• Verzendkosten tot €50: €4,95; vanaf €50,- gratis verzonden in Nederland

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244
Annie Sloan Carnaby Yellow voorbeelden
Annie Sloan Carnaby Yellow voorbeelden

Annie Sloan Satin Paint en Wall Paint Carnaby yellow

De kleur Carnaby Yellow is nu verkrijgbaar in Satin Paint En Wall Paint. Zo kunt u het hele huis verven met de mooie kleuren van Annie Sloan in zijdeglans kleuren en in mat. Carnaby Yellow is geïnspireerd op de mosterdgele pigmenten geïmporteerd uit India en veel gebruikt tijdens de Swinging 60s. De naam zelf verwijst naar Carnaby Street in Londen, het iconische epicentrum van mode, muziek en cultuur in die periode. Dit authentieke, diepe, saffraangeel is warm, gastvrij en gezellig. Gebruik met rijke bruintinten om een ​​intieme, geruststellende cocon van kleur te creëren. Carnaby Yellow wall Paint past goed bij de Wall Paint kleuren Original, Old Ochre en French Linen en de Chalk Paint kleuren Original, Old Ochre, French Linen en Honfleur. Op bijgaande foto's kunt u heel mooi zien hoe u een combinnatie van zijdeglans verf en de matte muurverf van Annie Sloan één geheel vormen in uw huis.

Annie Sloan Carnaby Yellow

Het was een drom van Annie Sloan om het hele huis te kunnen verven met haar geweldige kleuren. De muren in ultra mat. De meubels, trappen, vloeren, of keuken met haar Chalk Paint. En nu kan dat ook met de Satin Paint in zijdeglans. Zoals u op de foto's kunt zien is de combinatie van de ultra matte muurverf, met een zijdeglans afwerking op de kozijnen en deuren en plinten geweldig.

Verf nu uw hele huis met Annie Sloan

Of u nu meubels wilt verven, uw trap, keuken, vloer, plinten of kozijnen. Uw vensterbak of radiator het is vanaf nu allemaal mogelijk met Annie Sloan verf.

Annie Sloan Carnaby Yellow voorbeelden
Annie Sloan Carnaby Yellow voorbeelden
Annie Sloan Carnaby Yellow voorbeelden
Annie Sloan Carnaby Yellow voorbeelden

Annie Sloan Carnaby Yellow voorbeeld op een kast en kindertafel

Op bijgaande foto's ziet u een ladekast gedaan in Annie Sloan Satin Paint Carnaby Yellow, die staat in onze winkel. We hebben hierdoor al heel veel Carnaby Yellow Satin Paint verkocht. Opmerkingen van klanten "wat ziet het er strak uit". "lijkt wel of het gespoten is". "Wat een geweldig mooie kleur wat is dat voor verf". Verder ziet u een tafeltje en kinderstoelen in Carnaby Yellow. Goede keus want Satin Paint kan wel tegen een stootje.

Annie Sloan Carnaby Yellow Satin Paint voorbeelden

Recentelijk brachten wij een bezoek aan één van onze relaties en daar stonden deze twee panelen. Één in Annie Sloan Satin Paint Athenian Black en de 2e in Annie Sloan Satin Paint Carnaby Yellow. De volgende foto hebben wij geplaatst om u te laten zien hoe mooi Annie Sloan Carnaby Yellow is zowel in Satin Paint als Wall Paint.

Annie Sloan Carnaby Yellow voorbeelden
Annie Sloan Carnaby Yellow voorbeelden

Annie Sloan Carnaby Yellow voorbeelden

Bekijk de voorbeelden van Annie Sloan Carnaby Yellow op onze Pinterest site en op Facebook. Daar staan enorm veel foto's van zowel de Satin Paint Carnaby Yellow als de Wall Paint.

Annie Sloan Carnaby Yellow bestellen

Annie Sloan Carnaby Yellow verkrijgbaar in Satin Paint en Wall Paint