Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244

Mijn bezoek aan Annie Sloan in Oxford

Van 9 tot en met 11 mei 2013 ging ik op bezoek bij Annie Sloan in Oxford. Zoals ik op een andere pagina al heb beschreven Daar vertel ik van alles over de stad Oxford en alle bezienswaardigheden. Verder heb ik daar voor jullie een beschrijving gemaakt van de winkel van Annie Sloan op 33 Cowley Road. Dan wil ik jullie nu graag meenemen, hoe een dag werken met Annie Sloan er uitziet en wat een speciale ervaring dat is. 

Een heel warm welkom van Annie Sloan

Bij binnenkomst aan mijn bezoek bij Annie Sloan kreeg ik een ongelooflijk warm welkom, precies zoals Annie Sloan is! " Hey Jayne " en Annie gaf me een dikke knuffel. Voor mij is dat een heel speciaal gevoel, want zoals jullie weten ben ik een geboren Engelse en voelde me direct weer thuis. Het is ook heerlijk om weer in je eigen moedertaal honderduit te kunnen praten over Annie Sloan Chalk Paint. Het geweldig om bij de ontwikkelaar van de beste verf in de wereld te kunnen zijn " Home to the Best Paint in the World " .Alles wat je ziet, wat je hoort, alleen maar Annie Sloan Chalk Paint .Voor jullie misschien vreemd maar als Annie Sloan Chalk Paint liefhebber is dat voor mij een soort van paradijs. Ik zou dagen kunnen doorbrengen in het atelier van Annie Sloan het bruist er van nieuwe creaties en ideeën. Die Annie aan het ontwikkelen is en ook binnenkort op de Nederlandse markt zullen komen. Helaas kan en mag ik jullie daar nog niets over vertellen, maar Annie Sloan gaat met een aantal geweldig nieuwe producten op de markt komen.

Annie Sloan bezoek

Annie Sloan bezoek


Workshop van Annie Sloan zelf

Na ons warm welkom zijn we naar het atelier van Annie Sloan gelopen wat op 10 minuten van de winkel ligt. Na een kopje koffie gingen wij eindelijk aan de slag. Annie heeft ons bij gepraat over de ontwikkelingen van Annie Sloan Chalk Paint. Over haar nieuwe producten en creaties en we hebben met elkaar een groot aantal technieken getraind. Het enthousiasme waarmee Annie kan vertellen en dingen kan laten zien is echt bijzonder. Ik zou willen dat ik dat ook kon, al was het maar voor de helft. Maar ik probeer op mijn manier, mijn passie voor Annie Sloan Chalk Paint aan jullie over te brengen. Iedere dag komen er na een bezoek aan onze winkel, heel veel nieuwe Annie Sloan Chalk Paint liefhebbers bij. Na een drukke en spannende dag ben ik nog terug gegaan naar de winkel van Annie Sloan en hadden we de gelegenheid nog rustig privé bij te kunnen praten. Voor veel mensen is een verre vakantie bijzonder, ik had deze ervaringen voor geen goud willen missen. Gelukkig gaan we begin april weer voor twee dagen naar Oxford en de trip daarna staat ok al weer in de agenda. Natuurlijk zullen we u op de hoogte houden van ons bezoek en de ervaringen in Oxford.

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloan kunt u veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint bekijken. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat met Chalk Paint. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel voorbeelden bekijken op

Annie Sloan en haar winkel in Oxford