Schrijf beoordeling
  • - 15 juli 2016
    Lees beoordeling Uitstekend
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 15 juli 2016
    Lees beoordeling Super snel geleverd, altijd alles op voorraad.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 15 juli 2016
    Lees beoordeling Een dikke 10 :-)
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 13 juli 2016
    Lees beoordeling ben erg tevreden nu twee keer iets besteld
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 12 juli 2016
    Lees beoordeling Voor het eerst gebruikt.De kleur was wel wat anders dan verwacht.gelukkig kunnen mengen met old white.goede uitleg op video e.d.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 12 juli 2016
    Lees beoordeling Uiterst positief!
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 11 juli 2016
    Lees beoordeling Zalige manier om uw kasten te verven, heb me al lang niet meer zo geamuseerd ,
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 11 juli 2016
    Lees beoordeling Super snelle levering,goed verpakt, erg blij met me aankoop
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 11 juli 2016
    Lees beoordeling zeer fijn product , snelle levering en erg klantvriendelijk
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 10 juli 2016
    Lees beoordeling Ik heb een aantal kasten geverfd. Bij 1 grote kast was ik niet helemaal tevreden omdat ik niet uitkwam met 1 bus verf ook al had ik goed gevraagd of dat voldoende was
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 10 juli 2016
    Lees beoordeling Erg goed
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 10 juli 2016
    Lees beoordeling Snelle levering. 16.55 uur besteld volgende dag 's middags al in huis. Top.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 10 juli 2016
    Lees beoordeling Ik heb een aantal kasten geverfd. Bij 1 grote kast was ik niet helemaal tevreden omdat ik niet uitkwam met 1 bus verf ook al had ik goed gevraagd of dat voldoende was
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 09 juli 2016
    Lees beoordeling Alle lof
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 09 juli 2016
    Lees beoordeling Supersnelle levering, komen afspraken na, klantvriendelijk en artikelen goed verpakt bij levering.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 09 juli 2016
    Lees beoordeling Supersnelle en nette bezorging, prdukt zeer netjes verpakt!
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 09 juli 2016
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 08 juli 2016
    Lees beoordeling Webwinkel werkt gemakkelijk en de levering is snel.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 08 juli 2016
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 07 juli 2016
    Lees beoordeling Vol verwachting begonnen. Verf ging makkelijk, met mooi resultaat. Helaas bevalt de zwarte wax niet goed. Het is lastig uit te smeren en geeft strepen/vlekken. Heb het opnieuw gedaan met een speciaal gekochte kwast, helaas opnieuw niet tevreden. Heb ook een site table gedaan met witte wax en dat ging prima en is ook mooi geworden.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja