• Verzendkosten tot €50: €4,95; vanaf €50,- gratis verzonden in Nederland

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244
Annie Sloan Canvas voorbeelden
Annie Sloan Canvas voorbeelden

Annie Sloan Satin Paint en Wall Paint Canvas

De kleur Annie Sloan Canvas is nu verkrijgbaar in Satin Paint En Wall Paint. Zo kunt u het hele huis verven met de mooie kleuren van Annie Sloan in zijdeglans kleuren en in mat. Canvas is een warm neutraal beige-witte kleur. De naam weerspiegelt de veelzijdigheid van de kleur, die een fantastische achtergrond zal vormen voor andere kleuren en de toevoeging van kleurrijke meubels, contrasterende afwerkingen en andere artistieke interieurtoevoegingen. Het is van origine meer een stopverf taupe achtige kleur. Deze tint is ontwikkeld om te passen bij een kleurenmix van Country Grey en Pure White. Canvas Wall Paint past goed bij de Wall Paint kleuren Carnaby Yellow, Cambrian Blue en Oxford Navy en de Chalk Paint kleuren Tilton en Oxford Navy. Op bijgaande foto's kunt u heel mooi zien hoe u een combinatie van zijdeglans verf en de matte muurverf van Annie Sloan één geheel vormen in uw huis. De deuren en plinten zijn gedaan met Annie Sloan Satin Paint Canvas, de muren met Annie Sloan Wall Paint Canvas. De stoel op foto 2 is gedaan in Annie Sloan Chalk Paint Country Grey en het tafeltje in Annie Sloan Chalk Paint Pure White. Zo heb je de ideale combinatie in Wall Paint, Satin Paint en Chalk Paint in één ruimte.

Annie Sloan Canvas Muurverf

Op bijgaande foto's ziet u Annie Sloan Wall Paint Canvas op de muur. Zoals u ziet is het een kleur die je goed kan combineren met andere kleuren. De achterwand is gedaan in Annie Sloan Wall Paint Pointe Silk een geweldig mooie combinatie met Canvas. De vensterbanken en plinten zijn gedaan in Annie Sloan Satin Paint net zo als de boven lijst. De muurverf is afwasbaar en u kunt Annie Sloan Wall Paint Canvas dus gebruiken in iedere ruimte in het huis. Het is makkelijk om aan te brengen, fluweel poederachtig en snel droog. Mooie combinatie kleuren zijn Annie Sloan Satin Paint Piranesi Pink en Annie Sloan Wall Paint Piranesi Pink.

Verf nu uw hele huis met Annie Sloan

Of u nu meubels wilt verven, uw trap, keuken, vloer, plinten of kozijnen. Uw vensterbak of radiator het is vanaf nu allemaal mogelijk met Annie Sloan verf.

Annie Sloan Canvas voorbeelden
Annie Sloan Canvas voorbeelden
Annie Sloan Canvas voorbeelden
Annie Sloan Canvas voorbeelden

Canvas is een prachtig beige-wit kleur. Canvas is een organische, stopverf-getinte neutraal. Het is geïnspireerd op de kleur die wordt gecreëerd door witte pigmenten te mengen met ruw omberpigment. Contrasteer met heldere, gewaagde tinten voor maximale kleurwinst.

Annie Sloan Canvas voorbeelden
Annie Sloan Canvas voorbeelden

Annie Sloan Canvas bestellen

De mooiste voorbeelden van Annie Sloan Canvas