chalk paint verf

heb mijn eigen weer uitgeleefd wat een heerlijk spul is dit super

Beoordeeld door Ingrid Kox op 9 november 2020 09:30 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Prachtige kleur verf

Ik heb al vele oude meubels opgeknapt met deze prachtige kleur verf. Het geeft een mooie sjieke uitstraling en een aanwinst voor in huis. Dit is mijn 2 de blik en zeker niet de laatste. Ook vele andere kleuren van Annie Sloan zijn mooi en fijn om mee te werken. De verzending en service hiervan is in 1 woord fantastisch. Keurig verpakt, in de volgende dag al in huis. Ik ben een zeer tevreden koopster.

Beoordeeld door Lenie op 10 januari 2021 10:47 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Super verf ook voor niet ververs

Verf is makkelijk aan te brengen en droogt mooi op. Ik ben zelf niet zo handig, maar mij lukt het ook om iets moois te maken. Goeie service ook.

Beoordeeld door Caroline op 2 februari 2021 11:43 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Geweldig

Het was de 1e keer dat ik Annie Sloan prducten heb gebruikt. Wat is het fijn om er mee te werken. En wat fijn om de tafel de diepe zwarte kleur te kunnen geven echt super blij. Ik ben nou aan het denken om ook de keuken een heel ander look te geven.

Beoordeeld door Cihat Bayazit op 10 februari 2021 13:25 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Mooie kleur!

Deze kleur tovert in een handomdraai een 'ouderwets' meubeltje om in een hippe chique eyecatcher!

Beoordeeld door Eline Kanters op 14 maart 2021 13:47 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Annie Sloan chalk paint zwart

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Na 3 lagen over kunstfineer zit er een prachtige krijtverf over de kastjes. Zonder te schuren. Afwerken met wax zodat er een harde kaag overheen komt. Ik ben tevreden.

Beoordeeld door Mariska van Meer op 5 mei 2021 11:42 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Hele mooie kleur

Deze diepzwarte kleur is echt heel.mooi. 2 witte kasten mee geverfd, 2 lagen en afgewerkt met soft wax. De kasten zien er weer top uit.

Beoordeeld door Patricia Koudstaal op 16 mei 2021 12:59 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Zwarte krijtverf

Fijn product om mee te werken. Dek heel goed op mijn fineer kast. Levertijd super snel.

Beoordeeld door Ina op 10 oktober 2021 11:36 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Annie Sloan athenian black

Wat een prachtige kast hebben we nu in onze kamer staan! Echt super mooi deze kleur zwart !!

Beoordeeld door Leida Zomer op 10 december 2021 13:21 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Super mooie verf

Altijd goed en de mooiste zwart tint

Beoordeeld door Amy op 18 december 2021 11:40 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Aanrecht geverfd

Eigenlijk wist ik niet zeker of het kon, maar ik heb het erop gewaagd; m’n aanrecht geverfd met deze verf. Ik ben heel tevreden met het resultaat. Ik moest even wennen aan de dikte van de verf en hoe snel het droogt, maar het resultaat mag er zijn. Heb 2 lagen van deze zwarte verf met een rollertje en kwast (bij de randen) aangebracht. Daarna 2 lagen vernis zijdeglans en toen nog een laagje vernis mat. Ben er heel blij mee, het is een heel ander gezicht (mijn aanrechtblad was kunststof in een houtkleur, maar niet mooi meer). Over een tijdje ga ik de keukenkastjes ook een likje verf geven, maar dan wit.

Beoordeeld door Anoniem op 5 mei 2022 11:41 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Verfblik

Hoi, de verf heeft wel een uitstekende kwaliteit en ik ben erg tevreden . Maar wat mij opvalt is dat de blikken of meer de deksels van de blikken in kwaliteit erg achteruit gaan . Als je de deksel voorzichtig opend gaat deze al behoorlijk verformen en het wil na een paar keer niet meer goed afsluiten . Het materiaal word steeds dunner . Dit is als je grotere blikken besteld van nadeel . Ik bestel zelfs nu lege blikken om de verf dan nog te kunnen bewaren . Vroeger was alles beter :-) Karsten

Beoordeeld door Karsten Gloger op 28 augustus 2022 20:01 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Mooie diep zwarte matte kleur

Verbazingwekkend! Eerste keer gebruikt en helemaal tevreden over het product en de kleur!

Beoordeeld door H.W. op 2 juni 2020 19:51 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Mooie mat zwarte paint

Mooi diep zwart en fijn om mee te werken, heb zelf het afgewerkt met de black wax daar word de verf nog intenser zwart van, echt een aanrader ook omdat je na een uur weer het 2e laagje kan doen zo ben je in een middag klaar!!!

Beoordeeld door JV op 12 januari 2021 08:18 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Prachtige diepe kleur, vooral met zwarte wax erover

Deze kleur is perfect! Mooie warme zwarte diepe kleur. Vooral met zwarte wax erover. Ik heb al meerdere dingen geverfd en ben erg blij dat er nu ook zwart aan het assortiment is toegevoegd !

Beoordeeld door Marieke op 18 juni 2020 10:42 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Annie Sloan Chalk Paint Athenian Black 1 liter

Wat een geweldige verf! Op Marktplaats een ronde blank eiken (zeer ouderwetse) tafel gekocht, en met deze verf mat zwart geverfd ziet er echt super gaaf uit!!

Beoordeeld door Manon Van der Ven op 5 maart 2021 11:37 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Ge-wel-dig

Fantastische verf bij fantastische online winkel. Mijn complimenten voor de snelle nette levering.

Beoordeeld door Denise op 11 juni 2021 15:47 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Athenian Black

Prachtige zwarte kleur. Heb er mijn antieke buffetkast mee geschilderd. De kast heeft een frisse moderne sjieke uitstraling gekregen. Als nieuw!!! Het was mijn 1e project. Nu kast 2 aan de beurt.

Beoordeeld door karin strijbos op 18 februari 2021 13:36 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Meubels als nieuw

Super fijne verf om je oude meubels een nieuwe look te geven. De verf dekt prima zonder schuren. Daarna in de wax gezet voor een super mooi resultaat.

Beoordeeld door Monique van Hoof op 24 september 2020 13:53 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Super mooi

Deze zwarte verf is echt prachtig en verft lekker weg. Het resultaat mag er zijn. De kasten die ik verf krijgen een tweede kans.

Beoordeeld door Martin Tanis op 11 december 2020 11:24 | Permalink

De review heeft geen stemmen.