op 21 maart 2023 21:52 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  36. Fijne verf

    Super fijne verf. Ook gelijk wax en kwasten besteld. Blij mee! Hele snelle levering!

    Beoordeeld door Karin op 25 april 2023 18:59 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  37. Hecht goed op metaal

    Dit is de eerste keer dat ik Annie Sloan verf heb gebruikt. Ik heb al wel ervaring met een ander merk. Deze mooie kleur verf heb ik gekocht (samen met de kwast en waxkwast set) om een oud kastje op te knappen. De metalen knopjes zijn inmiddels klaar en het hecht erg goed! Ik een aantal dunne laagjes aangebracht en vervolgens de wax. Het is boven verwachting. Ben benieuwd naar de rest, maar ga zeker vaker bestellen! Bedankt voor de zeer snelle levering en de goede service!

    Beoordeeld door Jessica op 13 juli 2023 21:40 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  38. Hecht goed op metaal

    Het is de eerste keer dat ik Annie Sloan verf geprobeerd heb. Ik had al ervaring met een ander merk chalked paint. De prachtige kleur verf heb ik gekocht (samen met de verf en wax-kwasten set) om een oud kastje op te knappen en ben met de metalen knoppen begonnen. Ik heb aantal dunne laagjes aangebracht en afgewerkt met wax. Het hecht erg goed en ging boven verwachting gemakkelijk! Ik kijk er naar uit om verder te gaan met de kast zelf. Hartelijk dank voor de snelle levering en de goede service. Ik kom zeker vaker bij jullie bestellen. :)

    Beoordeeld door Jessica op 13 juli 2023 21:52 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  39. Prachtige verf annie sloan

    Mooie verf waar je goed mee kunt werken, goede dekking, En prachtige metamorfose van het bed. Zeer blij mee.

    Beoordeeld door Assie op 17 september 2023 15:37 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.

  40. Annie Sloan

    Ik werk al jaren met de verf en heb al menig projectje achter de rug 😃 heerlijk om te experimenteren met de verf buiten en binnen

    Beoordeeld door Carola Kneepkens op 12 april 2024 11:44 | Permalink

    De review heeft geen stemmen.