Klantenscore: 9,5 / 10 op basis van 1434 beoordelingen

Schrijf beoordeling
  • - 27 april 2016
    Lees beoordeling Goede service en snelle levering
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 26 april 2016
    Lees beoordeling positief
    Geslacht
    Man
    Aanbevolen
    ja
  • - 26 april 2016
    Lees beoordeling snelle levering kon gelijk aan de slag
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 26 april 2016
    Lees beoordeling Voor het eerst verf en wax besteld. Prima, geen op of aanmerkingen.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 26 april 2016
    Lees beoordeling Vlotte levering, volgende dag in huis
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 26 april 2016
    Lees beoordeling erg fijne verf beter als wat ik ervoor gebruikt heb plus een mooie afwerking met de was.
    Geslacht
    Man
    Aanbevolen
    ja
  • - 25 april 2016
    Lees beoordeling Snelle levering. Erg tevreden met het resultaat.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 25 april 2016
    Lees beoordeling Ben erg tevreden. Ze hebben een snelle levering.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 24 april 2016
    Lees beoordeling Zeer goed bedrijf!
    Geslacht
    Man
    Aanbevolen
    ja
  • - 23 april 2016
    Lees beoordeling Voor het eerst het verf gekocht en heel veel uitleg gehad.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 21 april 2016
    Lees beoordeling Erg leuke winkel. Mensen die echt van hun vak houden, prima advies. Ga er met plezier heen of bestel online.
    Geslacht
    Man
    Aanbevolen
    ja
  • - 21 april 2016
    Lees beoordeling Heel veel bruikbare informatie en tips te vinden op de site. Snelle levering bij bestelling!
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 21 april 2016
    Lees beoordeling helemaal prima, leren kennen door Fbook
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 20 april 2016
    Lees beoordeling Pas 1 ervaring, maar ga hier vaker bestellen
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 20 april 2016
    Lees beoordeling Ik heb inmiddels mijn halve huis geverfd en gedecoreerd met artikelen van Shabby Treats. Verf en accessoires besteld en altijd snel geleverd.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 20 april 2016
    Lees beoordeling alleen maar positieve ervaringen de chalk paint van Annie Sloan is niet te overtreffen samem met de bijbehorende producten een feest om mee te werken.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 20 april 2016
    Lees beoordeling Het is geweldige verf en je kan er alles mee schilderen. Ouwe kasten weer mooi maken in toch oude stijl voor binnen en buiten. Ook heb je vele mooie kleuren en kan je ook makkelijk mengen. Het voordeel is ook dat je niet hoeft schuren en met de wax blijft het mooi. Ik heb ook goeie tips erbij gekregen hoe het goed en lang mooi blijft. Super spul!
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 20 april 2016
    Lees beoordeling Nog nooit z'on persoonlijke benadering gehad. De website is vol met praktische tips. Telefonisch heb ik nog wat vragen kunnen stellen. Ze nemen echt de tijd voor je. Alsof ik in de winkel stond. Geweldig wat een service!
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 20 april 2016
    Lees beoordeling Mijn ervaring met Shabby Treats is zeer positief. Ik heb inmiddels al twee jaren allerlei producten gebruikt. Het werken met Annie Sloan Chalk Paint is mede door de service een heerlijke hobby voor mij geworden. Ik ben zeer tevreden over de producten en de ontmoeting met Jayne en Geert in hun winkel in Nijkerk vond ik hartelijk en persoonlijk.
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja
  • - 20 april 2016
    Lees beoordeling Jayne en Geert zijn ontzettend lieve mensen met een passie voor hun werk. Ze leveren goede kwaliteit, de producten worden heel snel geleverd, binnen een paar heb je het in huis. Ze reageren snel op een vraag of bestelling. Ook onze geverfde producten zetten ze op hun site of facebookpagina om anderen te inspireren. Zo worden wijzelf weer geïnspireerd door de geverfde meubels van andere klanten. De verf workshops die Jayne geeft, zijn zeer leerzaam en inspirerend. Je komt er ontzettend enthousiast vandaan. Dank jullie wel Geert en Jayne!
    Geslacht
    Vrouw
    Aanbevolen
    ja