Zwarte krijtverf

Fijn product om mee te werken. Dek heel goed op mijn fineer kast. Levertijd super snel.

Beoordeeld door Ina op 10 oktober 2021 11:36 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Super fijne verf

Vorige week mijn kast mee geschilderd. Heel blij met het resultaat.

Beoordeeld door Janneke Vreeken op 14 december 2020 18:45 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Hele mooie kleur

Deze diepzwarte kleur is echt heel.mooi. 2 witte kasten mee geverfd, 2 lagen en afgewerkt met soft wax. De kasten zien er weer top uit.

Beoordeeld door Patricia Koudstaal op 16 mei 2021 12:59 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Geweldig mooi zwart

Zo simpel onder schuren op gronden aangebracht. Ben Fan

Beoordeeld door Diane op 7 mei 2020 20:16 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Annie Sloan Chalk Paint

Sinds enige tijd verslaafd aan Annie Sloan producten. Zo fijn om mee te werken, makkelijk, snel, schoon, creatief. Athenian Black geeft een prachtige zwarte kleur. Ik heb deze kleur gebruik voor raamkozijn, keukenkastjes, keuken-werkblad. Afgewerkt met zijdeglans Lacquer.

Beoordeeld door Rebecca Jansen op 22 juni 2020 11:03 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Super!

Fijne verf, mooi echt zwart! Mooie matte kleur, droog snel. Ik heb er mijn bloempotten mee geverfd, deze zijn erg mooi geworden! Goede levering, helemaal tevreden!

Beoordeeld door Dieke vd Want op 6 juli 2020 19:55 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Mooie kleur!

Deze kleur tovert in een handomdraai een 'ouderwets' meubeltje om in een hippe chique eyecatcher!

Beoordeeld door Eline Kanters op 14 maart 2021 13:47 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Annie Sloan chalk paint zwart

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Na 3 lagen over kunstfineer zit er een prachtige krijtverf over de kastjes. Zonder te schuren. Afwerken met wax zodat er een harde kaag overheen komt. Ik ben tevreden.

Beoordeeld door Mariska van Meer op 5 mei 2021 11:42 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

aanrader!!

wat een geweldig product. het beste merk voor je meubels oid te verven! van het weekend onze keuken veranderd met de annie sloan anhenian black. wat een pracht product!

Beoordeeld door inge Mouthaan op 17 oktober 2020 23:59 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Super verf

Heerlijk om mee te verven en super mooi geworden, Geweldige verf

Beoordeeld door Astrid Svendsen-van As op 2 november 2020 10:53 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Athenian black chalkpaint

Super verf in een super zwarte kleur. Er is géén ander merk met zo'n mooie zwarte verf.

Beoordeeld door Nicole Rutten op 2 november 2020 13:58 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Sjabloneren met kalkverf

Ik gebruikte de zwarte kalkverf om tegels te sjabloneren.Daarna met de vernis van Annie Sloan erover. Heel mooi resultaat👍

Beoordeeld door Michel Vanhoutven op 2 november 2020 20:38 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Zijdeachtig zwart

Prachtige kleur zwart, heerlijke verf om mee te werken. Zuinig in gebruik.

Beoordeeld door Nanette op 2 november 2020 22:33 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

chalk paint verf

heb mijn eigen weer uitgeleefd wat een heerlijk spul is dit super

Beoordeeld door Ingrid Kox op 9 november 2020 09:30 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Annie Sloan Chalk paint

Annie Sloan krijtverf is niet te vergelijken met andere merken welk en waar dan ook. Mijn laatste kleur die ik gebruikte is Athenian Black. Een prachtige hele diepe kleur - mat-zwart Deze verf is zo gemakkelijk op te brengen en schuren was niet nodig. Enkel vetvrij maken. Even afwassen. Wow Prachtig resultaat.

Beoordeeld door Christina van Avesaath op 6 juli 2020 20:53 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Prachtige kleur verf

Ik heb al vele oude meubels opgeknapt met deze prachtige kleur verf. Het geeft een mooie sjieke uitstraling en een aanwinst voor in huis. Dit is mijn 2 de blik en zeker niet de laatste. Ook vele andere kleuren van Annie Sloan zijn mooi en fijn om mee te werken. De verzending en service hiervan is in 1 woord fantastisch. Keurig verpakt, in de volgende dag al in huis. Ik ben een zeer tevreden koopster.

Beoordeeld door Lenie op 10 januari 2021 10:47 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Kalkverf

Hallo iedereen, even toch iets melden i. V. 'm. Annie sloan verf... Koop ni teveel want ze dekt verbazend goed. Zulk plezier om mee te werken. Je kan er alles mee. Goedkoop en ik weet wel waar... Ik wil geen andere meer. Let wel op... Is verslavend... Al die keuzes en dagje later al in huis. Wens elkeen... Veel verfplezier. 😁

Beoordeeld door Heidi Van Gestel op 17 juni 2020 10:15 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Super verf ook voor niet ververs

Verf is makkelijk aan te brengen en droogt mooi op. Ik ben zelf niet zo handig, maar mij lukt het ook om iets moois te maken. Goeie service ook.

Beoordeeld door Caroline op 2 februari 2021 11:43 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Geweldig

Het was de 1e keer dat ik Annie Sloan prducten heb gebruikt. Wat is het fijn om er mee te werken. En wat fijn om de tafel de diepe zwarte kleur te kunnen geven echt super blij. Ik ben nou aan het denken om ook de keuken een heel ander look te geven.

Beoordeeld door Cihat Bayazit op 10 februari 2021 13:25 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Annie Sloan athenian black

Wat een prachtige kast hebben we nu in onze kamer staan! Echt super mooi deze kleur zwart !!

Beoordeeld door Leida Zomer op 10 december 2021 13:21 | Permalink

De review heeft geen stemmen.