Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244

Antoinetteke

Op marktplaats, zo gaan die dingen nou eenmaal bij mij, vond ik Annie's perzisch rood. Door het stroperige van de verf bleef het prima kleven op de geverfde oude deur. Antoinette er ook weer vrolijk overheen met een randje Perzisch rood. Staat heel "Charleston House" zou ik bijna zeggen. Ik hoop er als klant nog doorheen te kunnen, de blikopener heb ik al dus dat scheelt,

Beoordeeld door Simone Scheer op 2 januari 2021 18:01 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

super

Geweldig resultaat. Helaas veel te laat ontdekt voor de andere meubels die in het verleden geverfd zijn. In 1 zin: meer dan de moeiite waard.

Beoordeeld door Milly op 21 april 2014 18:17 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

WAUW

Wat een schitterende kleur! Heb een klein potje besteld en heb daar zoveel mee kunnen doen! allemaal kleine meubels en het is allemaal schitterend geworden.

Beoordeeld door jolande op 21 april 2014 20:01 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Prachtige Kleur en Goede kwaliteit

Het was een prachtige kleur voor de kast in mijn dochter haar kamer! Verder ook goede kwaliteit en zal het zeker weer doen met deze verf!

Beoordeeld door Stephanie op 5 september 2019 20:25 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Eenmaal Sloan verf gebruikt en je wil niet anders meer

Twee jaar geleden zag ik een YouTube filmpje waarin een duf kastje werd omgetoverd tot een pronkstuk. Dat wilde ik ook! Ik ben helemaal niet zo handig, maar met Annie Sloan chalk paint lukt het altijd! Stinkt niet en smeert lekker weg. Als je denkt dat de verf duur is? Je kunt met 1 pot belachelijk veel schilderen en de kwaliteit is top! Ook kun je gemakkelijk mengen. Deze Antoinette heb ik zelf gemengd met Old White om het iets minder roze te maken en de Chalk Paint heb ik gewoon als muurverf gebruikt. Dat kan gewoon- alleen kun je er dan niet op krijten. Voorheen kocht ik de verf in een winkel in Amsterdam, maar vaak was er iets niet op voorraad, dus ik begon online te zoeken en kwam bij Shabby Treats terecht. Voor 17:00 besteld betekent (bijna altijd) de volgende dag in huis. Keurig verpakt, met roerhoutjes en al. Ook voor advies kun je altijd mailen naar de eigenaresse. Je krijgt vrijwel per ommegaande antwoord en de juiste adviezen. Top!

Beoordeeld door Danielle op 3 juni 2020 10:36 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Fijne verf

Fijne verf om mee te werken en een prachtige kleur.

Beoordeeld door Monique Van der meer op 4 november 2020 09:56 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

geweldige kleur

Geweldige kleur heb het kastje van mijn dochter gedaan heel erg mooi geworden

Beoordeeld door Daphne op 24 oktober 2013 20:06 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Warme kleur

Vorig jaar begonnen aan een tv kastje met deze prachtige, zachte kleur. Ook heb ik een Mexicaans grenen sidetable omgetoverd met deze chalk paint Antoinette.

Beoordeeld door Antoinet Auwens-van den Boogaard op 4 juni 2020 21:36 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Antoinette

We hebben een kastje voor de derde keer nieuw leven in geblazen. Nu met Antoinette chalk paint. We zijn super tevreden met het resultaat en bestellen nog een potje verf voor een andere kast.

Beoordeeld door C Tel op 3 juni 2020 10:55 | Permalink

De review heeft geen stemmen.

Top verf

Geweldige kleur,heerlijke verf!

Beoordeeld door Irina De wit op 24 juni 2020 14:29 | Permalink

De review heeft geen stemmen.