Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244

Annie Sloan boeken nu bestellen of kopen

Annie Sloan boeken verkrijgbaar:

  • Annie Sloan Kleur recepten met Chalk Paint voor meubels en meer
  • Annie Sloan Room Recipes
  • Annie Sloan verft werkelijk alles
  • DIY met decoratieve verf voor elke stijl van Annie Sloan
  • Annie Sloan Work Book
  • Annie Sloan Chalk Paint Work Book
  • Annie Sloan The Colourist

Annie Sloan Kleur recepten met Chalk Paint voor meubels en meer

Annie Sloan Kleur recepten met Chalk Paint voor meubels en meer 40 stap voor stap projecten voor in huis. Het is Colour Recipes maar dan vertaald in het Nederlands. Een geweldig mooi boek waarin vele technieken simpel staat voor stap worden beschreven door Annie Sloan met geweldig mooie foto's een echte aanrader voor de liefhebber van Annie Sloan Chalk Paint.

Annie Sloan verft werkelijk alles

Annie Sloan verft werkelijk alles. Het geweldig mooie nieuwe Annie Sloan boek in het Nederlands. Annie Sloan verft werkelijk alles is verschenen in oktober 2016 en nu beschikbaar in de Nederlandse versie.

DIY met decoratieve verf voor elke stijl van Annie Sloan

DIY met decoratieve verf voor elke stijl van Annie Sloan. Is een Nederlandse uitgave. De kleurenbijbel voor elk huis. Annie Sloan Chalk Paint ( in Nederlands gebruiken ze vaak krijtverf) is een decoratieve verf die te gebruiken is zonder voorbehandeling en bovendien geschikt voor bijna alle ondergronden. Het is de ideale verf om zelf mee aan de slag te gaan. Annie Sloan is een van 's werelds meest gerespecteerde experts op het gebied van verf en kleur. Jarenlange ervaring, kennis en een flinke dosis eigen stijl brengt zij samen in de ontzettend populaire decoratieve verflijn Chalk Paint.  Annie Sloan heeft als expert meer dan 26 boeken geschreven die in binnen en buitenland worden verkocht. Wij hebben de zes belangrijkste voor u uitgezocht.

Annie Sloan The Colourist

The Colourist is een publicatie (groter dan een tijdschrift, kleiner dan een boek). Het is verkrijgbaar vanaf 1 augustus 2018 en verschijnt enkele keren per jaar.  Het bestaat uit 132 pagina’s samen gemaakt tot een mooi boekwerk. In The Colourist zijn interviews te vinden met creatieve mensen waar Annie Sloan respect en waardering voor heeft.  Ontdek mooie meubels gedaan met Annie Sloan en ook "sneak peeks" binnen woningen die geïnspireerd zijn door Annie Sloan.  In de uitgave van The Colourist zit een gratis sjabloon  van Annie Sloan, met een stap voor stap handleiding van Felix Sloan, om je eigen meesterwerk te creëren thuis! Kortom een bookazine boordevol inspiratie en ideeën!!

Annie Sloan boeken bestellen of kopen wij zorgen dat u ze morgen in huis heeft.