Schrijf beoordeling
  • - 08 september 2016
    Lees beoordeling Duidelijke website. Snelle levering.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 08 september 2016
    Lees beoordeling Meerdere malen een bestelling gedaan en iedere keer werden de producten netjes en supersnel geleverd.
    Geslacht
    Man
    Aanbevolen
    ja
  • - 07 september 2016
    Lees beoordeling Snelle en nette levering; de webshop was (op mijn mobiele telefoon) een beetje lastig te overzien.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 07 september 2016
    Lees beoordeling gewoon goed
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 06 september 2016
    Lees beoordeling bezig met mij badkamermeubelkast, te verven, Ikea al oud meubel goed aan het lukken moet ik daar nadien nog een nabehandeling op doen . groetjes wendy
    Geslacht
    Man
    Aanbevolen
    ja
  • - 05 september 2016
    Lees beoordeling goede verf maar wel duur.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 04 september 2016
    Lees beoordeling 100% goed
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 04 september 2016
    Lees beoordeling Goed maar clear wax op old White geeft niet effect wat ik had verwacht. Ik heb een bruine leren stoel met old White geverfd en na lang drogen weinig clear wax toegepast. De vegen van de wax blijven zichtbaar. Dat is jammer.
    Geslacht
    Man
    Aanbevolen
    ja
  • - 04 september 2016
    Lees beoordeling Voor de eerste keer besteld, goed geleverd
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 04 september 2016
    Lees beoordeling Het was mijn eerste bestelling bij Shabby Treats en een geweldige service!
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 04 september 2016
    Lees beoordeling Goede informatie en zeer snelle levering.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 04 september 2016
    Lees beoordeling Heb het nog niet gebruikt maar ga er aankomende week mee aan de slag, ben benieuwd.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 03 september 2016
    Lees beoordeling Super tevreden !
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 02 september 2016
    Lees beoordeling Supersnelle levering, uitstekend verpakt, prettige communicatie.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 01 september 2016
    Lees beoordeling Het was echt even zoeken naar info over wax of lak op kaal hout. De technieken via de site mag ook iets uitgebreider. Dit kan iets beter vind ik. Ik heb mijn boeken uitgeleend , aan wie is de vraag, ze zijn prijzig dus zoek nu op internet. Voor de rest fantastisch.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 31 augustus 2016
    Lees beoordeling Duidelijke site met veel keus en uitleg.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 31 augustus 2016
    Lees beoordeling Via google op de site terecht gekomen en helemaal verkocht. Goed idee de filmpjes ik heb ze bekeken en er van geleerd. Ook de kleurenkaart eerst bestellen was een goede tip! Gewoon super tevreden dus.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 30 augustus 2016
    Lees beoordeling weinig ervaring, maar eerste ervaring goed
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 30 augustus 2016
    Lees beoordeling Prima bedrijf!
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 29 augustus 2016
    Lees beoordeling Snelle levering en goed verpakt
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja