Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag

+31332462244

Annie Sloan bezoek in Oxford

Annie Sloan bezoek van mij van 9 tot en met 11 mei 2013. Zoals ik op een andere pagina al heb beschreven, waar ik uitgebreid ben ingegaan op de stad Oxford en alle bezienswaardigheden. Verder heb ik daar voor jullie een beschrijving gemaakt van de winkel van Annie Sloan op 33 Cowley Road wil ik jullie nu graag meenemen hoe een dag werken met Annie Sloan er uitziet en wat een speciale ervaring dat is. Bij binnenkomst van mijn bezoek aan Annie Sloan kreeg ik een ongelooflijk warm welkom, precies zoals Annie Sloan is! " Hey Jayne " en Annie gaf me een dikke knuffel. Voor mij is dat een heel speciaal gevoel want zoals jullie weten ben ik een geboren Engelse en voel je je direct weer thuis. Het is ook heerlijk om weer in je eigen moedertaal honderduit te kunnen praten over Annie Sloan Chalk Paint. Want jullie mogen best weten, bij mij thuis is Annie Sloan Chalk Paint soms een verboden woord speciaal bij de kids! Juist daarom is het geweldig om in een omgeving te zijn " Home to the Best Paint in the World " waar alles wat je ziet, wat je hoort, alleen maar Annie Sloan Chalk Paint is. Voor jullie misschien vreemd maar als Annie Sloan Chalk Paint liefhebber is dat voor mij een soort van paradijs. Ik zou dagen kunnen doorbrengen in het atelier van Annie Sloan wat bruist van nieuwe creaties en ideeën, die Annie aan het ontwikkelen is en ook binnenkort op de Nederlandse markt zullen komen. Helaas kan en mag ik jullie daar nog niets over vertellen, maar Annie Sloan gaat met een aantal geweldig leuke nieuwe producten op de markt komen.

Annie Sloan bezoek

Annie Sloan bezoek


Workshop van Annie Sloan zelf

Na ons warm welkom zijn we naar het atelier van Annie Sloan gelopen 10 minuten van de winkel. Na een kopje koffie gingen wij eindelijk aan de slag. Annie heeft ons bij gepraat over de ontwikkelingen van Annie Sloan Chalk Paint. Over haar nieuwe producten en creaties en we hebben met elkaar een groot aantal technieken getraind, waar ik jullie niets over ga vertellen want dat is mijn geheim wat ik graag wil delen met de mensen die bij mij een workshop gaan volgen. Het enthousiasme waarmee Annie kan vertellen en dingen kan laten zien is echt bijzonder en als ik dat maar voor de helft kan realiseren in het overbrengen van mijn passie van Annie Sloan Chalk Paint naar jullie komen er iedere dag heel veel nieuwe Annie Sloan Chalk Paint liefhebbers bij. Na een enerverende en spannende dag ben ik nog terug gegaan naar de winkel van Annie Sloan en hadden we de gelegenheid nog rustig privé bij te kunnen praten. Voor veel mensen is een verre vakantie bijzonder, ik had deze ervaringen voor geen geld willen ruilen met welke vakantie dan ook. Gelukkig gaan we begin april weer voor twee dagen naar Oxford en natuurlijk zullen we jullie op de hoogte houden van ons bezoek en de ervaringen in Oxford.

Op onze pagina meubels met Chalk Paint van Annie Sloankunt u zien wat onze klanten allemaal wel niet maken met veel mooie voorbeelden met Annie Sloan Chalk Paint. Lees altijd eerst onze gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig bestellen. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken op Facebook of op onze Pinterest  en Instagram  pagina's. 

Annie Sloan bezoek en alles daarover lees je bij de specialist in Annie Sloan Chalk Paint