Annie Sloan Capability Green voorbeelden
Annie Sloan Capability Green voorbeelden

Annie Sloan Capability Green voorbeelden met omschrijving

Met deze pagina willen wij u de kleur Capability Green van Annie Sloan laten zien. Annie Sloan Chalk Paint Capability Green is geïntroduceerd door Annie Sloan op The Chelsea Flower Show. Op The Chelsea Flower Show georganiseerd door RHS zie je het toppunt van uitmuntende tuinbouw met verbazingwekkende ontwerpen, inspirerende ideeën om mee naar huis te nemen en glorieuze bloemen. Daarom wilde Annie Sloan daar haar nieuwe kleur introduceren die ze ontwikkelde in samenwerking met de The Royal Horticultural Society.

De kleur Annie Sloan Chalk Paint Capability Green

Annie Sloan Chalk Paint Capability Green is speciaal ontwikkeld in samenwerking met Annie Sloan en de Royal Horticultural Society (RHS) om het geweldige Engelse buitenleven te vieren. Capability Green is een zachte kleur die goed samengaat met de meeste andere kleuren in Annie's assortiment, maar bijzonder goed als neutrale basis naast blauw, roze en geel. Dit warme en natuurlijke groen is geïnspireerd op de schoonheid van het Engelse landschap. Gebruik het om de rustgevende eigenschappen van buiten naar binnen te halen.

Annie Sloan voorbeelden Capability Green

Deze kast is geverfd in Annie Sloan Chalk Paint Capability Green en met de Chalk Paint kleur Greek Blue. De muur is geverfd in Annie Sloan Wall Paint Graphite, de kleur van houtskool, die een zacht alternatief is voor zwart. De plint is gedaan met Annie Sloan Satin Paint Graphite.

Annie Sloan Capability Green voorbeelden
Annie Sloan Capability Green voorbeelden
Annie Sloan Capability Green voorbeelden
Annie Sloan Capability Green voorbeelden

Annie Sloan Sloan Chalk Paint Capability Green voorbeelden

Kastje geverfd in Annie Sloan Chalk Paint Capability Green, een kleur die zacht en rustgevend is voor het oog. De muur in Annie sloan Wall Paint Paled Mallow een koel,zacht getinte paars wit neutraal kleur, precies tussen grijs en blauw in. Capability Green gaat ook goed samen met Wall Paint kleuren Piranesi Pink en Upstate Blue. De gordijn en lampenkap is gemaakt van Annie Sloan stof Ticking in Olive. ( foto 2) Annie Sloan Capability Green werkt goed met de meeste andere kleuren in het palet, maar is vooral goed als neutrale basis naast blauw, roze en geel. Deze warm, natuurlijk groen gaat goed samen met Chalk Paint kleuren English Yellow, Antoinette en Louis Blue.

Annie Sloan Capability Green nu bestellen

De mooiste voorbeelden van Annie Sloan Capability Green